Νόμους περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην πόλη της Οκλαχόμα και Bricktown


Τα κακά πράγματα μπορούν να συμβούν τη νύχτα. Αυτό είναι το μήνυμα του Δημοτικού Κώδικα της Οκλαχόμα, καθώς αποσκοπεί «στην προστασία της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας των ανηλίκων και των άλλων προσώπων και της περιουσίας τους». Ως εκ τούτου, η πόλη καθιέρωσε μια απαγόρευση της κυκλοφορίας για όλους τους ανθρώπους κάτω των 18 ετών. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η περιοχή ψυχαγωγίας Bricktown έχει διαφορετικούς κανόνες απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο απαγόρευσης κυκλοφορίας της Οκλαχόμα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πολιτική του Bricktown, κυρώσεις για παραβίαση και σημαντικές εξαιρέσεις.

Ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Οι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε δημόσιους χώρους εντός των ορίων της πόλης μετά τα μεσάνυχτα τις καθημερινές ή από την Κυριακή τα σαββατοκύριακα. Η περίοδος απαγόρευσης κυκλοφορίας λήγει στις 6 π.μ.

Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2006, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του Bricktown, επικαλούμενοι μια σειρά βίαιων περιστατικών που έφεραν τους εφήβους τα προηγούμενα δύο χρόνια, ζήτησαν από το δημοτικό συμβούλιο να καθιερώσει μια νωρίτερη απαγόρευση της κυκλοφορίας στην περιοχή. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα, καθιερώνοντας μια απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 μ.μ. στο Bricktown.

Παραβάσεις

Σύμφωνα με την αστυνομία του ΟΚΚ, η πλειονότητα των παιδιών που διαπίστωσαν ότι παραβιάζουν το διάταγμα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν αναφέρονται αρχικά, αλλά προειδοποιούν. Τούτου λεχθέντος, είναι μέσα στην εξουσία αστυνομικού να εκδώσει μια παραπομπή ή ακόμα και να προβεί σε σύλληψη για παραβίαση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Μια παραπομπή για παραβίαση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας θεωρείται αδίκημα κατηγορίας "α" στην Οκλαχόμα Σίτι και μπορεί να φέρει ποινή κοινωφελούς υπηρεσίας ή χρηματική ποινή μέχρι $ 500.

Εξαιρέσεις

Οι κανόνες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη Οκλαχόμα και Bricktown δεν ισχύουν για τα ακόλουθα:

Σημειώστε επίσης ότι εάν ο ανήλικος εκτελεί δουλειά για γονέα, κηδεμόνα ή άλλο υπεύθυνο ενήλικα, εφόσον δεν υπάρχει παράκαμψη στην πορεία, ο ανηλίκος δεν θα εκδώσει παραπομπή παραβίασης της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Αυτό ισχύει και για τις μεταφορές προς και από επίσημες λειτουργίες, όπως σχολείο ή εκκλησιαστικό γεγονός.

Ω, και αν περνάτε απλά από την Οκλαχόμα Σίτι στο δρόμο σας σε άλλο κράτος, είστε εντάξει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Σημαντικές πληροφορίες

Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν ότι οι νόμοι απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν ισχύουν μόνο για τους ανήλικους. Σύμφωνα με τον κώδικα της Oklahoma City, ένας γονέας ή άλλος ενήλικας που ευθύνεται για το ανήλικο μπορεί επίσης να παραβιάζει το νόμο αν «συνειδητά» επιτρέπει στο παιδί να παραμείνει σε δημόσιο χώρο μετά το χρόνο απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Ακόμη και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και εργαζομένων μπορούν να αναφερθούν εκτός αν αναφέρουν ότι ο νεαρός αρνήθηκε να φύγει μετά από ώρες.