Οδικές Εκθέσεις στη Νέα Υόρκη: Λίστα του Οκτωβρίου

Ένας οδηγός για τις εκθέσεις του Manhattan Street τον Οκτώβριο του 2016

Με τραγανές και ευχάριστες μέρες πτώσης σταθερά επάνω μας, η δίκαιη περίοδος του δρόμου του Μανχάταν εξακολουθεί να είναι ισχυρή. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε περίπου 25 εκθέσεις που εκτυλίσσονται στην πόλη καθόλη τη διάρκεια του μήνα, συμπεριλαμβανομένου κάθε σαββατοκύριακου τον Οκτώβριο. Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τους πεζόδρομους σε αναζήτηση καταστημάτων τροφίμων, ψώνια ευκαιρίας, μασάζ καρέκλας, ζωντανή ψυχαγωγία, παρακολούθηση ατόμων και πολλά άλλα.

Παρακάτω, βρείτε το πρόγραμμα των εκθέσεων του δρόμου του Μανχάταν για τον Οκτώβριο του 2016.

Σημειώστε ότι οι περισσότερες εκθέσεις δρόμων τρέχουν μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ., αν και μερικές ξεκινούν αργότερα ή / και τελειώνουν νωρίτερα:

Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. οι εκθέσεις δρόμου ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναδιατυπωθούν για δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλες απρόβλεπτες περιστάσεις.

Μου χάσατε; Παρακαλώ με ενημερώστε σχετικά με οποιεσδήποτε και όλες τις οδικές εκθέσεις για τον Οκτώβριο και πέρα ​​από τη σελίδα Facebook του Μανχάταν στο Facebook.

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες εκθέσεις δρόμου του Μανχάταν; Δείτε τις προσφορές, ανά μήνα: Ιούνιος , Ιούλιος , Αύγουστος και Σεπτέμβριος .