Ένας οδηγός για το Bricktown της Οκλαχόμα Σίτι

Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης, η συνεχώς διευρυνόμενη περιοχή Bricktown στο κέντρο της πόλης Οκλαχόμα Σίτι έχει γίνει γρήγορα η πιο καυτή περιοχή του μετρό. Με πολλά θαυμάσια πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε , όπως εστιατόρια, αθλήματα, διασκέδαση και ψώνια, το Bricktown είναι ένα hot spot του ΟΚΚ τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Αυτή η κατάσταση είναι μια μεγάλη αλλαγή από την κάποτε κατεστραμμένη περιοχή αποθήκης στο κέντρο της πόλης.

Οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του MAPS στις αρχές της δεκαετίας του 1990 επιτάχυναν τις προσπάθειες αναζωογόνησης της περιοχής και οδήγησαν στην κατασκευή του καναλιού καθώς και του Ballpark Bricktown.

Τοποθεσία & Οδηγίες

Το Bricktown βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του κέντρου της πόλης της Οκλαχόμα μεταξύ της λεωφόρου EK Gaylord στα δυτικά και της λεωφόρου Stiles στην ανατολή. Η λεωφόρος Reno είναι ένας σημαντικός δρόμος Bricktown στη νότια πλευρά και η Main Street θεωρείται τα βόρεια σύνορα.

Στάθμευση

Η κατάσταση στάθμευσης είναι εδώ και πολύ καιρό ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ . Αν και υπάρχουν αρκετές παρτίδες μέσα και γύρω από το Bricktown, πολλοί ελέγχονται από μια μικρή ομάδα ιδιοκτητών ακινήτων και ορισμένοι κάτοικοι πιστεύουν ότι το πάρκινγκ Bricktown θα πρέπει να είναι δωρεάν. Παρ 'όλα αυτά, διατίθενται σποτ σε παρτίδες, το Garage στάθμευσης Bricktown (222 E. Sheridan) και το γκαράζ στάθμευσης Sante Fe (2 S. Santa Fe).

Θελγήτρα

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις στο Bricktown. Δείτε τα κορυφαία αξιοθέατα του Bricktown .

Ανάμεσα τους:

Σημείωση: Να γνωρίζετε τον κώδικα απαγόρευσης κυκλοφορίας Bricktown για ανηλίκους.

Εστιατόρια

Το Bricktown έχει ένα ωραίο μείγμα επιλογών φαγητού μέσα σε λίγα τετράγωνα. Υπάρχουν θεματικά εστιατόρια όπως το Toby Keith's και το KD, περιστασιακά σημεία όπως το Earl's Rib Palace και εξαιρετικό φαγητό στο Mickey Mantle's ή το Mantel. Λάβετε πολύ περισσότερες πληροφορίες και κριτικές για μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Bricktown .

Ψώνια

Όποτε οι κάτοικοι του μετρό μιλάνε για βελτιώσεις στην περιοχή του Bricktown, ένα από τα πρώτα θέματα που εισέρχονται στη συζήτηση είναι το λιανικό εμπόριο. Δεν υπάρχουν πολλά εμπορικά καταστήματα στο Bricktown αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν ζευγάρι. Η ζωγραφισμένη πόρτα έχει μοναδικά δώρα ειδικότητας, το Red Dirt Emporium έχει συλλεκτικά αντικείμενα της Οκλαχόμα και, φυσικά, το Bass Pro Shop είναι ένα τεράστιο υπαίθριο κτίριο. Δείτε επίσης την Coco Flow για εξαιρετικά βρώσιμα δώρα .

Νυχτερινή ζωή

Εκτός από την επιλογή των ποιοτικών εστιατορίων που σημειώνονται παραπάνω, το Bricktown έχει γίνει ένας προορισμός για το πλήθος μπαρ και club. Απολαύστε τα μπαρ όπως Whisky Chicks, Coyote Ugly, Captain Norm's ή Cosmopolitan. Όσον αφορά τα κλαμπ, τα δημοφιλή σημεία περιλαμβάνουν το Nightclub Candy, το Club One 15 και πολλά άλλα.