Τα θέατρα Landmark στο Ντένβερ

Αν ψάχνετε για μια ανεξάρτητη ταινία στην Mile High City, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τα θέατρα Landmark με 14 οθόνες στο Ντένβερ. Οι κινηματογραφικές αίθουσες των Mayan, Esquire και Chez Artiste διαθέτουν κινηματογραφικές ταινίες ξένων, αρθρικών και indie. Εν τω μεταξύ, το Landmark στο Greenwood Village και το Landmark Old Towne Arvada δείχνουν ταινίες mainstream. Το Landmark στο Greenwood Village προσφέρει απεριόριστα ποπ κορν και ποτά από συντριβάνι με εισιτήριο, αν και οι τιμές είναι μερικά δολάρια υψηλότερα για να αντισταθμίσουν το κόστος.

"Τα θέατά μας απευθύνονται σε ένα ακροατήριο με ιδιαίτερα απαιτητικές γεύσεις και έχουμε κερδίσει την πίστη τους, τοποθετώντας συνεχώς τις καλύτερες εικόνες στην οθόνη - είτε πρόκειται για μια νέα θεατρική απελευθέρωση είτε για ένα πολύτιμο κλασσικό", δήλωσε ο CEO της Landmark Theatres Ted Mundorff δελτίο ειδήσεων.

Δεν προσφέρονται εκπτώσεις για φοιτητές και οι μειωμένες τιμές για τα Μαθηματικά ισχύουν μόνο για την πρώτη εμφάνιση της ημέρας.

Chez Artiste
2800 S. Colorado Blvd.
Denver, ΟΟ 80222
303-352-1992

Το Chez Artiste βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο University Hills, κοντά στο Colorado Blvd. στη λεωφόρο Amherst.
Τώρα εμφανίζεται στο Chez Artiste.

Esquire Theatre
590 Downing St.
Denver, ΟΟ 80219
303-352-1992

Το θέατρο Esquire βρίσκεται στη γωνία της 6ης Ave. και Downing St.
Τώρα εμφανίζεται στο Θέατρο Esquire.

Mayan Theatre
110 Broadway
Denver, CO 80203
303-352-1992

Το Mayan Theatre βρίσκεται κοντά στη γωνία της 1ης Ave. και το Broadway. Ο ιστορικός Μάγια, που κατασκευάστηκε το 1930, είναι ένα από τα τρία εναπομείναντα θέατρα στο στυλ αναγέννησης των Mayan Art Deco.


Τώρα εμφανίζεται στο Θέατρο των Μάγια.

Το ορόσημο στο χωριό Greenwood
5415 Landmark Pl.
Greenwood Village, CO 80111
303-352-1992

Το Landmark Greenwood Village είναι το πρώτο ταξίδι της αλυσίδας στα προάστια του Ντένβερ. Το θέατρο του Greenwood Village διαθέτει έξι οθόνες, καθίσματα σταδίου και μια νέα περιστροφή μάρκετινγκ - ποπ κορν και σόδα περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.


Τώρα εμφανίζεται στο Landmark στο Greenwood Village Theatre.

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.