Εθνικό Μουσείο Trolley Capital στο Silver Spring, Μέριλαντ

Το National Trolley Museum διατηρεί την ιστορία των ηλεκτρικών οδών της Ουάσιγκτον, της Ουάσιγκτον, με μια συλλογή καροτσιών που χρονολογούνται από το 1898 έως το 1945. Πολλά από τα καροτσάκια χρησιμοποιήθηκαν αρχικά στην Ουάσιγκτον, αλλά υπάρχουν και αυτοκίνητα από τη Νέα Υόρκη, Τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες. Δείτε μια διάταξη μοντέλου που αντιπροσωπεύει το δρόμο της Ουάσινγκτον από τη δεκαετία του 1930 και εκθέματα αντικειμένων σιδηροδρόμων και φωτογραφίες.

Το αποκορύφωμα της επίσκεψής σας είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε ένα πραγματικό καρότσι στο σιδηροδρομικό επίδειξη ενός χιλιομέτρου.

Το μουσείο μεταφέρθηκε λόγω της κατασκευής του Connector InterCounty σε μια νέα μεγαλύτερη εγκατάσταση που βρίσκεται δίπλα στην αρχική του θέση στο Northwest Branch Park. Το νέο κτήριο περιλαμβάνει έναν αχυρώνα, ένα κτίριο για τη συντήρηση του τραμ και ένα κέντρο επισκεπτών. Το Εθνικό Μουσείο Trolley Capital προσφέρει περιηγήσεις σε σχολικές ομάδες και είναι διαθέσιμο για πάρτι γενεθλίων. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το μουσείο φιλοξενεί ένα Holly TrollyFest και μπορείτε να οδηγήσετε το τραμ με το Santa.

Τοποθεσία

1313 Bonifant Road
Ασημένια Άνοιξη, Μέριλαντ
(301) 384-6088

Εισδοχή και Ώρες

Η είσοδος για ενήλικες είναι $ 7. Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι είναι μόνο $ 5 εισδοχή μουσείων, χωρίς το τρόλεϊ βόλτα, είναι $ 4. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων και τις εποχιακές ώρες λειτουργίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Trolley Museum.