Ρίο / Ουάσιγκτον Κέντρο στο Gaithersburg, Maryland

Ένας χώρος για να ψωνίσετε, να φάτε ή να μεταβείτε στις Ταινίες

Το Rio Center και το Washingtonian Centre είναι ένα φιλικό προς τους πεζούς εμπορικό κέντρο και ένα συγκρότημα ψυχαγωγίας που βρίσκεται σε μια μικρή λίμνη στο Gaithersburg του Maryland. Είναι ένα δημοφιλές μέρος για να δειπνήσετε, να ψωνίσετε και να περπατήσετε κατά μήκος του πεζόδρομου. Οι επισκέπτες μπορούν να φάνε alfresco και να ακούσουν την υπαίθρια μουσική ψυχαγωγία τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα καρουσέλ βλέπει στη λίμνη και μπορεί να υπερηφανεύεται για αυθεντικά στοιχεία, όπως το σκηνικό της αμερικάνικης σκηνής και 30 αλόγου άλματα τύπου Allan Herschell, φανταστικά πλάσματα και δύο άμαξες.

Το Ρίο, το αρχικό κτίριο, χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Washingtonian Center προστέθηκε το 1998 για να επεκτείνει την ποικιλία των καταστημάτων και των εστιατορίων. Το συγκρότημα φιλοξενεί τα AMC / Loews Rio Cinemas 18, το Washington Paddleboats, το ClubGolf Performance Center και πολλά εστιατόρια. Μπορείτε να μείνετε στο συγκρότημα στο Courtyard by Marriott ή στο Gaithersburg Marriott, χώρο γραφείων, και πρόσθετος χώρος στάθμευσης ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2007.

Τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης του Rio / Washingtonian Center

Εστιατόρια στο κέντρο της πόλης Rio / Washingtonian

Εκδηλώσεις

Τα γεγονότα αλλάζουν κάθε λίγους μήνες, αλλά το είδος της διασκέδασης που μπορεί να βρεθεί στο παρελθόν στο Ρίο / Ουάσιγκτον Κέντρο περιλαμβάνει ένα καλοκαίρι στο διαγωνισμό Lakefront Instagram, τοπικές συναυλίες συγκροτημάτων το βράδυ του Σαββάτου το καλοκαίρι, γευσιγνωσία κρασιού, καλοκαιρινές συναυλίες κοντά στο κουπιά στη λίμνη και μαθήματα Zumba.

Ανεσεις

Είναι εύκολο να σταθμεύσετε στο κέντρο του Ρίο / Ουάσιγκτον, και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Θα βρείτε τόνους ελεύθερων χώρων σε τέσσερις γκαράζ στο συγκρότημα. Υπάρχει δωρεάν WiFi σε όλο το κέντρο του Ρίο / Ουάσιγκτον και διασκέδαση στη λίμνη με τα κουπιά, το καρουζέλ και το τρένο Rio Express.

Η γειτονιά του Crown

Μια νέα γειτονιά που ονομάζεται Crown , κοντά στο Washingtonian Centre, απέναντι από το Fields Road είναι εμπνευσμένη από αστικές περιοχές και περιλαμβάνει μια ποικιλία επιλογών στέγασης, πάρκα, καταστήματα, εστιατόρια, παντοπωλεία και γυμναστήριο.