Οδηγός Βινυλίου Lovers για το Μπρούκλιν

Πέντε καταστήματα εγγραφών στο Μπρούκλιν

Με τα νέα καταστήματα ρεκόρ που ανοίγουν στο Μπρούκλιν, η κατοχή ενός ρεκόρ δεν είναι σημάδι γήρατος, αλλά ένας δείκτης που κρατάτε την ώρα. Σε έναν κόσμο όπου έχετε άμεση πρόσβαση σε αμέτρητους καλλιτέχνες στο Spotify, Pandora / Rdio, κ.λπ., είναι αναζωογονητικό να βλέπετε λαούς που εξακολουθούν να θέλουν να παίξουν βινύλιο. Αν έχετε αγοράσει τον πρώτο σας δίσκο εγγραφής ή έχετε ανακαλύψει αυτό από τη νεολαία σας, υπάρχουν πολλά καταστήματα ρεκόρ στο Μπρούκλιν για να γεμίσετε τη συλλογή βινυλίου σας.

Τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα, η Μπρούκλιν Flea φιλοξενεί το Μπρούκλιν Flea Mini Record Fair. Κάθε Σαββατοκύριακο, η Flea έχει προσκαλέσει μερικούς από τους "αγαπημένους vintage πωλητές βινυλίου από προηγούμενες εκθέσεις." Δεκαπέντε vintage πωλητές θα είναι στο ψύλλων, η λίστα περιλαμβάνει Trash American Style, Jammyland, και Cakeshop / Capeshok και πολλά άλλα. Δείτε το πλήρες παρασκεύασμα Σαββατοκύριακου εδώ.

Αν δεν μπορείς να φτάσεις στο Φάλαινα. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε αυτά τα καταστήματα ρεκόρ. Αν και υπάρχουν πολλά καταστήματα ρεκόρ στο Μπρούκλιν, υπάρχουν μερικά που προσφέρουν λίγο περισσότερα από αρχεία. Από τους καφέ στους χώρους συναυλιών, αυτά πρέπει να επισκεφθούν τα καταστήματα του Μπρούκλιν.

Γαλήνιος

Ο Halcyon έχει πολλές ζωές. Από ένα κατάστημα στην Smith Street στους Κήπους Carroll σε έναν χώρο στο Dumbo, αυτό το κατάστημα ρεκόρ του Μπρούκλιν άνοιξε πρόσφατα ως ένα "New Vinyl-Driven Café" στην έξοδο, ένα δημοφιλές σύλλογο Williamsburg. Εκτός από τη συλλογή 5.000 τίτλων της Halcyon με 5.000 τίτλους με επιλογές που στρέφονται προς τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες σε εγχώρια και εισαγόμενα House, Techno, Bass, Hip-Hop και άλλα, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον καφέ For Five Roasters και την πίτσα Roberta.

Μαύρος χρυσός

Εκτός από μια εκλεκτική συλλογή βινυλίου, το Black Gold, που βρίσκεται στο Carroll Gardens, σερβίρει μερικούς από τους πιο γευστικότερους καφέ στο Μπρούκλιν (έχουν επίσης ένα μικρό μενού γλυκισμάτων). Πάρτε μια τσάντα Tote από μαύρο χρυσό και θα έχετε μια έκπτωση για όλη τη ζωή στο κατάστημα. Η μικρή βιτρίνα στεγάζεται ανάμεσα σε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια του Carroll Gardens, του Prime Meats και του Frankies 457.

Πάρτε μερικά άλμπουμ ενώ περιμένετε ένα τραπέζι σε αυτά τα πολυετή αγαπημένα.

Ακατάλληλο εμπόριο

Αυτό το κατάστημα ρεπορτάζ στο Λονδίνο άνοιξε ένα φυλάκιο στην καρδιά του Ουίλιαμσμπουργκ. Το κατάστημα επίσης διπλασιάζεται ως τόπος συναυλιών, με μια λίστα ανεξάρτητων μουσικών που εκτελούν το χώρο. Σταματήστε και αναζητήστε την επιλογή βινυλίου τους. Εάν δεν διαθέτετε συσκευή εγγραφής, πωλούν και αυτά. Βυθιστείτε στον πολιτισμό του hipster σε αυτό το κατάστημα ρεκόρ.

Εγγραφές Ακαδημίας

Με δύο σταθμούς ακρόασης για να ακούσετε τις πιθανές αγορές σας, αυτό το κατάστημα καταγραφής Greenpoint έχει ένα φιλόξενο vibe. Ελέγξτε την τεράστια επιλογή τους από βινύλιο, καθώς και CD, DVD, Zines και στερεοφωνικό εξοπλισμό. Πείτε γεια στον Tigger, τη γάτα που ζει στο κατάστημα. Αν προσπαθείτε να ξεφορτώσετε τα αρχεία, το παράρτημα της Records Academy αγοράζει βινύλιο.

Earwax Records

Το Earwax είναι ένα ίδρυμα του Williamsburg. Το κατάστημα ρεκόρ indie άνοιξε το 1990, πολύ πριν από τις ορδές των μπαρ, των εστιατορίων λίστας και των ξενοδοχείων hipster . Το κατάστημα μεταφέρθηκε στη Βόρεια 9η οδό το 2013. Παρακολουθήστε την καλοδιατηρημένη επιλογή του νέου και του χρησιμοποιημένου βινυλίου. Πωλούν επίσης πικάπ, δέκτες, ηχεία, ενισχυτές και άλλα εργαλεία hi-fi.