2018 Αλεξάνδρεια, Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Βιρτζίνια

Βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας του έθνους στην Ουάσινγκτον, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, η Βιρτζίνια γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με οικογενειακές εκδηλώσεις, όπως μια κλασική επίδειξη αυτοκινήτων, μια σόου και μια παράταξη της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Οι ομοσπονδιακοί, κρατικοί και τοπικοί εκλεγμένοι αξιωματούχοι, ο Πρέσβης της Ιρλανδίας, οι στρατιωτικοί διοικητές και άλλοι τοπικοί διασημότητες συμμετέχουν στην παρέλαση της Αλεξάνδρειας κάθε χρόνο όπου εκπροσωπούνται επίσης οι τοπικοί προσκόποιτες, οι ναυτικοί και οι σχολές των γυμνασίων.

Οργανωμένη από τον Ballyshaners, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προωθεί την ιρλανδική κληρονομιά, η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Αλεξάνδρειας πραγματοποιείται στις 3 Μαρτίου 2018 με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:

Η παρέλαση ξεκινά από τους Alfred και King Streets και τρέχει κατά μήκος του King που γυρίζει ανατολικά στην Lee Street και τελειώνει στην οδό Cameron.

Να φτάσετε στην παρέλαση, τις δημόσιες συγκοινωνίες και το πάρκινγκ

Οι δημόσιες συγκοινωνίες προτείνεται λόγω περιορισμένου χώρου στάθμευσης στην περιοχή και μπορείτε να πάρετε το μετρό στην στάση King Street και να περπατήσετε περίπου 10 μπλοκ προς τα ανατολικά για να φτάσετε κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης - αν προτιμάτε να μην περπατήσετε από το μετρό, ένα λεωφορείο DASH για μερικά επιπλέον δολάρια.

Για να οδηγήσετε στην παλιά πόλη, όπου η παρέλαση λαμβάνει χώρα, πάρτε το George Washington Memorial Parkway στην East King Street και μην ξεχάσετε να ελέγξετε αυτόν τον διαδραστικό χάρτη και τις κατευθύνσεις από όλη την περιοχή, εάν χαθείτε.

Παρά το γεγονός ότι ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος, ειδικά σε ειδικές ημέρες εκδήλωσης όπως η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, υπάρχουν σταθμοί στάθμευσης στους δρόμους που περιβάλλουν τη διαδρομή παρέλασης και ακόμη και μερικά γκαράζ στάθμευσης στην περιοχή. Λάβετε υπόψη ότι αυτά μπορούν να πάρουν ακριβά και να γεμίσουν γρήγορα, οπότε προγραμματίστε μπροστά και φτάνετε νωρίς αν απλά πρέπει να οδηγήσετε στην παρέλαση.

Άλλοι τρόποι να γιορτάσουμε τους Ιρλανδούς στην Αλεξάνδρεια

Μετά την παρέλαση, πολλοί άνθρωποι θα κατευθυνθούν σε κοντινά ιρλανδικά εστιατόρια για να συνεχίσουν τη γιορτή και να απολαύσουν κάποια ιρλανδική κουζίνα, μπύρα και μουσική και δεν θα θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να πιείτε κάποιες πράσινες μπύρες σε παμπ για την περιοχή ή να φάτε κάποιους haggis τοπικά ιρλανδικά εστιατόρια, αν βρίσκεστε στην πόλη για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Ανάμεσα στα κορυφαία σημεία για να πάρετε ιρλανδικά φαγητά και ποτά, το Grand Irish Pub του Murphy είναι από καιρό ένα τοπικό αγαπημένο, όπως το Restaurant and Bar του Daniel O'Connell και το Irish Pub της Fiona. Στο κοντινό Arlington της Βιρτζίνια, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Irish Gastro Pub του Samuel Beckett στο χωριό Shirlington, το κελτικό κτίριο Irish Pub and Restaurant ή το Sine Irish Pub and Restaurant.

Η παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Αλεξάνδρειας είναι ένα από τα πολλά γεγονότα της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στην περιοχή της Ουάσινγκτον. Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή, ανατρέξτε στον οδηγό μας " Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC ". Εάν έχετε χρόνο, συνιστούμε να ελέγξετε περισσότερα από ένα συμβάν!