Ημέρα Εργασίας Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας

Το τέλος του καλοκαιριού είναι πραγματικά η αρχή ενός επικού Σαββατοκύριακου που θα σας αφήσει να χρειαστείτε λίγους μήνες για να χαλαρώσετε προτού να το επιταχύνετε για την Πρωτοχρονιά. Η ηλιοφάνεια του Λας Βέγκας θα σας κρατήσει διασκεδασμένη σε αυτό το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και το πάρτι θα συνεχίσει για μερικές ημέρες.

Πάρτυ Pool για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο Λας Βέγκας
Θα βρεθείτε εάν πατήσετε το Encore Beach Club αυτό το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας. Θα μπορούσατε επίσης να κατευθυνθείτε στην Wet Republic, το Marquee Day Club ή το Liquid Lounge.

Οι Πισίνες Palms είναι πάντα επική κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων διακοπών επίσης. Δεν αισθάνεστε σαν να ξοδεύετε τα μεγάλα χρήματα στα πάρτι της πισίνας; Η πισίνα του Flamingo GO και η παραλία Mandalay είναι εξίσου διασκεδαστικές και θα νιώσετε ακόμα την πλήρη δύναμη της σκηνής ημέρας.

Το μυστικό σημείο μου: Η πισίνα M Resort κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας.

Πού πρέπει να φάτε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο Λας Βέγκας
Υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια του Λας Βέγκας για να διαλέξετε, οπότε φροντίστε να κάνετε μια μικρή έρευνα πρώτα. Μπορείτε να φτάσετε φθηνά κατά τη διάρκεια της ημέρας και φιγούρα για δείπνο. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό εστιατορίων του Λας Βέγκας για να σας καθοδηγήσει στο λαβύρινθο των επιλογών για γεύματα Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας.

Μυστικό σημείο για ένα υπέροχο γεύμα αυτό το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο Λας Βέγκας πρέπει να είναι Rose. Κουνέλι. Ψέμα. μέσα στο Cosmopolitan. Καθίστε πίσω και πάρτε την ψυχαγωγία και στη συνέχεια προσπαθήστε να καταλάβετε αν το φαγητό είναι καλύτερο από την παράσταση. Δεν μπορώ να αποφασίσω. .

Πού θα χορέψετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο Λας Βέγκας
Θα πρέπει να πάτε στο Wynn / Encore, επειδή το Surrender, το XS και το Tryst θα είναι τόσο καλό όσο μπορείτε να φτάσετε στο Λας Βέγκας για νυχτερινή ζωή όλο το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας.

Θα χρειαστείτε έναν γρήγορο οδηγό για τα νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι θα κάνετε για τις περισσότερες φορές όταν ο ήλιος κρύβεται από την όραση.

Πού πρέπει να μείνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο Λας Βέγκας
Δεν είναι πολύ αργά για να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στο Λας Βέγκας για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, αλλά μπορεί να σας κοστίσει λίγο περισσότερο από ό, τι θέλετε να πληρώσετε.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους και συγκρίνετε μερικές τιμές. Μην ξεκουράζεστε να έχετε το καλύτερο μέρος ή την καλύτερη τοποθεσία. Βρείτε κάτι προσιτό επειδή θα είστε έξω και περίπου. Αυτή η λίστα ξενοδοχείων του Λας Βέγκας θα πρέπει επίσης να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας

Εξετάστε το Downtown Las Vegas ως μια επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλοί ρυθμοί για να έχετε το δικό σας πάρτι της Ημέρας Εργασίας του Λας Βέγκας και θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Λίγα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για την Ημέρα Εργασίας στο Λας Βέγκας:

Ημέρα εργασίας Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας θα είναι μια επιτυχία γι 'αυτό φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό και να φοράτε αντηλιακό. Θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον εαυτό σας, τα τριήμερα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι τραχύ.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας
Το καλύτερο Λας Βέγκας δείχνει
Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada