Πώς να φτάσετε από το Σηάτλ στο Εθνικό Πάρκο Glacier

Ενώ το Glacier National Park δεν βρίσκεται στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, είναι ένα δημοφιλές σημείο από το Σιάτλ. Όχι ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει το δίκαιο μερίδιό της σε όμορφες τοποθεσίες, αλλά το Glacier National Park είναι ένα αστρικό και ιδιαίτερο μέρος που συχνά ονομάζεται Κορώνα της Ηπείρου. Δείτε άγρια ​​ζώα όπως αρκούδες Grizzly και lose, αλλά και μικρότερα critters, καθώς και ιθαγενών ειδών φυτών και πτηνών. Ο παγετώνας, μαζί με το γειτονικό του Εθνικό Πάρκο Waterton Lakes πέρα ​​από τα σύνορα στον Καναδά, ονομάζονται δύο περιοχές βιοποικιλότητας και παγκόσμιας κληρονομιάς.

Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δουν κοντά παγετώνες όταν επισκέπτονται το πάρκο, και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό καθώς και να μάθουν για την ιστορία των παγετώνων στην περιοχή. Πολλά από τα χαρακτηριστικά των βουνών στο πάρκο σχηματίστηκαν από τους παγετώνες, και μπορείτε να δείτε παγετώδη υποχώρηση κοντά και προσωπικά εδώ.

Το Glacier National Park δεν είναι πολύ μακριά από το Σιάτλ, που βρίσκεται στη βόρεια Μοντάνα , που σημαίνει ότι αυτό το εθνικό πάρκο είναι εύκολο να φτάσετε. Αλλά ακόμα καλύτερα, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να φτάσετε εκεί, καθένας από τους οποίους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Προγραμματίστε να ξοδέψετε τουλάχιστον τρεις ημέρες για το ταξίδι σας - περισσότερο εάν οδηγείτε ή παίρνετε το τρένο.