Εθνικό λιμάνι: Κατάστημα, δείπνο και παιχνίδι κατά μήκος του Potomac

Εξερευνήστε την ανάπτυξη του Waterfront στον ποταμό Potomac

Το National Harbour είναι ένας προορισμός παραθαλάσσιας έκτασης 350 στρεμμάτων στην περιοχή της Ουάσινγκτον, που άνοιξε την άνοιξη του 2008. Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στον ποταμό Potomac, το National Harbour, μια κοινότητα μικτής χρήσης ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που χτίστηκε από τις εταιρείες Peterson. ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, συγκυριαρχίες, μαρίνα πλήρους υπηρεσίας, συνεδριακό κέντρο και εμπορικό χώρο γραφείων. Ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξης του National Harbour είναι το Gaylord National Resort and Convention Center, που λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο μη-τυχερών παιχνιδιών στην ανατολική ακτή.

Το εμπορικό κέντρο Tanger Outlet βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με μεγάλη ποικιλία από ψώνια. Το καλοκαίρι του 2014 άνοιξε το Capital Wheel προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πρωτεύουσα. Στα τέλη του 2016, η MGM Resorts International άνοιξε ένα καζίνο και ψυχαγωγικό συγκρότημα ύψους 925 εκατομμυρίων δολαρίων σε 23 στρέμματα με θέα στον ποταμό Potomac με ένα 18όροφο ξενοδοχείο 300 δωματίων.

Δείτε φωτογραφίες του Εθνικού λιμανιού

Εθνική θέση λιμένα και μεταφορά

Το National Harbour βρίσκεται στο County Prince George, στο Μέριλαντ, στον ποταμό Potomac, λίγα μόνο λεπτά από την Ουάσινγκτον.

Δείτε ένα χάρτη του Εθνικού λιμανιού

Η περιοχή είναι προσβάσιμη από τα I-95 / I-495, I-295, τη γέφυρα Woodrow Wilson και από το ταξί από την Ουάσινγκτον, την παλιά πόλη Αλεξάνδρεια, το Βερνόν και το Τζορτζτάουν. Το National Harbour είναι προσβάσιμο από το NH-1 Metrobus με απευθείας γραμμή από το σταθμό του μετρό Branch Avenue. Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ του National Harbour και του Union Station και του παλαιού ταχυδρομείου Pavilion DC και του σταθμού King Street του μετρό στην Αλεξάνδρεια.

Η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους κατοίκους του Εθνικού Λιμένα, υπαλλήλους γραφείων και επισκέπτες σε συμμετέχοντα ξενοδοχεία. Οι μη συνδεδεμένοι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μίας διαδρομής αξίας 10 $ με βάση τη διαστημική διάθεση.

Χώρος στάθμευσης: Το National Harbour διαθέτει τρία δημόσια γκαράζ με βολικές μηχανές Pay-on-Foot. Οι τιμές ξεκινούν από $ 2 για την πρώτη ώρα και φτάνουν το μέγιστο ημερήσιο ποσό των $ 10.

Gaylord National Resort και Συνεδριακό Κέντρο

Το Gaylord είναι ένα ξενοδοχείο θέρετρο παγκόσμιας κλάσης με 2.000 δωμάτια, ευέλικτες εγκαταστάσεις συνάντησης και συμποσίων, 6 εστιατόρια, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καταστήματα λιανικής πώλησης, σπα με πλήρεις υπηρεσίες και γυμναστήριο, εσωτερική / εξωτερική πισίνα και υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων. Το θέρετρο καλύπτει έκταση 41,7 στρεμμάτων και έχει εκπληκτική θέα στον ποταμό Potomac και την παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας. Διαβάστε περισσότερα για το Gaylord National Resort.

Πρόσθετα Εθνικά Λιμάνια Ξενοδοχεία

Εστιατόρια στο Εθνικό λιμάνι

Το National Harbour προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εστιατορίων, που κυμαίνονται από κομψό εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα μέχρι φιλικά προς την οικογένεια και περιστασιακά εστιατόρια. Δείτε έναν οδηγό για τα εστιατόρια στο National Harbour.

Ψώνια στο Εθνικό Λιμάνι

Η πρώτη φάση του Εθνικού Λιμάνι περιλαμβάνει πολυτελή καταστήματα, όπως λιανοπωλητές όπως Fossil, Swarovski, South Moon Under, Jos A Banks, Godiva Chocolatier, Αμερική! κι αλλα. Δείτε έναν οδηγό για ψώνια στο National Harbor

Εθνικό λιμάνι λιμάνι

Ετήσιες Εκδηλώσεις στο Εθνικό Λιμάνι

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.nationalharbor.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή, δείτε τα Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο National Harbour