Αναθεώρηση του Sol Cool Cryogen Shirt της ExOfficio για άνδρες

Σχεδιάζοντας μια καλοκαιρινή διακοπή; Ψύξτε τον εαυτό σας κάτω με αυτό το πουκάμισο ταξιδιού

Υπάρχει αφθονία στην αγάπη για τα καλοκαιρινά ταξίδια, αλλά όταν ο υδράργυρος κατευθύνεται προς διπλούς αριθμούς, οι υπαίθριες δραστηριότητες αρχίζουν να γίνονται πολύ λιγότερο διασκεδαστικές. Μου αρέσει να περπατάω σχεδόν οπουδήποτε, είτε πρόκειται για εξερεύνηση μιας καινούριας πόλης για μέρα, για πεζοπορία μεγάλου μήκους ή για οτιδήποτε ενδιάμεσα - αλλά δεν μου αρέσει να ζεσταίνω και να ιδρωθώ μετά από λίγα λεπτά, ειδικά αν φοράω ένα πακέτο στην πλάτη μου.

Η ExOfficio με επικοινώνησε πρόσφατα για να προτείνω να δοκιμάσω ένα από τα ανδρικά πουκάμισα της Sol Cool Cryogen, σχεδιασμένα ειδικά για να κρατήσουν τον φορέα δροσερό κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού.

Γνωρίζοντας ότι είχα σύντομα πεζοπορία πάνω και κάτω σε μια λοφώδη νότια ευρωπαϊκή πόλη στα μέσα του καλοκαιριού, ήμουν ευτυχής να δοκιμάσω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει την εφίδρωση στον κόλπο.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Έρχονται σε μια σειρά από πλεκτά και συμπαγή χρώματα, και σε μικρές ή μεγάλες εκδόσεις μανίκι, τα shirts Cryogen προσπαθούν να περιορίσουν την επίδραση του ζεστού καιρού με διάφορους τρόπους. Το υφασμάτινο μείγμα νάυλον / πολυεστέρα έχει ενσωματωμένη σε αυτό σκόνη από νεφρίτη, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση της υγρασίας, μειώνει τις μυρωδιές και αποσκοπεί στη μείωση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας κατά 4 ° F.

Το υλικό μπλοκάρει την υπεριώδη ακτινοβολία (βαθμολογείται σε UPF 50) και οι οπές αερισμού πίσω από τους ώμους παρέχουν ροή αέρα και συμβάλλουν στη μείωση της συσσώρευσης θερμότητας. Υπάρχει επίσης ένα κουμπωμένο κολάρο για να κρατάτε τον ήλιο από την πλάτη και τις πλευρές του λαιμού σας και μια εσωτερική επένδυση ματιών που τρέχει στα μισά του δρόμου.

Μαζί με ένα ζευγάρι τσέπες στο στήθος με κουμπιά, το πουκάμισο έχει επίσης μια "κρυφή" τσέπη ματιών στο μπροστινό μέρος, ασφαλισμένη με ένα κατακόρυφο φερμουάρ για να κρατήσει τα τιμαλφή σας ασφαλή.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Έλαβα την έκδοση "λυκίσκου" με μακριά μανίκια του πουκάμισου Cryogen, που ήταν πράσινη με καρό μοτίβο. Επέζησε τη ναυτιλία με μερικές ρυτίδες, που και οι δύο εξαφανίστηκαν αφού κρεμάσανε το πουκάμισο μέχρι τη νύχτα. Το μεσαίο μέγεθος που έλαβα τοποθετήθηκε καλά, λίγο μεγαλύτερο από μερικά από τα άλλα πουκάμισα μου, αλλά όχι σημαντικά.

Ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία από το στυλ ότι πρόκειται για ένα casual πουκάμισο που προορίζεται για υπαίθριες δραστηριότητες, μου άρεσε πολύ το χρώμα και το σχέδιο και ήταν ευτυχής να καθίσετε πίνοντας καφέ σε ένα ευρωπαϊκό καφενείο χωρίς να αισθάνεστε ντυμένο.

Οι τσέπες είναι λογικού μεγέθους και είναι κατάλληλες για την αποθήκευση ελαφρών αντικειμένων όπως χρήματα, πιστωτικές κάρτες ή κλειδί ξενοδοχείου. Το φερμουάρ για την "κρυφή" τσέπη μου φαινόταν αρκετά προφανές, αλλά ήταν ακόμα ένα καλό μέρος για να κρατήσει κάτι σαν ένα διαβατήριο. Μεταξύ της θέσης στο μπροστινό μέρος του πουκάμισου και της ασφάλειας των κουμπιών και του φερμουάρ, οι πορτοφολάδες είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορέσουν να μπουν στις τσέπες σε αυτό το πουκάμισο και τίποτε δεν πρέπει να πέσει.

Εξερευνώντας τη γειτονιά μου ένα δροσερό απόγευμα, η εφαρμογή μου καιρού διαβάζω 94 μοίρες καθώς βγήκα έξω από την πόρτα, γεμάτη με μικρό σακίδιο.

Λίγα λεπτά στη ζέστη το μόνο που μου πήρε για να ξεκινήσω την εφίδρωση, αλλά λιγότερο από ό, τι όταν είχα κάνει ένα παρόμοιο περπάτημα την προηγούμενη μέρα σε ένα βαμβακερό μπλουζάκι. Στην μασχάλη και στον κορμό μου εμφανίστηκαν βρεγμένα έμπλαστρα μετά από λίγο, καθώς και στην πλάτη και στους ώμους όπου καθόταν το σακίδιο μου, αλλά ήμουν πιο άνετα από το συνηθισμένο όταν έφτασα στον προορισμό μου - μια εξωτερική βεράντα - μισή ώρα αργότερα.

Επιλέγοντας ένα τραπέζι στη σκιά, το μικρό αεράκι στεγνώσει το πουκάμισο πριν τελειώσω το ποτό μου. Περπατώντας πίσω στο κατάλυμα μου σε μια μακρύτερη, διαβολική και σε μεγάλο βαθμό ανηφορική διαδρομή, παρέμεινα αρκετά άνετα σε ολόκληρο τον δρόμο. Μετά από περίπου 90 λεπτά περπάτημα στον καυτό ήλιο, το πουκάμισο ήταν υγρό στην αφή σε διάφορα σημεία, αλλά δεν βρέθηκε από οπουδήποτε.

Με μια πολυήμερη βόλτα προγραμματισμένη αργότερα μέσα στο χρόνο, ήθελα να δοκιμάσω πόσο γρήγορα το πουκάμισο στεγνώθηκε μετά από να πλυθεί και πόσο καλά θα μπορούσε να αντέξει να φορεθεί για περισσότερο από μία ημέρα σε ζεστές συνθήκες. Κρεμασμένος στον ήλιο αμέσως μόλις επέστρεψα, ήταν στεγνό μέσα σε λίγα λεπτά και δεν υπήρχε καμία αισθητή οσμή όταν το έβαλα ξανά την επόμενη μέρα.

Μετά το πλύσιμο του πουκάμισου με το χέρι αυτό το απόγευμα, χρειάστηκε λιγότερο από μισή ώρα για να στεγνώσει σε άμεσο ηλιακό φως, με μερικές μικρές ρυτίδες που έπεσαν μετά από μερικά λεπτά φθοράς.

Ετυμηγορία

Το ExOfficio Mens Sol Cool Cryogen πουκάμισο είναι μια καλή επιλογή για τους ταξιδιώτες που θα ξοδεύουν άφθονο χρόνο στον ήλιο, ειδικά αν θα εκτελούν έντονες δραστηριότητες ενώ θα το κάνουν.

Προσωπικά επιλέγω συνήθως κοντομάνικα πουκάμισα σε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες, γεγονός που με ανοίγει στον κίνδυνο εγκαυμάτων με καύση αν δεν εφαρμόζω συχνά αντηλιακό. Αυτό είναι ένα από τα λίγα πουκάμισα με μακριά μανίκια που θα ήμουν ευτυχής να φορέσω ακόμη και σε πολύ ζεστές συνθήκες, ωστόσο, είτε έλασης στον αγκώνα είτε σε πλήρες μήκος.

Με κράτησε πιο δροσερό από τα συνήθη βαμβακερά πουκάμισα μου, ξηράσαμε γρήγορα ακόμα και μετά το πλύσιμο των χεριών και δεν φαινόταν τελείως σαν να βγήκα από το μονοπάτι αν επιλέξω να καθίσω σε ένα μπαρ ή εστιατόριο. Αυτός είναι ένας σπάνιος συνδυασμός, καθώς τα πιο γρήγορα ξηρά ρούχα είναι από όσο πιο κομψά, όπως μπορείτε να φτάσετε .

Οι ιδιότητες μείωσης ρυτίδων και οσμών είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τους ταξιδιώτες - είναι σε θέση να φορούν το πουκάμισο για μερικές ημέρες, να το πλένουν στη λεκάνη του ξενοδοχείου και να είναι στεγνές και χωρίς ρυτίδες το επόμενο πρωί το καθιστά πρακτική επιλογή , και σας επιτρέπει να ταξιδεύετε με λιγότερα ρούχα σε αυτήν την υπερφορτωμένη βαλίτσα.