Γνωρίστε τους πίνακες του Συμβουλίου της Οκλαχόμα

Τα όρια της πόλης της Οκλαχόμα καλύπτουν 621,2 τετραγωνικά μίλια και τέσσερις κομητείες, που εκτείνεται βόρεια πέρα ​​από τη λεωφόρο Danforth, δυτικά στον Γρηγόρη οδό έξω από το Mustang, νότια στην Indian Hills Road και ανατολικά πέρα ​​από την οδό Harrah. Η διαχείριση αυτής της μεγάλης περιοχής είναι ένας δήμαρχος και ένα δημοτικό συμβούλιο αποτελούμενο από οκτώ μέλη, το καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει έναν γεωγραφικό θάλαμο.

Η πόλη έχει ένα σχήμα διακυβέρνησης του Συμβουλίου-Διαχειριστή. Όπως σημείωσε ο οδηγός του κυβερνητικού καριέρα Michael Roberts, αυτό σημαίνει ότι ενώ ο δήμαρχος προεδρεύει των συνεδριάσεων, η νομοθετική του εξουσία είναι ίση με εκείνη κάθε μέλους του δημοτικού συμβουλίου.

Οι όροι για τις θέσεις των δημάρχων και των δημοτικών συμβουλίων είναι τέσσερα χρόνια και οι θάλαμοι προσαρμόζονται με βάση τον πληθυσμό με κάθε νέα απογραφή.

Εδώ είναι οι σημερινοί θάλαμοι της Οκλαχόμα Σίτι. Επίσης, δείτε έναν χάρτη Google των περιβολών και λάβετε πληροφορίες για τα σημερινά μέλη του συμβουλίου από το τμήμα του okc.gov:

Ward 1

Το Ward One καλύπτει ένα μεγάλο τμήμα της δυτικής και βορειοδυτικής περιοχής της πόλης της Οκλαχόμα. Οι περιοχές κατά μήκος της Βορειοδυτικής οδού από το πιο δυτικό σημείο της πόλης περιορίζονται μέχρι το Πόρτλαντ στο Ward One, όπως και τα εδάφη νότια και δυτικά της λίμνης Hefner , βόρεια του Hefner Road. Το Ward One περιλαμβάνει επίσης τα πάντα γύρω από τη λίμνη Overholser και μερίδες κατά μήκος της λεωφόρου Reno από την οδό Τσεχίας Hall to Rockwell.

Ward 2

Το Ward Two είναι ένας κεντρικός θάλαμος και ένας από τους μικρότερους από την άποψη της έκτασης. Περιλαμβάνει έντονα κατοικημένες περιοχές νοτιοανατολικά της λίμνης Hefner. γειτονιές κατά μήκος της λεωφόρου Northwest Expressway από το Πόρτλαντ προς το Classen. και το τέντωμα πάνω από το NW 23 από το Meridian έως το I-235.

Ένα μικρό τμήμα του Ward Δύο βρίσκεται επίσης κοντά στο χωριό , από το Μάιο στο Δυτικό μεταξύ Hefner και NW 122nd.

Ward 3

Το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης της Οκλαχόμα, περιφέρειες που περιβάλλουν την πόλη Mustang, περιλαμβάνει το Ward Three. Τα δυτικά σύνορα είναι ο νότος Gregory Road ενώ η ανατολική άκρη είναι η λεωφόρος South May.

Ο θάλαμος περιλαμβάνει τον παγκόσμιο αερολιμένα Will Rogers και σχηματίζει κάπως σχήμα "U" γύρω από το Ward One, που εκτείνεται βόρεια μέχρι το NW 35ο σε ένα μικρό ανατολικό τμήμα και στο NW 36ο σε ένα μικρό τμήμα δυτικά του Yukon.

Ward 4

Εάν ζείτε στη νοτιοανατολική πόλη της Οκλαχόμα, ανατολικά του Moore και νότια της Midwest City , βρίσκεστε στο Ward Four. Περιλαμβάνει ένα μικρό τμήμα δυτικά αν I-35, ως δυτικά ως Δυτική και από τον ποταμό μέχρι SW 97th περίπου, αλλά ο όγκος του θαλάμου είναι κατά μήκος I-240 και I-40, ως βόρεια ως SE 29 και νότια στην Indian Hills Road. Περιλαμβάνονται στο Ward Four οι περιοχές γύρω από τη λίμνη Stanley Draper και αυτές που βρίσκονται δυτικά, ανατολικά και νότια της βάσης των αεροπορικών δυνάμεων Tinker.

Ward 5

Το Ward Five είναι κεντρικό και νότιο, καλύπτοντας την περιοχή δυτικά του Moore από το SW 179 έως το SW 59th. Για την πλειοψηφία του περιβόλου, το I-44 είναι τα δυτικά σύνορα και συμπεριλαμβάνεται το Earlywine Park και το Lightning Creek Park.

Ward 6

Το Downtown και οι πολυάριθμες συνοικίες του ( Deep Deuce , Bricktown , Automobile Alley κ.λπ.) είναι το κλειδί στο Ward Six, στην κεντρική αίθουσα της Οκλαχόμα Σίτι, όπως και στο Midtown . Ο θάλαμος εκτείνεται από NE 23rd μεταξύ Πόρτλαντ και I-235 μέχρι SW 59th μεταξύ Μαΐου και Δυτικής.

Ward 7

Το Ward Seven περιλαμβάνει τη βορειοανατολική πόλη της Οκλαχόμα. Πρόκειται για έναν μεγάλο, παράξενο θάλαμο με μια μικρή τρύπα στη μέση του Forest Park.

Οι περισσότερες περιοχές στα βόρεια από τη δυτική ανατολή μέχρι την πόλη Luther καλύπτονται στο Ward Seven. Αυτό περιλαμβάνει την περιφέρεια περιπέτειας και τις περιοχές γύρω από I-35 μέχρι το I-40. Αλλά ο θάλαμος περιλαμβάνει επίσης ορισμένες νοτιοανατολικές γειτονιές της OKC μεταξύ του Shields και του Bryant στην SE 44η.

Ward 8

Τελικά, υπάρχει ο βορειοδυτικός-πιο θάλαμος στην πόλη της Οκλαχόμα, Ward Eight. Αναλαμβάνει κυρίως το βορρά, όπου το ένα και το δύο άκρο του Ward. Τα δυτικά σύνορα είναι η οδός Sara κοντά στο Πιεμόντε. η ανατολή αγγίζει τη δυτική λεωφόρο προς τη ΒΔ 122η. Περιλαμβάνεται το East Wharf της λίμνης Hefner, όπως και η ίδια η λίμνη, η βόρεια πλευρά της λίμνης και οι πολλές εμπορικές και κατοικημένες περιοχές του Memorial Corridor .