Τι να κάνετε και πού να μείνετε στο Lakewood, Ουάσινγκτον

Μια από τις γειτονικές πόλεις του Tacoma

Το Lakewood Ουάσιγκτον είναι ένα προάστιο του Tacoma - πολλοί κάτοικοι της Lakewood εργάζονται και παίζουν στο Tacoma και αντίστροφα. Παρόλο που πολλοί ντόπιοι μπορεί να μην σκέφτονται αμέσως για το Λέικγουντ ως το δικό τους χώρο για διασκέδαση, αυτή η πόλη έχει μια σειρά από πράγματα να κάνει έτσι ώστε οι άνθρωποι που ζουν εδώ δεν πρέπει να αποταθούν μακριά, αν δεν θέλουν. Μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε οικονομικά προσιτά σπίτια όχι πολύ μακριά από την πόλη, αλλά έχει επίσης μερικά εκπληκτικά πολυτελή σπίτια κατά μήκος των πολλών γραφικών λιμνών της.

Το Lakewood είναι επίσης δημοφιλές σε όσους ζουν ή εργάζονται στο JBLM καθώς είναι ακριβώς έξω από την πύλη της βάσης.

Πραγματα να κανεις

Lakewood δεν είναι μια μεγάλη πόλη, με πληθυσμό μόλις 60.000 κατοίκων, αλλά έχει μια ενδιαφέρουσα σειρά από μέρη για να πάει από ό, τι τρέχει το φάσμα.

Ένα από τα πιο γνωστά μέρη στο Lakewood είναι το Lakewood Towne Centre. Μετά την κατεδάφιση του Lakewood Mall στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτή η συλλογή των καταστημάτων και των εστιατορίων αυξήθηκε. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από το Μπάνιο του Μιχάλη μέχρι το κρεβάτι Μπάνιο και πέρα ​​από το Target, πολλά εστιατόρια κάθονται και fast food, μανάβικα και άλλα. Αυτή είναι η κύρια περιοχή για να ψωνίσετε στο Lakewood.

Το Lakewood Playhouse βρίσκεται επίσης στο Towne Centre. Το θέατρο τοποθετεί διάφορα παίγνια και μιούζικαλ. Ενώ είναι ένα κοινό θέατρο, η αξία παραγωγής είναι υψηλή και τα shows είναι πολύ διασκεδαστικά.

Το Lakewood εξυπηρετείται από το σύστημα βιβλιοθηκών του County Pierce και η βιβλιοθήκη Lakewood είναι από τις μεγαλύτερες σε αυτό το σύστημα.

Βρίσκεται στο 6300 Wildaire Road Southwest, στη δυτική πλευρά του Lakewood Towne Centre. Η βιβλιοθήκη διαθέτει χώρο για κοινοτικές συναντήσεις καθώς και υπολογιστές για το κοινό.

Η Lakewood, φυσικά, έχει πολλές λίμνες, όπως η αμερικανική λίμνη, η λίμνη Gravelly, η λίμνη Steilacoom και η λίμνη Louise. Η αμερικανική λίμνη είναι η μεγαλύτερη και έχει επίσης δύο από τις παραλίες της περιοχής Tacoma κατά μήκος των ακτών της.

Αυτή η λίμνη είναι ιδανική για βαρκάδα και το κοντινό πάρκο είναι ένα καλό μέρος για βόλτες, πικ-νικ και χαλάρωση σε εξωτερικούς χώρους.

Το Lakewood έχει μερικά εκπληκτικά όμορφα διαστήματα, ένας από τους οποίους είναι οι κήποι του Lakewold. Αυτοί οι κήποι σχεδιάστηκαν από την Εκκλησία του Θωμά και προβάλλουν πολλά από τα πιο εικονικά βορειοδυτικά φυτά - τα πιο δημοφιλή από τα οποία είναι πιθανό τα 900 ροδοδενδόνια! Υπάρχει ένα γεωργιανό αρχοντικό στο έδαφος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εκδηλώσεις, ειδικά καλοκαιρινές γάμους. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγες ώρες σε μια ηλιόλουστη μέρα. Μπορείτε να φέρετε το δικό σας πικνίκ, να ψωνίσετε στο κατάστημα του κήπου ή να αναζητήσετε δημόσιες εκδηλώσεις. Υπάρχει ένα τέλος εισόδου για να μπείτε.

Ξενοδοχεία

Lakewood είναι περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Tacoma έτσι ώστε αν τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην Tacoma proper δεν σας ταιριάζουν ή αν θέλετε ακριβώς περισσότερες επιλογές, είναι δυνατόν να μείνετε δεξιά στο Lakewood.

Το απόλυτο καλύτερο μέρος για να μείνετε στο Lakewood είναι τα χέρια κάτω από το Thornewood Castle. Αυτό το 500 ετών παλιό αρχοντικό μεταφέρθηκε κομμάτι κομμάτι από την αγγλική ύπαιθρο στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 1907. Σήμερα είναι το κορυφαίο bed and breakfast στην περιοχή. Δεν είναι φτηνό, αλλά δεν θα αφήσετε να αισθάνεστε απογοητευμένοι. Αυτό είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για να κοιτάξετε αν θέλετε να γλιστρήσετε για την εποχή των αποκριών, καθώς τα περισσότερα χρόνια το κάστρο προσφέρει στοιχειωμένες περιηγήσεις με διανυκτερεύσεις κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Εάν δαπανούμε μερικές εκατοντάδες δολάρια για να μείνετε σε ένα κομψό υπνοδωμάτιο κάστρο είναι λίγο έξω από το εύρος σας, μην ανησυχείτε - υπάρχουν πολλά φθηνότερα ξενοδοχεία στο Lakewood, επίσης. Αυτά περιλαμβάνουν:

Ζώντας στο Λέικγουντ

Lakewood είναι μια οικονομικά προσιτή περιοχή για να ζήσει ως επί το πλείστον, όπως με κάποιο τρόπο για να East Tacoma και South Tacoma όσον αφορά το κόστος. Τα σπίτια εδώ κυμαίνονται σε τετραγωνικά μέτρα με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοικιών που έχουν 1.000 έως 1.800 τετραγωνικά πόδια.

Θα βρείτε επίσης πολλά μέρη του Lakewood με πολύ μικρά και συχνά υποβαθμισμένα σπίτια, καθώς και τα απέναντι-μεγαλοπρεπή λιμνούλα αρχοντικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό κατοικιών στην περιοχή αυτή χτίστηκε το 1960 και το 1989. Πολλές στρατιωτικές οικογένειες ζουν στο Lakewood λόγω της εγγύτητάς του με την Κοινή Βάση Lewis McChord καθώς και με την I-5, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Ολυμπία, το DuPont και το Tacoma.

Θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα διαμερισμάτων στο Lakewood, από φθηνά μέρη μέχρι μεγάλα συγκροτήματα με παροχές όπως η πισίνα. Υπάρχει σχεδόν ένα πλήρες κενό διαμερισμάτων στην περιοχή μεταξύ των μεγάλων λιμνών (American, Steilacoom, και Gravelly), αλλά θα βρείτε πολλές επιλογές μόνο στα βόρεια και δυτικά της βάσης.

Θα βρείτε μια άλλη τσέπη των διαμερισμάτων κοντά στο Pierce College. Προσκάλεσε τον στρατιωτικό δρόμο και τη λεωφόρο Steilacoom για να τα ρίξεις σε αυτά.

Εάν ζείτε στο Lakewood και δεν έχετε αυτοκίνητο, η περιοχή εξυπηρετείται καλά από τα λεωφορεία Pierce Transit. Ο κεντρικός κόμβος βρίσκεται στο κέντρο διαμετακόμισης Lakewood Towne Centre και από αυτό το κέντρο διέλευσης πραγματοποιούνται πολλές διαδρομές, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά στο κέντρο Towne σε λεωφορεία που μεταβαίνουν σε όλα τα μέρη του Tacoma καθώς και σε αρκετά λεωφορεία Express.