Το Chesapeake Energy Arena της Οκλαχόμα Σίτι

Η αρένα πολλαπλών χρήσεων 586.000 τετραγωνικών ποδών, γνωστή ως Ford Center, χτίστηκε ως μία από τις πρωταρχικές πρωτοβουλίες MAPS που ψηφίστηκαν από τους ψηφοφόρους της Οκλαχόμα Σίτι στα τέλη του 1993. Η αρχική κατασκευή ξεκίνησε το 1999 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2002 με κόστος $ 89 εκατομμύριο. Ο αρχιτέκτονας του έργου ήταν οι εταιρείες The Benham, ενώ το Chesapeake Energy Arena λειτουργεί από την SMG.

Την άνοιξη του 2008, οι ψηφοφόροι της OKC ενέκριναν εκτενείς ανακαινίσεις εν αναμονή της άφιξης του ΝΒΑ.

Μετά την παύση των δικαιωμάτων ονοματοδοσίας με τους αντιπροσώπους της Ford το 2010, η εγκατάσταση χαρακτηρίστηκε εν συντομία ως Oklahoma City Arena πριν από την 12ετή συμφωνία επιχορήγησης που την ονόμασε το Chesapeake Energy Arena το καλοκαίρι του 2011.

Το Chesapeake Energy Arena φιλοξενεί:

Μάθετε ποια σημαντικά και επαναλαμβανόμενα γεγονότα έρχονται στο Chesapeake Energy Arena χρησιμοποιώντας τα μηνιαία ημερολόγια γεγονότων.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Chesapeake Energy Arena της Οκλαχόμα Σίτι βρίσκεται στο κέντρο της λεωφόρου Reno μεταξύ Robinson και EK Gaylord, ακριβώς βόρεια του I-40.

Αν φτάσετε από την ανατολή ή τη δύση στο I-40, πάρτε την έξοδο του Shields και προχωρήστε βόρεια στην αρένα. Αυτά που έρχονται από το βορρά ή το νότο σε I-35 μπορούν να πάρουν I-40 προς τα δυτικά προς Shields, ή να πάρουν I-235 και να βγείτε από τη Sheridan για να πλησιάσετε την αρένα από το Bricktown .

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση εκδηλώσεων κοντά .

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για οποιαδήποτε εκδήλωση της Chesapeake Energy Arena που σημειώνεται παραπάνω μπορούν να αγοραστούν μέσω αυτών των επιμέρους οντοτήτων ή καλώντας το box office της Chesapeake Energy Arena στο (800) 745-3000. Επιπλέον, τα εισιτήρια μπορούν να παραγγελθούν σε απευθείας σύνδεση ή σε καταστήματα Ticketmaster όπως η Πατρίδα και κάποια Walmarts.

Οι επιλογές πληρωμής γραφείου περιλαμβάνουν τα μετρητά, τις κάρτες Visa, MasterCard, American Express και Discover.

Καθίσματα:

Η χωρητικότητα και οι διαστάσεις των θέσεων διαφέρουν ανάλογα με την εκδήλωση, αλλά το Chesapeake Energy Arena κατέχει 18.203 για παιχνίδια Thunder και σχεδόν 17.000 για μεγάλες συναυλίες και παραστάσεις. Ορισμένοι χώροι καθισμάτων προσβάσιμοι από αναπηρική καρέκλα είναι επίσης διαθέσιμοι σε όλη την αρένα.

Ανεσεις:

Το Chesapeake Energy Arena διαθέτει επτά αίθουσες κόμικς, 29 ιδιωτικές σουίτες και 48 σουίτες. Γύρω από την αρένα υπάρχουν πολλές τουαλέτες και παραχωρήσεις και είναι εξοπλισμένη με ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες κατά μήκος της εξωτερικής περιοχής. Τα εστιατόρια στο χώρο του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν το Jack Daniels Old No. 7 Club, το Budweiser Brew House Carvery, το Blue Pit BBQ.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ταξιδεύοντας στην Οκλαχόμα Σίτι για ένα παιχνίδι Thunder ή άλλη εκδήλωση στο Chesapeake Energy Arena. Εδώ είναι μερικές επιλογές στο ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Επίσης, εξερευνήστε άλλα εξαιρετικά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης OKC ή κοντά στο Bricktown .