Φώτα διακοπών του Χιούστον

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φωτισμού, τελετές και φεστιβάλ στην περιοχή του Χιούστον

Οι κοινότητες σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Χιούστον θα ξεκινήσουν την περίοδο των διακοπών με το φωτισμό δέντρων, δρόμων και σπιτιών. Περπατώντας σε κατοικημένες περιοχές φημισμένες για τα περίτεχνα σχέδια φωτισμού τους είναι μια οικογενειακή παράδοση για πολλούς. Άλλοι απολαμβάνουν μια ετήσια εκστρατεία στο κέντρο της πόλης για να δουν την καρδιά της πόλης που καλύπτεται από διακοσμητικά διακοπών.

Φεστιβάλ φώτων Dickinson

Το φεστιβάλ Dickinson φώτων αποτελείται από μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βασίζεται σε μια κοινή αγάπη για τις εκδηλώσεις διακοπών.

Τα χαρακτηριστικά της φετινής φεστιβάλ είναι χαλύβδινα αντικείμενα τυλιγμένα σε λαμπερά φώτα απλωμένα σε όλη την περιοχή του Paul Hopkins Park. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης διακόσμηση μπισκότων, παραχωρήσεις, εικόνες με το Santa, βόλτες τρένων και, φυσικά, χιλιάδες εορταστικά φώτα.

Μπορείτε να περπατήσετε μέσω της οθόνης φωτισμού στο πάρκο Paul Hopkins στο Dickinson του Τέξας - περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Χιούστον - ξεκινώντας το Σάββατο μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου από τις 6-8:30 μ.μ. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και οι shuttle είναι διατίθεται για να σας μεταφέρει από και προς το χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου Dickinson Plaza.

Prestonwood Nite των Lites

Το Prestonwood Nite of Lites περιλαμβάνει περίπου 750 κατοικίες που φωτίζονται με φώτα διακοπών που ευθυγραμμίζονται με ποικίλα θέματα για κάθε μπλοκ. Την πρώτη νύχτα, οι δικαστές περιηγούνται στη γειτονιά για να καθορίσουν βραβεία για κατηγορίες όπως το Best House, το Best Mailbox και το Best Cul-de-sac, αλλά οι συμμετέχοντες που επισκέπτονται την περιοχή μπορούν επίσης να ψηφίσουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Το Nite of Lites πηγαίνει συνήθως από το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο το Δεκέμβριο μέχρι το τελευταίο, από τις 6-10 μ.μ. περίπου

Φώτα στο φεστιβάλ Heights

Το φεστιβάλ Lights in the Heights είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα τουριστικά γεγονότα στο Loop. Με ζωντανή μουσική, ζεστά ροφήματα, βόλτες με καροτσάκια, καρολέζες και γοητευτικά μπανγκαλόου στολισμένα με φώτα, είναι μια διασκεδαστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται συνήθως το πρώτο ή το δεύτερο Σάββατο του Δεκεμβρίου από τις 7-11 μ.μ., κατά μήκος Byrne και Euclid στη γειτονιά Woodland Heights. Μπορεί να πάρει αρκετά γεμάτο κόσμο, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγετε την εμφάνιση μεγάλων καροτσιών ή βαγονιών.

Φεστιβάλ φώτων

Το Moody Gardens Festival of Lights είναι ένα από τα μεγαλύτερα εορταστικά γεγονότα στην περιοχή του Χιούστον, με πάνω από ένα εκατομμύριο φώτα, χορωδιακές παραστάσεις, εικόνες με το Santa και ένα παγοδρόμιο. Τα φώτα μπορούν να φανούν συνήθως από το δεύτερο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου μέχρι την Πρωτοχρονιά από τις 6-10 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανά ημέρα και μπορούν να πέσουν στην υψηλότερη πλευρά, αλλά με όλα όσα πρέπει να κάνουμε, αξίζει καλά την τιμή.

Κέντρο Χιούστον

Η ετήσια γιορτή των διακοπών του Χιούστον και ο φωτισμός των δέντρων συνεχίζονται για περίπου έναν αιώνα και χαρακτηρίζουν τον επίσημο φωτισμό του δέντρου διακοπών της πόλης, καθώς και μουσική, Σάντα και ακόμη και πυροτεχνήματα. Η εκδήλωση διεξάγεται συνήθως την πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου από τις 6-8 μ.μ. στο Δημαρχείο.

Λυχνίες ζωολογικού κήπου

Κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον μετατρέπεται σε θέαμα φωτισμού και ήχου. Τα δέντρα και τα μονοπάτια του πάρκου φωτίζονται με χιλιάδες φώτα και αναμμένα ζωγραφισμένα ζώα, συχνά τοποθετημένα στο ρυθμό της μουσικής διακοπών που παίζει σε όλο το πάρκο.

Η οθόνη διαρκεί από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και έκλεισε στις 24 και 25 Δεκεμβρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με το ύψος της κυκλοφορίας που προβλέπεται και είναι ξεχωριστές από τα γενικά εισιτήρια εισόδου. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το ζωολογικό κήπο του Χιούστον το βράδυ, είναι μια διασκεδαστική οικογένεια ή μια νυχτερινή δραστηριότητα για να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά.

Uptown Holiday Lighting

Η οθόνη Uptown Holiday Lighting διαθέτει περίπου 500.000 φώτα, συναυλίες, ζωντανές σκηνικές παραστάσεις, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Ο ίδιος ο φωτισμός πραγματοποιείται κατά παράδοση στην Ημέρα των Ευχαριστιών, με τα φώτα να φωτίζουν στη λεωφόρο Post Oak Boulevard μεταξύ San Felipe και Westheimer Road όλες τις διακοπές. Η κατασκευή στην Post Oak Boulevard, όμως, ακύρωσε την τελετή μέχρι το 2019.