Πάρτε μια γεύση φαγητού μέσω του Golden

Γιορτάστε τα τρόφιμα στους πρόποδες

Η μαγειρική σκηνή του Κολοράντο είναι πλούσια και η μικρή πόλη κολλεγίων του Golden δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο πνεύμα του φαγητού και δοκιμάζοντας νέους χώρους, ερευνήσαμε την αναζωογονητική γαστρονομική σκηνή του Golden - και, ενώ εκεί, σταμάτησε από το Briarwood Inn, ένα καθιερωμένο καλό δείπνο για φαγητό.

Το Bridgewater Grill στο Golden Hotel διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένο μενού με μοναδικές προσφορές του Κολοράντο. (Μμμ , μιλάμε σε ένα κρεμμύδι τύπου 303 με το χοιρινό του Κολοράντο και το χοιρινό Duroc, σε συνδυασμό με ένα chutney από κρεμμύδι και ντομάτα.

Δανειρεύουν τη μπύρα από τη γείτονά τους στην Coors Brewing Company για να κάνουν μια Blue Moon demi-glace).

Ένα νεώτερο παιδί στο μπλοκ, Abejas, προσφέρει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού, εκμεταλλευόμενο τις καλύτερες προσφορές της φύσης. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί με χειμερινά κολοκύθια και ρίζες λαχανικών κατά τους ψυχρότερους μήνες. Και ένα ζεστό κτίριο, το Golden Moon Speakeasy, έρχεται πλήρες με ένα αποστακτήριο (αλλά δεν απαιτείται ειδική χειραψία για την είσοδο).

Ο χρυσός λέει στους πιστούς πεζοπόρους του, τους ποδηλάτες και τους τουρίστες ζυθοποιίας: "Γεια σου, καθίστε, γιατί δεν το κάνεις;

Εδώ είναι τέσσερις πρέπει-δοκιμάζει στο πόσιμο και φαγητό του Golden.

Εστιατόριο Abejas

807 13th St. στο χρυσό

Πρώτα, αφήστε τα μάτια σας να γιορτάσουν σε αυτό το εστιατόριο. Το κτίριο κάποτε στεγαζόταν ένα χονδρεμπόριο Piggly Wiggly και άλλες επιχειρήσεις. Τώρα το δροσερό, ρουστίκ εσωτερικό διαθέτει ανακαινισμένο ξύλο αχυρώνα, κυματοειδές μέταλλο, παλιές πόρτες - όλα από ένα ράντσο στο Golden που διατέθηκε προς πώληση.

Το πράσινο βγαίνει από μοναδικά πλαίσια τοίχων. Η διακόσμηση ταιριάζει με το θέμα του εστιατορίου - τοπικά.

Η ιδέα στο Abejas είναι θέμα εποχικότητας, αξιοποιώντας τις καλύτερες προσφορές της σεζόν και προσφέροντας μια συνεχώς εξελισσόμενη εμπειρία δείπνου. Για παράδειγμα, οι σεφ μπορούν να σερβιριστούν με τηγανιτές πατάτες, με μοβ γλυκιά πατάτα, ρίζα σέλινου και αυγό ορτυκιού και ψητή pancetta με πούλπα κολοκύθας και bok choy.

Μια άλλη δυνατότητα μενού: Alamosa μπάσο λουκάνικο παντοπωλείο με μουστάρδα, φασόλια κέδρου, βύσσινο και τηγανητό βινεγκρέτ βότανο και τραγανές φακές πάπιας-beluga με κουνουπίδι και καστανό καφέ βούτυρο. Για επιδόρπιο: Μους σοκολάτας με φρούτα πάθους και κρέμα χαντίλι

Εποχιακή και εντελώς πρωτοποριακή.

Στο παρελθόν, ο Abejas έχει συμμετάσχει στο Εβδομαδιαίο Εστιατόριο του Denver, το οποίο μπορεί να είναι μια πραγματική τουριστική κλήρωση, αν τυχαίνει να βρίσκεστε στην πόλη κατά τη σωστή στιγμή.

Γέφυρα Bridgewater

Στο Golden Hotel, 800 11th St. στο Golden

Ο Mark Willing, ο εκτελεστικός σεφ στο Bridgewater Grill, έχει μια μαγειρική καριέρα που έχει εκτείνεται από το Σικάγο στο Περού. Τώρα, στο Κολοράντο, έχει δημιουργήσει ένα μενού που αντλεί από μερικά από τα κλασικά πιάτα του κράτους, με μια σύγχρονη προσέγγιση. (Σκεφτείτε: το καβουρντισμένο καλαμπόκι και το πράσινο chili bisque ή μια καπνιστή πέστροφα από το Κολοράντο που συνδυάζεται με μια γλυκιά μαρμελάδα κρεμμυδιού και πίττα. Ανησυχούμε να γράφετε τις λέξεις.)

Το φιλέτο του βοείου κρέατος και το κρέας του άγριου κρέατος από το Κολοράντο είναι αγαπημένα των παρευρισκομένων.

Το αίθριο είναι σκαρφαλωμένο ακριβώς πάνω από το γραφικό ποταμό Clear Creek που κυλά μέσα από το κέντρο της πόλης. Σταματήστε στο σαλόνι από τις 6 έως τις 9 το πρωί την πρώτη και την τρίτη Πέμπτη για ζωντανή τζαζ από το Quintet Clear Creek Jazz.

Briarwood Inn

1630 8η Στον Χρυσό

Βάλτε αυτό το χρυσό ορόσημο στη λίστα μαγειρικής σας κουβά. Αυτό το πολυτελές εστιατόριο φιλοξενεί απογευματινά τσάγια και σαμπάνια με σαμπάνια.

Ο μενού του σεφ του Jeff Jones περιστρέφεται, αλλά εάν είστε τυχεροί, ίσως έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια καρυκευμένη μπριζόλα μπριζόλας με μια κόκκινη πιπεριά chimichurri για την κύρια πορεία. Ή κοτόπουλο στη σχάρα με φακές belgua, πούλπα πιπερόριζας καρότου και κροκαντάδα macadamia. Ή σπιτική ricotta tortellini, wilted kale, άγρια ​​μανιτάρια και ένα ζεστό τριαντάφυλλο βινεγκρέτ.

Ενώ εκεί, παραγγείλετε ένα κλασικό ποτό: το Κοκτέιλ Briarwood, με φρέσκο ​​χυμό λεμονιού, απλό σιρόπι, μπερδεμένα κεράσια και Whiskey Tin Cup.

Χρυσό φεγγάρι Speakeasy

1111 Alley χρυσού στο χρυσό

Η παλιά δυτική αίσθηση του Golden καθιστά το καλύτερο σκηνικό για ένα κοκτέιλ lounge με σπεκασιά. Σταματήστε στην Χρυσή Σελήνη για τυρί, κάρτες αλλαντικών ή χαβιάρι και απολαύστε ένα κοκτέιλ σκάφους ή μια γροθιά στυλ προ-απαγόρευσης.

Τα κοκτέιλ είναι φτιαγμένα με οινοπνευματώδη ποτά που παράγονται από το Distillery Golden Moon, το οποίο ειδικεύεται σε βότανα και λικέρ χρησιμοποιώντας εποχιακά βότανα, μπαχαρικά και βοτανικά. Η χειροτεχνική διαδικασία παραγωγής μιμείται εκείνη των μέσων έως τα τέλη του 1800.

Η ευτυχισμένη ώρα είναι από Τρίτη έως Κυριακή από ανοιχτό (ώρες ποικίλλουν) έως 7 μ.μ. Επτά διαφορετικά κοκτέιλ προσφέρονται σε 7 δολάρια.