Το καλύτερο της αγοράς του Μισσούρι στο Βοτανικό Κήπο

Η αγορά Best of Missouri είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις πτώσης στον Βοτανικό Κήπο του Μισσούρι . Η εκδήλωση είναι μια γιορτή όλων των πραγμάτων που έγιναν στο Μιζούρι. Η αγορά καλωσορίζει πάνω από εκατό πωλητές από όλο το κράτος για να πουλήσει τέχνες, βιοτεχνίες, φαγητό και πολλά άλλα.

Πότε και που:

Η αγορά Best of Missouri πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο κατά το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Το 2016, η αγορά Best of Missouri είναι 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου. Η αγορά είναι ανοιχτή για ειδική προεπισκόπηση την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως τις 21:00. Στη συνέχεια, ανοίγει ξανά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και Κυριακή, Οκτώβριος 2, από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η αγορά πραγματοποιείται στο Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι στο νότιο St. Louis. Οι θάλαμοι είναι εγκατεστημένοι κάτω από γιγάντιες σκηνές κοντά στο κέντρο επισκεπτών Ridgway κοντά στην είσοδο της λεωφόρου Shaw.

Τιμές εισόδου:

Η είσοδος στην αγορά Best of Missouri είναι $ 12 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά και μέλη του κήπου. Τα παιδιά των μελών του κήπου παίρνουν δωρεάν. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για ηλεκτρονική αγορά εκ των προτέρων ή μπορούν να αγοραστούν στην πόρτα.

Σχετικά με τους προμηθευτές:

Κάθε χρόνο, περίπου 120 πωλητές από ολόκληρο το Μιζούρι καλούνται να πουλήσουν τα προϊόντα τους στην αγορά. Πολλοί επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο, αλλά υπάρχουν πάντα και κάποιες νέες προσφορές. Οι λάτρεις των τροφίμων μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν φρέσκα προϊόντα, χειροποίητα λουκάνικα, κατσικίσια τυριά, σάλτσες, σούπες, σνακ και πολλά άλλα. Οι πωλητές Craft πωλούν τα πάντα από χειροποίητα κοσμήματα και έπιπλα, ξύλινα παιχνίδια και χειροποίητα σαπούνια.

Το δικαστήριο τροφίμων:

Εκτός από τους πωλητές τροφίμων, υπάρχει επίσης ένα δικαστήριο τροφίμων που σερβίρει άφθονο νόστιμο φαγητό.

Οι δημοφιλείς στάσεις στο γήπεδο φαγητού περιλαμβάνουν το Bavarian Smoke Haus, το εστιατόριο Blue Owl και το αρτοποιείο, τα καραμέλες του Fitz και του Merb.

Περισσότερα για να δείτε:

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ζωντανή μουσική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι τοπικοί λαϊκοί και bluegrass μουσικοί θα εκτελούν καθημερινά το Linnean Plaza. Και, για όσους φέρνουν τα παιδιά μαζί, μην χάσετε τη Γωνιά των Παιδιών.

Είναι γεμάτη με φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες όπως αγελάδες-αρμέματα, ζωγραφική προσώπου, μπάλωμα κολοκύθας, φωτογραφικό περίπτερο και πολλά άλλα. Η παιδική γωνιά είναι ανοιχτή το Σάββατο και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Πού να πάρκο:

Κάθε χρόνο, περίπου 25.000 επισκέπτες παρακολουθούν την αγορά Best of Missouri. Με ένα τόσο μεγάλο πλήθος, ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι ένα θέμα. Υπάρχει ένα μεγάλο πάρκινγκ έξω από το κέντρο επισκεπτών Ridgway κατά μήκος της λεωφόρου Shaw, αλλά αυτό γεμίζει γρήγορα. Μια άλλη επιλογή είναι να παρκάρετε στις παρτίδες κοντά στο Shaw και το Vandeventer και να περπατήσετε λίγα τετράγωνα στην είσοδο του κήπου. Κάποιος περιορισμένος χώρος στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμος κατά μήκος των λεωφόρων Shaw και Tower Grove.

Η Best of Missouri Market είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις πτώσης στο Σαιντ Λούις. Για άλλες ιδέες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε, δείτε τα κορυφαία γεγονότα του ελεύθερου φθινοπώρου στην περιοχή St. Louis .