Τι είναι το Rose.Rabbit.Lie. Λας Βέγκας στο ξενοδοχείο Cosmopolitan

Δεν είναι μια επίδειξη μιας λέσχης ενός μπαρ ή ενός εστιατορίου. Μόνο είναι.

Το Rose.Rabbit.Lie στο Cosmopolitan δεν πρέπει να περιγραφεί ως επίδειξη. Είναι πολύ περισσότερο, ότι αν συναντήσετε κάποιον που σας λέει ότι είναι μια εκπομπή, ζητήστε από αυτούς να σταματήσουν να μιλούν έτσι ώστε να μην είστε αναγκασμένοι να τους ακούσετε. Rose.Rabbit. Ξαπλώστε στο Λας Βέγκας είναι μια εμπειρία. Είναι μια εμπειρία Vegas. Είναι μια κοσμοπολίτικη εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος που σκεφτήκατε ότι ήταν τόσο δροσερό όταν δημοσιεύσατε τις φωτογραφίες του Cosmopolitan Hotel ως ενημέρωση για την κατάστασή σας.

Ξέρετε ότι οι φίλοι σας ζηλεύουν. Αφού τους πείτε για το Rose. Κουνέλι. Ψέμα. μπορεί να έχουν λίγο μίσος για σας. Μπορεί να σας ζηλέψουν τόσο πολύ που θα δείτε την άσχημη πλευρά του φθόνου για λίγες μόνο εβδομάδες στο ψυγείο νερού.

Τι είναι το Rose. Κουνέλι. Ψέμα. είναι στο Λας Βέγκας;

Είναι αυτό που πρόκειται να κάνετε στο Λας Βέγκας. Θα φύγεις. Θα χρειαστείτε ένα ποτό. Θα πρέπει να χαλαρώσετε. Θα χρειαστείτε κάποιο φαγητό. Θα χρειαστεί να διασκεδάσετε. Θα πάρετε ένα άλλο ποτό. Στη συνέχεια, θα σκεφτείτε ότι πρέπει να χορέψετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε ξανά.

Θα φτάσετε εκεί. Θα βγείτε έξω. Θα χορέψετε. Θα γελάσετε. Θα συναντήσετε πολλούς νέους φίλους και στη συνέχεια θα κολλήσετε ακόμα περισσότερο.

Φανταστείτε ότι ο φίλος σας είναι ο σκηνοθέτης στο πιο ωραίο σημείο της πόλης. Φανταστείτε ότι έχετε ένα δελτίο πρόσβασης σε όλους για να χτυπήσετε κάθε δωμάτιο και κάθε σημείο στο κτίριο. Δεν υπάρχουν ερωτήσεις που σας έκαναν να κάνετε το δρόμο σας όπως εσείς είστε υπεύθυνος.

Υπάρχει μια παράσταση που εκτυλίσσεται στο μεγάλο δωμάτιο, αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεται, γιατί αυτή η παράσταση θα διαρκέσει 3 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υπάρχει μια μπάντα σε ένα δωμάτιο, ένα δροσερό μπαρ σε ένα άλλο και ένα σαλόνι που ακριβώς συμβαίνει να είναι πίσω στάδιο της παράστασης.

Κάτι συμβαίνει σε κάθε σημείο του κτιρίου και ακριβώς έτσι συμβαίνει να φτιάχνετε το δρόμο σας μέσα από το λαβύρινθο των δωματίων και μέσα από τον ενθουσιασμό.

Ο καθένας έχει καλό χρόνο. Όλοι φαίνεται να θέλουν να έχετε έναν καλό χρόνο. Θα φτάσετε εκεί νωρίς και θα μείνεις αργά.

Είναι αυτό που είναι.

Όταν κάποιος σας ρωτήσει τι Rose. Κουνέλι. Ψέμα. είναι, απλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι τα βλέπετε στο μάτι και να πείτε "τι είναι, δεν είναι επίδειξη".

Rose.Rabbit.Lie. στο Cosmopolitan Las Vegas
Το Rose.Rabbit.Lie είναι ένας συνδυασμός ενός μπαρ, ενός εστιατορίου, μιας επίδειξης και ενός κλαμπ και κάποια πραγματικά καλή διασκέδαση. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί και αλλάζει συνεχώς. Αυτό που βλέπετε σήμερα θα είναι διαφορετικό αύριο.

Πού μπορώ να δω το Rose.Rabbit.Lie. Λας Βέγκας:
Κοσμοπολίτικο Λας Βέγκας
3708 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109
Δείτε το Rose.Rabbit.Lie. στην ιστοσελίδα Cosmopolitan Las Vegas για πληροφορίες

Τι μπορείτε να περιμένετε από το Rose.Rabbit.Lie. στο Cosmopolitan Las Vegas:
Μην περιμένετε τίποτα άλλο από κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχετε βιώσει στο Las Vegas strip στο παρελθόν. Πάρτε εκεί νωρίς για ποτά, μετά να μείνετε για δείπνο, και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε την παράσταση και στη συνέχεια να κάνει λίγο χορό, αφού τελειώσετε. Αυτό δεν είναι ένα και κάνει είδος πράγμα που πρέπει πραγματικά να πάρετε μια γεύση για ολόκληρη την παραγωγή. Περιφέρομαι. Περιπλανηθείτε στο δωμάτιο και εξερευνήστε τι ακριβώς πηγαίνει σε μια εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης που δεν είναι παρά συνηθισμένη.

Είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε από το ξενοδοχείο Cosmopolitan στο Λας Βέγκας.

Αναμείνετε υπέροχα κοκτέιλ , μια ενήλικη εμπειρία στο Λας Βέγκας και ένα άγγιγμα αυτού που πάντα πιστεύετε ότι λείπει από την ψυχαγωγία του Λας Βέγκας. Έχετε σκεφτεί γι 'αυτό, κάνουν ακριβώς κάτι γι' αυτό.

Χρειάζεστε βοήθεια Σχεδιάζοντας διακοπές στο Λας Βέγκας;

Συμβουλές για Ταξιδιωτικές Προσφορές στο Λας Βέγκας;

Ελέγξτε το καλύτερο του Λας Βέγκας