Νοσοκομεία στο Queens της Νέας Υόρκης

Ο Queens έχει μια σειρά από εξαιρετικές ιατρικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων που είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας φροντίδας και τα κέντρα φροντίδας της κοινότητας. Η ενοποίηση στη βιομηχανία από τη δεκαετία του 1990 έχει φέρει πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων, τα οποία σημειώνονται στον κατάλογο αυτό. Οι ιατρικές εγκαταστάσεις παρατίθενται αλφαβητικά. κάντε κλικ στους συνδέσμους στους ιστοτόπους τους για πληροφορίες επικοινωνίας και οδηγίες.

Νοσοκομεία στο Queens της Νέας Υόρκης

Elmhurst Hospital Centre

Το Elmhurst είναι ένα κρατικό κέντρο περισυλλογής εγκεφαλικών επεισοδίων για τον Queens, με μια ομάδα νευρολόγων και γιατρούς και νοσηλευτές έκτακτης ανάγκης. Η Elmhurst υπερηφανεύεται για ποιοτική πρωτοβάθμια φροντίδα και υπηρεσίες για τις γυναίκες.

Long Island Εβραίους δασικούς λόφους

Το Long Island Jewish Forest Hills, πρώην Νοσοκομείο Forest Hills, είναι μέρος του Εβραϊκού Ιατρικού Κέντρου Long Island. Πρόκειται για ένα μικρό κοινοτικό νοσοκομείο με 312 κρεβάτια που καλύπτει την περίθαλψη νοσηλείας, την επείγουσα περίθαλψη, την εντατική φροντίδα και τις υπηρεσίες Ob / Gyn. Το ER είναι κρατικό κέντρο εγκεφαλικού επεισοδίου και πιστοποιημένος σταθμός.

Flushing Νοσοκομείο Ιατρικό Κέντρο

Το Flushing Hospital Medical Center είναι ένα κοινοτικό νοσοκομείο με υπερσύγχρονες σουίτες για εργασία, παράδοση και αποκατάσταση και ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ER.

Νοσοκομειακό κέντρο νοσοκομείων της Ιαμαϊκής

Το νοσοκομειακό κέντρο νοσοκομείων της Ιαμαϊκής είναι ένα κοινοτικό νοσοκομειακό νοσοκομείο με δίκτυο περιπατητικών θεραπευτικών κέντρων μαζί με υπηρεσίες νοσηλείας, αποκατάστασης και ψυχικής υγείας και ένα κέντρο τραύματος επιπέδου Ι.

Έχει επίσης ένα συνεργαζόμενο νοσηλευτικό σπίτι, το Ιατρικό Νοσοκομείο Τζαμάικα (Pavilion Trump).

Εβραϊκό Ιατρικό Κέντρο Long Island (LIJ)

Το Εβραϊκό Ιατρικό Κέντρο Long Island είναι νοσοκομείο διδασκαλίας που εξυπηρετεί τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης σε μια πανεπιστημιούπολη 48 στρεμμάτων στο New Hyde Park . Περιλαμβάνει το εβραϊκό νοσοκομείο Long Island, το γυναικείο νοσοκομείο Katz, το ιατρικό κέντρο παιδιών του Cohen και το νοσοκομείο Zucker Hillside.

Προσφέρει την πιο προηγμένη διαγνωστική και τεχνική θεραπεία διαθέσιμη σε τομείς όπως η καρδιολογία, η ουρολογία, η ογκολογία, η γυναικολογία και τα αγγειακά προβλήματα.

Όρος Σινά Βασίλισσες

Το όρος Sinai Queens, μέρος του Συστήματος Υγείας του Mount Sinai, βρίσκεται στο Astoria. Προσφέρει υπηρεσίες νοσοκομειακής περίθαλψης, εξωτερικής ιατρικής και επείγουσας περίθαλψης, ύψους Mount Sinai, με 500 γιατρούς που καλύπτουν περίπου 40 ειδικότητες. Είναι το μοναδικό νοσοκομείο στο Queens που έχει οριστεί ως κεντρικό κέντρο εγκεφαλικού επεισοδίου από την πολιτεία της Νέας Υόρκης και το μόνο που έχει απονεμηθεί το βραβείο Magnet για την τελειότητα στη νοσηλευτική φροντίδα από το Αμερικανικό Νοσηλευτικό Κέντρο Πιστοποίησης.

Νέα Υόρκη-Πρεσβυτεριανό / Βασίλισσες

Ο κλάδος Queens του συστήματος υγείας New York-Presbyterian Healthcare βρίσκεται στο Flushing . Αυτό το νοσοκομείο έχει μια μακρά ιστορία που άρχισε στο Μανχάταν το 1892. Έγινε Νοσοκομείο Booth Memorial κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου και μετακόμισε στο Queens το 1957. Έγινε μέλος του νοσοκομείου της Νέας Υόρκης-Cornell Medical Center το 1992 και ονομάστηκε Νοσοκομείο Νοσοκομείου της Νέας Υόρκης Κέντρο Κουίνων. Το Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και το Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο συγχωνεύθηκαν το 1997, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το νοσοκομείο Queens της Νέας Υόρκης προσχώρησε επισήμως στη Νέα Υόρκη-Πρεσβυτεριανό το 2015 και μετονομάστηκε σε New York-Presbyterian / Queens και προσφέρει ιατρική περίθαλψη παγκόσμιας κλάσης σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες.

Κέντρο νοσοκομείων Queens

Το νοσοκομειακό κέντρο Queens στην Τζαμάικα προσφέρει πλήρη ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των επειγόντων περιστατικών, της παιδιατρικής, της γηριατρικής, της ακτινολογίας, της οδοντιατρικής και της οφθαλμολογίας σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το Επισκοπικό Νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη

Το Επισκοπικό Νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη, στο Far Rockaway, είναι το μόνο νοσοκομείο φροντίδας πλήρους υπηρεσίας στη χερσόνησο Rockaway. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο 240 κλινών που συνδέεται με την Επισκοπική Υγειονομική Υπηρεσία, αλλά το νοσοκομείο αντιμετωπίζει ανθρώπους όλων των θρησκειών. Είναι ένα κρατικό κέντρο εγκεφαλικών επεισοδίων και ένα κέντρο τραύματος επιπέδου ΙΙ.

Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης St. Mary's για παιδιά

Το St. Mary's στο Bayside εξυπηρετεί παιδιά με ειδικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης, τόσο περίπλοκη περίθαλψη στα νοσοκομεία όσο και αποκατάσταση, για λόγους δίπλα στον κόλπο Little Neck.

Το VA Living Center του Albans

Στην Τζαμάικα, το κέντρο αυτό παρέχει πρωτοβάθμια, μακροπρόθεσμη και αποκαταστατική υγειονομική περίθαλψη μόνο για βετεράνους.

Προσφέρει επίσης οπτομετρία, ποδιατρική, ακουστική και οδοντιατρική περίθαλψη.