Διεθνές Αεροδρόμιο Will Rogers

Το κύριο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι ονομάζεται παγκόσμιο αεροδρόμιο Will Rogers, το οποίο ονομάστηκε μετά από το διάσημο χιούμορ και τη μητρική της Οκλαχόμα. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό ΟΚΚ, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα στην πολιτεία, φιλοξενώντας περίπου τρεισήμισι εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. Οι εμπορικές αεροπορικές εταιρείες στο Will Rogers κατά μέσο όρο περίπου 75 αναχωρήσεις ανά ημέρα και παρέχουν καθημερινή υπηρεσία 24 ωρών για 19 προορισμούς.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Will Rogers βρίσκεται νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης της Οκλαχόμα με εύκολη πρόσβαση τόσο από τον I-40 όσο και από τον I-44.

Μπορείτε να βρείτε έναν λεπτομερή χάρτη της περιοχής με συγκεκριμένες οδηγίες οδήγησης από όλες τις κατευθύνσεις άφιξης εδώ στο About.com. OKC.

Χώρος στάθμευσης & μεταφορά:

Υπάρχουν πέντε επιλογές στάθμευσης που προσφέρονται σε πολλά σημεία που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία.

Λόγω των προφυλάξεων ασφαλείας ισχύουν οι ακόλουθοι κανονισμοί στάθμευσης:

Ο Will Rogers διαθέτει εγκαταστάσεις τερματικών κοντά στην περιοχή των αποσκευών για τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων Alamo, Avis, Προϋπολογισμός, Δολάριο, Επιχείρηση, Hertz, National και Thrifty. Όμως, όλες οι μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Οκλαχόμα έχουν υπηρεσία αεροδρομίου διαθέσιμη από χώρους εκτός του τερματικού σταθμού. Λάβετε αναλυτικές πληροφορίες για τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων OKC .



Επίσης, να πάρετε μια λίστα με τα ταξί ταξί OKC και εταιρείες λιμουζίνας .

Διάταξη & Παροχές:

Το αεροδρόμιο αποτελείται από δύο επίπεδα και μια εκτεταμένη τερματική περιοχή με 17 πύλες. Στο 1ο επίπεδο ενοικιάζονται γραφεία αυτοκινήτων, χώροι διεκπεραίωσης αποσκευών και γραφεία αιτήσεων αποσκευών αεροπορικών εταιρειών. Στο 2ο επίπεδο θα βρείτε τους μετρητές αεροπορικών εισιτηρίων, σημεία ελέγχου ασφαλείας, ένα περίπτερο και ένα καφενείο.

Αφού περάσουν από τα σημεία ελέγχου ασφαλείας στο τερματικό, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε διάφορες παροχές, όπως:

Αεροπορικές Εταιρείες & Πτήσεις:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Will Rogers διαθέτει εμπορικές υπηρεσίες από τις ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες:

Αναζητήστε πτήσεις προς και από την πόλη της Οκλαχόμα, ελέγξτε τις τιμές και κλείστε την πτήση σας online.

Lost & Found:

Μήπως χάσατε κάτι στο αεροδρόμιο, σε ένα αεροπλάνο ή σε ένα αυτοκίνητο που νοικιάσατε στο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι; Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Lost and Found στο Will Rogers World Airport .

Κοντινά Ξενοδοχεία:

Ταξιδεύοντας στην πόλη της Οκλαχόμα; Εξετάστε κάποια κορυφαία ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

Ανάμεσα τους: