Πώς να απολαύσετε τη σκηνή μπύρας του Ντένβερ

Δοκιμάστε ένα πορτοκαλί πορτοκαλί ποτό ή ένα παγωτό με μπύρα

Το Ντένβερ έχει μια ερωτική σχέση με τη βιοτεχνική μπύρα.

Περισσότεροι από 200 ζυθοποιίες καλούν το σπίτι της High High City και, κάθε φθινόπωρο , το Denver φιλοξενεί το Μεγάλο Αμερικανικό Φεστιβάλ Μπύρας - το οποίο, πέρυσι, εξαντλήθηκε λίγο περισσότερο από μία ώρα. Ένα ξενοδοχείο με εσωτερικό ζυθοποιείο βρίσκεται στον ορίζοντα στην ανατολική γειτονιά RiNo του Ντένβερ. Heck, μεγάλη μπύρα είναι τόσο μέρος του DNA του Ντένβερ ότι ακόμη και ο κυβερνήτης του Κολοράντο John Hickenlooper έχει βαθιές ρίζες στη βιομηχανία.

(Πριν ο Hickenlooper βυθιστεί στην πολιτική, ήταν ένας πρώτος πρωτοπόρος του brewpub, ανοίγοντας τη ζυθοποιία Wynkoop - η οποία έχει μια μεγάλη αίθουσα περιπλάνησης στο κέντρο της πόλης και αξίζει μια επίσκεψη πριν από ένα παιχνίδι Rockies).

Διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσετε τη μπύρα στο Ντένβερ

Όταν επισκέπτεστε το Ντένβερ, παραγγέλνετε πτήσεις με τοπικές μπύρες και πραγματοποιείτε περιηγήσεις στα ζυθοποιεία, για την πορεία των επισκεπτών. Αλλά αν αγαπάτε τη μπύρα τόσο πολύ που θέλετε να κάνετε μπάνιο στον λυκίσκο (κυριολεκτικά), εδώ είναι 7 μοναδικοί τρόποι να πείτε "μπύρα μου" στο Ντένβερ και τις γύρω πόλεις-κεντρικές πόλεις της.

Απολαύστε μπύρα για επιδόρπιο: Σάρωσε το γλυκό δόντι σου και την κοιλιά σου την μπύρα ταυτόχρονα. Το νέο Βέλγιο συνεργάστηκε με τον Ben & Jerry's για το Chocolate Cookie Dough Ale, το οποίο θα χτυπήσει ράφια και βρύσες το φθινόπωρο του 2016. Για να γλυκάνουν τη συμφωνία, οι εταιρείες που κάνουν καλή δίνουν κάποια από αυτή τη ζύμη σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, με 50.000 δολάρια να προστατεύουν Winters, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ευαισθητοποιεί για την κλιματική αλλαγή.

Πέρυσι, η ομάδα ονείρου μπύρας-παγωτού έβγαλε μια αλατισμένη καραμέλα Brownie Brown Ale.

Απολαύστε τα πόδια σας σε ένα κεχριμπαρένιο άσπρο: Τα πόδια σας δουλεύουν σκληρά. Αξίζουν μια μπύρα. Αφήστε τους να διπλασιάσουν τη γροθιά, εσφαλμένα , διπλά πόδια στο The Spa At Four Seasons, το οποίο έχει Amber Ale Foot Foot Soak στο μενού spa. Το ποδόλουτρο είναι γεμάτο με φρέσκια μπύρα από την παρτίδα Amber Ale της Crazy Mountain Brewery και οι θάμνοι είναι φτιαγμένοι από θρυμματισμένο κριθάρι και βύνη.

Ακούγεται αναζωογονητικό, ναι; Αποδεικνύει ότι υπάρχουν και θεραπευτικά οφέλη: Η ζύμη από το μπανιέρα μπίρας έχει καθαριστικό αποτέλεσμα και μπορεί να καταπολεμήσει τυχόν φανταστικές μυκητιακές ατυχίες στα οποία μπορεί να αντιμετωπίζουν τα πόδια σας. Το τρίψιμο ενισχύει επίσης την κυκλοφορία, απομακρύνει το περίσσευμα του δέρματος και το τρίψιμο του ποδιού του λαδιού ψαλιδίζει τα πόδια σας. (Και, ναι, εσείς και το πρόσωπό σας πάρετε μια μπύρα με το μασάζ, πάρα πολύ). Ω, και αν σκεφτείς ότι η ζεστή μπύρα είναι κακό, θα ξανασκεφτείς μετά από μια επίσκεψη στο σπα. Επίσης στα μενού υπηρεσιών είναι ένα μασάζ θερμής πέτρας εμπνευσμένο από μπύρα, το οποίο ενσωματώνει δοχεία Crazy Mountain Brew που έχουν θερμανθεί για να λιώσει το άγχος.

Ή να πάρετε ένα μανικιούρ μπύρας: Αυτή η θεραπεία βάζει τον άνθρωπο σε μανικιούρ. Το Spa at Four Seasons στο Ντένβερ προσφέρει ένα "Ales and Nails" για αρσενικά καλλωπισμένα (αν και, κυρίες μπορούν να το πάρουν!). Η θεραπεία έρχεται με μια πίντα τοπικά παρασκευασμένη μπύρα Tivoli για να πιει και μια μπανιέρα υδρομασάζ και απολέπιση. Οι θεραπευτές επιδιορθώνουν τα επιδερμίδες σας και χαλαρώνουν τα νύχια σας. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα μασάζ που ενσωματώνει το Warrior Oil, ένα φυτικό μείγμα που γίνεται στο Loveland του Κολοράντο, το οποίο θα εγχυθεί τα χέρια και τα πόδια σας με υγρασία. Αυτή η θεραπεία διατίθεται στο σπα από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 31.

Δοκιμάστε μια τάξη 'Hoppy Yogi': Τόσο η μπύρα όσο και η βινύσα ρέουν στα ζυθοποιεία του κέντρου, που συνδέουν τους γιόγκι και τους γνώστες της βιοτεχνίας μπύρας, πληθυσμούς που υποψιάζουμε ότι ήδη αλληλεπικαλύπτονται.

Οι ζυθοποιίες, λόγω των ευρύχωρων χώρων τους, μπορούν να διπλασιαστούν ως το τέλειο στούντιο για μαθήματα γιόγκα. (Και ποιος δεν αγαπάει μια μπύρα μετά την προπόνηση που μπορείτε να σέρνετε λίγο μετά να βρίσκεστε σε σκύλο προς τα κάτω;) Ελέγξτε τους Hoppy Yogis με την CorePower Yoga καθώς έβαλαν τα χαλιά τους στη Great Divide Brewery. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα Denver Pale Ale, το οποίο εισάγεται στις γεύσεις σας με μεγάλα πεύκα και σημειώσεις εσπεριδοειδών.

Παίξτε με την μπύρα σας: Τι είναι καλύτερο από το υψηλό του δρομέα; Πώς να κυνηγάει μια κρύα μπύρα; Οι Ντένβεριτς παίρνουν το γυμναστήριο εξίσου σοβαρά όσο παίρνουν τη μπίρα τους. Τα δύο χόμπι συγκρούονται στις τρεξίματα παρασκευής και τις Ολυμπιακές μπύρες. (Σκεφτείτε: Κλείστε τα κέντρα αναστολής και τρέξτε με γεμάτους νερό καλλιεργητές). Ελέγξτε τα Rocky Mountain Brew Run για αγώνες με μπύρα και παιχνίδια στο Ντένβερ και γύρω από το υπόλοιπο κράτος

Μπείτε στη μπύρα: Στη δεύτερη σκέψη, να πάρει το στόμα σας ξεπλυμένο με σαπούνι δεν ακούγεται πολύ άσχημα τελικά. Η εταιρεία Tellicherry Trading Co, που εδρεύει στο Κολοράντο, πωλεί ένα χειροποίητο σαπούνι ράβδων που κατασκευάζεται με τη λευκή μπύρα Rascal της Avery Brewing Company και τους σπόρους καρδιάς. Μπορείτε να αγοράσετε τα σαπούνια online ή σε τοπικά φεστιβάλ και εκθέσεις όπως το Mo 'Betta Green MarketPlace και το The Big Wonderful.

Φάτε τη μπύρα σας με ένα κουτάλι: Κραυγή για παγωτό μπύρας. Μια εταιρεία Lafayette, που εδρεύει στο Κολοράντο, η Brew Moo'd, συντηρεί το παγωτό με μπύρα από τα τοπικά ζυθοποιεία για μερικές γλυκές απολαύσεις. Το τελευταίο γλυκό σπιτικό φαγητό: Τα μπισκότα και η κρέμα εγχύθηκαν με το Brown Ale του Ellie's της Avery Brewing Company ή με ένα shandy sherbert με γεύση λεμονιού.