Οι άοσμες κάλτσες δουλεύουν; Φόρεσα ένα ζευγάρι για να μάθω

Οσμή των ποδιών. Είτε είστε δικοί σας από την ποικιλία κήπων - μέτρια μουντζούρες μετά από μια μέρα δράσης - ή είναι υπερδραστήρια στο τμήμα οσμής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα μέρος του σώματος που μπορεί να αναγγέλλει σε λάθος μέρος σε λάθος χρόνο, προκαλώντας αμηχανία και δυσφορία άλλων τμημάτων του σώματος (δηλαδή της μύτης).

Η οσμή του ποδιού σχετίζεται άμεσα με τον ιδρώτα των ποδιών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο υγείας και ευεξίας Verywell, η οσμή του ποδιού προκαλείται όταν η υγρασία από τον ιδρώτα του ποδιού και η θερμότητα από το εσωτερικό του παπουτσιού σας συναντιούνται για να αναπαράγει την ονειρική ομάδα οσμών: βακτήρια και μύκητες. Αυτή η φυσική βιολογική διαδικασία δεν κάνει διακρίσεις.

Έτσι, όταν άκουσα από μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι έκανε τις καλύτερες άοσμες κάλτσες του κόσμου, είπα "φέρτε το". Το MP Magic Socks λέει ότι το τρίο των μετάλλων που εγχύονται στις κάλτσες τους - ασημένιο, χαλκό και ψευδάργυρο - εργάζονται μαζί για να καταπολεμήσουν τα βακτηρίδια και να κρατήσουν μυρωδιά στον κόλπο. Οι κάλτσες είναι επίσης φτιαγμένες για να είναι ιδιαίτερα αγώγιμες, να αναπνέουν και να πιάνουν. Αποφάσισα να βάλω όλες αυτές τις ιδιότητες στη δοκιμασία φορώντας ένα μόνο ζευγάρι των κάλτσων για πέντε ημέρες από την καθημερινή ρουτίνα μου στο NYC. Θα μπορούσαν οι κάλτσες να κρατήσουν τα πόδια μου άοσμο για όλη την εβδομάδα εργασίας; Ήμουν αποφασισμένη να μάθω.