Εξερευνήστε τους Φάρους στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια

Εξερευνήστε τους Φάρους κατά μήκος της ακτής MidAtlantic

Αρκετοί φάρους σηματοδοτούν τις ακτές του Maryland και της Βιρτζίνια. Οι φάροι χρησιμοποιούνται για να φωτίζουν τις επικίνδυνες ακτές και να βοηθούν στην πλοήγηση στον αέρα. Καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει, ο αριθμός των λειτουργικών φάρων έχει μειωθεί και οι σύγχρονοι φάροι είναι πιο λειτουργικοί και λιγότερο γραφικοί. Μερικοί από τους φάρους στην περιοχή του Μεσαίου Ατλαντικού έχουν μεταφερθεί στα παράκτια μουσεία και διατηρούνται ως τουριστικά αξιοθέατα.

Είναι αρχιτεκτονικά ποικίλες και ενδιαφέρουσες για επίσκεψη. Καθώς εξερευνάτε τον κόλπο Chesapeake , την ανατολική ακτή του Maryland και την ανατολική ακτή της Βιρτζίνιας , σταματήστε και επισκεφτείτε αυτούς τους φάρους.

Μέριλαντ φάρους

Το Concord Point (Havre De Grace) Φάρος - Κατασκευασμένο το 1827, είναι ο δεύτερος παλαιότερος φάρος στο Μέριλαντ και ο βορειότερος φάρος του κόλπου Chesapeake. Τοποθεσία: Ποταμός Susquehanna / κόλπος Chesapeake. Πρόσβαση: Οδός Concord And Lafayette, Havre De Grace, MD.

Drum Point Lighthouse - Ο φάρος μεταφέρθηκε στο Calvert Marine Museum το 1975. Λειτουργούσε στο Drum Point στο στόμιο του ποταμού Patuxent (κοντά στο νησί Solomons) από το 1883 έως το 1962. Τοποθεσία: Calvert Marine Museum Πρόσβαση: Διαδρομή 2, Solomons, MD.

Fort Φάρος της Ουάσιγκτον - Αυτός ο φάρος εξακολουθεί να λειτουργεί από την ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας κόκκινος δείκτης τρίγωνο το εντοπίζει κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας, ενώ τη νύχτα, το φως εξακολουθεί να αναβοσβήνει κόκκινο σε διαστήματα έξι δευτερολέπτων με ορατότητα 6 μίλια.

Τοποθεσία: Ποταμός Potomac. Πρόσβαση: Η διαδρομή 210 προς Fort Washington Road / Fort Washington Park, MD.

Φάρος Hooper Strait - Ο φάρος χτίστηκε αρχικά το 1879 για να φωτίσει το δρόμο για τα πλοία που περνούν μέσα από τα ρηχά, επικίνδυνα σμήνη του Hooper Strait, μια οδός για τα σκάφη που συνδέονται με τον κόλπο Chesapeake πέρα ​​από το νησί Tangier Sound to Deals Island ή μέρη κατά μήκος των Nanticoke και Wicomico Ποτάμια.

Μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Μουσείο το 1966. Τοποθεσία: Ναυτικό Μουσείο Chesapeake Bay. Πρόσβαση: Εκτός της διαδρομής 33, Main Street, St. Michaels, MD.

Piney Point Lighthouse - Χτισμένο το 1836, ο φάρος στον ποταμό Potomac βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον ποταμό από το στόμιο του κόλπου Chesapeake. Το Λιμενικό Σώμα τον παροπλίζει το 1964 και από τότε έχει γίνει μουσείο. Τοποθεσία: ποταμός Potomac Δυτικά από το Piney Point. Πρόσβαση: Εκτός οδού Piney Point Road / Φάρος Road, Valley Lee, MD.

Σημείο Lookout Lighthouse - Βρίσκεται στην κομητεία της Αγίας Μαρίας, ο φάρος σηματοδοτεί την είσοδο στον ποταμό Potomac στο νοτιότερο άκρο της δυτικής ακτής του Μέριλαντ του κόλπου Chesapeake. Τοποθεσία: Είσοδος στον ποταμό Potomac. Πρόσβαση: Πάρκο παρατήρησης παρατήρησης σημείου / διαδρομή 5.

Επτά φανάρι Knoll - που χρονολογείται από το 1855 και αρχικά στο στόμα του ποταμού Patapsco στον κόλπο Chesapeake, ο φάρος μεταφέρθηκε στο εσωτερικό λιμάνι της Βαλτιμόρης το 1988. Τοποθεσία: Ναυτικό Μουσείο της Βαλτιμόρης. Πρόσβαση: Pier 5, Inner Harbour, Βαλτιμόρη, MD.

Τουρκικός Φάρος Σημείου - Ο ιστορικός πύργος του φωτός βρίσκεται σε μια μπλόφα 100 ποδιών που έχει θέα στους ποταμούς Elk και North East στον άνω κόλπο Chesapeake στο Cecil County, Maryland. Τοποθεσία: Elk River Entrance / Chesapeake Bay.Access: Elk Neck State Park / Διαδρομή 272 (Απαιτείται μονοήμερη πεζοπορία).

Βαρκελώνη Βιρτζίνια

Φάρος Assateague - Βρίσκεται στο τμήμα της Βιρτζίνια του νησιού Assateague, η κυριότητα του φάρακα μεταφέρθηκε στο Fish & Wildlife Service από το Λιμενικό Σώμα το 2004. Ενώ η Αμερικανική ακτοφυλακή εξακολουθεί να λειτουργεί το φως ως ενεργό ναυσιπλοΐα, το Chincoteague National Wildlife Refuge είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση του φάρακα. Τοποθεσία: Νότιο άκρο Assateaque νησί. Πρόσβαση: Chincoteague National Wildlife Refuge / Διαδρομή 175, Chincoteaque, VA.

Παλιό ακρωτήριο Henry Lighthouse - Χτισμένο το 1792, το παλιό ακρωτήριο Henry ήταν ο πρώτος ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενος φάρος, κατασκευασμένος για να κατευθύνει το ναυτιλιακό εμπόριο στο στόμιο του κόλπου Chesapeake. Τοποθεσία: Νότια πλευρά Chesapeake Bay Entrance. Πρόσβαση: 583 Atlantic Avenue, Fort Story / Off US 60, Virginia Beach, VA.

Φάρος Jones Point - Ο φάρος λειτουργούσε από το 1856-1926.

Σχεδιάστηκε ως βοήθημα ναυσιπλοΐας για να βοηθήσει τα πλοία να αποφύγουν τη μετακίνηση υποθαλάσσιων κοραλλιών στον ποταμό Potomac και να στηρίξουν τις αναπτυσσόμενες ναυτιλιακές οικονομίες της Αλεξάνδρειας, της Βιρτζίνια και της Ουάσιγκτον, DC. Τοποθεσία: Ποταμός Potomac. Πρόσβαση: Jones Point Park Off US 495 Κοντά στο Woodrow Γέφυρα Wilson, Αλεξάνδρεια, VA.

Old Point Comfort Lighthouse - Αυτό το φως είναι ο δεύτερος παλαιότερος φάρος στον κόλπο Chesapeake. Αρχικά φωτίστηκε το 1802 στο έδαφος του Φορτ Γιώργος, το φρούριο που υπήρχε πριν από το σημερινό Φρούριο Monroe. Τοποθεσία: Είσοδος στο Hampton Roads Harbour. Πρόσβαση: Fort Monroe / Off Route 64, Hampton, VA.