Η πρόκληση για τους μαύρους ιστορικούς ήρωες της Oklahoma City Thunder

Εν συντομία:

Ο καθένας γνωρίζει την επιτυχία του Oklahoma City Thunder στο δικαστήριο. Πίσω από το αστέρι Russell Westbrook, η ομάδα είναι ένας πολυετής υποψήφιος πλέι-οφ, και το Chesapeake Energy Arena είναι ένας πλήρης, τρελός προορισμός NBA κάθε βράδυ. Αλλά ο οργανισμός Thunder συνεισφέρει επίσης τεράστιο ποσό στην κοινότητα, από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και υποτροφίες σε προγράμματα και διαγωνισμούς για τη νεολαία.

Ένα από τα τελευταία είναι η Μαύρη Ιστορία Heroes Challenge, ένας ετήσιος διαγωνισμός για τους μαθητές για τον εορτασμό του Μήνα Μαύρης Ιστορίας. Τώρα στην 9η χρονιά και με τη χορηγία του Sprite, η εκδήλωση προκαλεί στους μαθητές μας τη δημιουργικότητά τους για να τιμήσουν έναν επιφανή Αφρο-Αμερικανό.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών και κανόνων προθεσμίας.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει; : Η Μαύρη Ιστορία Heroes Challenge είναι μόνο για τους κατοίκους της Οκλαχόμα. Κάθε φοιτητής στο νηπιαγωγείο μέσω της 12ης τάξης είναι επιλέξιμος, αλλά κάθε μαθητής περιορίζεται σε μία είσοδο.

Τι υποβάλλουν οι συμμετέχοντες; : Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να «απεικονίσει ένα σπουδαίο άτομο στην μαύρη ιστορία ή μια επιφανή Αφρο-Αμερικανική» στη ζωή του σπουδαστή. Για να γίνει αυτό, οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν ένα δοκίμιο, ένα ποίημα ή ένα κομμάτι εικαστικής τέχνης όπως μια ζωγραφική, ζωγραφική, κολάζ ή διόραμα. Επίσης γίνονται δεκτές φωτογραφίες, μουσική ή βίντεο. Για μερικά παραδείγματα, δείτε τους νικητές του διαγωνισμού 2016.

Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν τους μαθητές να είναι δημιουργικοί.

Πώς μπορώ να εισέλθω; : Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια φόρμα συμμετοχής . Οι καταχωρήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Oklahoma City Thunder Μαύρη Ιστορία Πρόκληση Ήρωες Παρουσιάζεται από Sprite
Υπόψη: Debbie Williams; OKC Thunder Community Relations
208 Thunder Dr.
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73102

Ποια είναι τα βραβεία; : Οι κορυφαίες συμμετοχές θα επιλεγούν και θα εμφανιστούν στο κύριο επίπεδο του Chesapeake Energy Arena στις 26 Φεβρουαρίου.

Για άλλα βραβεία, υπάρχουν πέντε ηλικιακές ομάδες:

Οι νικητές από κάθε ηλικιακή ομάδα λαμβάνουν ένα "πακέτο βραβείων Thunder" το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα εισιτήρια στο παιχνίδι εναντίον των Pelicans της Νέας Ορλεάνης την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. αναγνώριση στο κεντρικό γήπεδο πριν από το παιχνίδι, ένα εικονογραφημένο στοιχείο Thunder και βραβείο βραβείου Black History Heroes Challenge. Οι κερδίζουσες καταχωρήσεις εμφανίζονται επίσης στο διαδίκτυο στο Thunder.NBA.com.

Ποιες είναι οι προθεσμίες υποβολής; : Η Black Heroes Challenge της Thunder ξεκινά επίσημα κάθε χρόνο στις 12:00 π.μ. την 1η Ιανουαρίου. Για το 2017, οι υποβολές πρέπει να υποβληθούν ταχυδρομικώς μέχρι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες; : Δείτε το Thunder.NBA.com για πλήρη κανόνες ανταγωνισμού.