Πίτσμπουργκ φωτίζει τη νύχτα

Φως το Σαββατοκύριακο τη νύχτα - 22 Νοεμβρίου 2013

Επικεφαλής στο κέντρο της πόλης για το Light up Night την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 και δείτε το Πίτσμπουργκ να χαλαρώνει στις καλύτερες διακοπές! Ο δραματικός ορίζοντας της πόλης είναι το σκηνικό για μια βραδινή δραστηριότητα διακοπών, με αποκορύφωμα τη θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων. Εκτιμάται ότι 800.000 άνθρωποι αναμένεται στο Χρυσό Τρίγωνο για την 53η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Pittsburgh Light Up Night, το επίσημο kickoff για την εορταστική περίοδο του Πίτσμπουργκ. Χιλιάδες άλλα αναμένεται να συγκεντρωθούν στην πλατεία του σταθμού για συναυλίες, ψώνια και εορταστικές εκδηλώσεις, και στην κορυφή του Ουάσινγκτον για να απολαύσουν τις όμορφες προοπτικές των κτιρίων γραφείων γεμάτα φώτα. Το Pittsburgh Light Up Night διαθέτει επίσης ζωντανή ψυχαγωγία, περιπλάνηση σε καρότσια, τελετές φωτισμού δέντρων και παρουσίαση του παραθύρου διακοπών.

Πίτσμπουργκ φως το βράδυ το 2013

Οι ειδικές εκδηλώσεις για το Pittsburgh Light Up Night 2013 περιλαμβάνουν την προσθήκη ενός τέταρτου συναυλιακού σκηνικού, ενός Dance through the Decades Party στην οδό Smithfield, μια ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά, το παράθυρο διακοπών του Macy, το φωτισμό του Highmark Unity Tree, βόλτες με άμαξες, οθόνες διακοπών και φώτα φανταστικά! Επιπλέον, ένα φεγγάρι «Φωτίστε τη βραδινή γέφυρα στη γέφυρα Roberto Clemente, την αγορά διακοπών αερίου του λαού στην πλατεία της αγοράς, μια γιορτή Santa Show! Holiday Stage Show και ένα μεγάλο φινάλε πυροτεχνημάτων από το διάσημο Zambelli Internationale!


Επίσημη τελετές φωτισμού δέντρων

12:00 π.μ.
12:00 π.μ. Αμερικανικός Πύργος Χάλυβα Αφιέρωση του Κρητ
5:30 μ.μ. Allegheny Δυτική Φωτισμός
5:45 μ.μ. Ένας φωτισμός δέντρων στο κέντρο της Οξφόρδης
5:45 μ.μ. Santa Lights BNY Mellon εποχή των φώτων
6:00 μ.μ. PPG Plaza Tree Lighting
6:45 μ.μ. Αποκαλύπτοντας τα Windows Macy
7:00 μ.μ. Highmark φωτισμός Tree Unity με πυροτεχνήματα Rooftop

Φώτα νυχτερινής όρασης

Πλατεία αγοράς 5: 00-9: 30 μ.μ.
Αντίστροφη μέτρηση με το Santa καθώς αυτός γυρίζει τον γιγαντιαίο διακόπτη στην εκθαμβωτική εποχή φώτων BNY Mellon με περισσότερα από 150.000 φώτα και 30 'υψηλό ηλεκτρονικό σφαιρικό δέντρο.

Κάθε μισή ώρα η πλατεία της αγοράς μετατρέπεται με ένα λαμπερό παράξενο ναυαγοσώστη συγχρονισμένο με υψηλής ενεργειακής μουσικής μουσικής ακολουθούμενο από μια μίνι συναυλία με τους Jeff Jimerson και Airborne.

5:00 μ.μ. Jeff Jimerson και Airborne Holiday Songfest
5:45 μ.μ. Αντίστροφη μέτρηση έως το 2013 εποχή των φώτων με Santa
6-9: 30 μ.μ. Εποχή του φωτισμού Show & Jeff Jimerson μίνι συναυλία (κάθε μισή ώρα)

Γέφυρα Roberto Clemente 5: 00-9: 30 μ.μ.
Βάλτε το set για ένα rockin 'blues πάρτι πάνω από τον ποταμό Allegheny με μερικούς από τους πιό εικονικούς μουσικούς καλλιτέχνες του Pittsburgh και μια σειρά από τρόφιμα και νόστιμες λιχουδιές.

5:00 μ.μ. Γυναίκες του μπλουζ
6:30 μ.μ. Η ζώνη τιμών Billy
8:00 μ.μ. Joe Grushecky και τα Houserockers

BNY MELLON FIREWORKS FINALE - 9:38 μ.μ.
Ξεκίνησε από τη γέφυρα του Warhol, μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πίτσμπουργκ από την πρώτη οικογένεια πυροτεχνικών, την Zambelli Internationale, συμπεριλαμβανομένης της φωτιάς των πυροτεχνημάτων Niagara Foresight Night, όλα συγχρονισμένα με μια ζωντανή μετάδοση διακοπών στο 3WS 94.5 FM.

Πλατεία Mellon 8: 00-10: 00 μ.μ.
Η Smithfield Street είναι κλειστή για ένα πάρτι χορού με λέιζερ, μηχανές φούσκας και μουσική που θα σας φέρει σε κίνηση! Στον επάνω όροφο η πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Mellon μετατρέπεται σε ένα φιλόξενο μπιστρό με μια νόστιμη επιλογή ζεστών φαγητών.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ
Χορός Μέσα από το Κόμμα των Δεκαετιών
7:00 μ.μ. Το Elliotts (60's)
8:00 μ.μ. Dancing Queen (70's)
9:00 μ.μ. Συνολικά 80's

EQT Plaza 5:00 - 9:15 μ.μ. Οι βελούδοι βελούδοι της παγκόσμιας κλάσης τζαζ του Πίτσμπουργκ συναντώνται για μια μαρμελάδα όλη την νύχτα με επικεφαλής τον Roger Humphries και τον RH Factor που ενώνει τους τοπικούς θρύλους Etta Cox, Al Dowe, Michele Bensen, Spanky Wilson και ο Kenny Blake. Διατίθενται ζεστά φαγητά και νόστιμες λιχουδιές.

ΣΤΑΔΙΟ JAZZMASTERS EQT
Jazz Legend Jam
5: 00-9: 15 μ.μ. Roger Humphries και συντελεστής RH
5:00 μ.μ. Etta Cox και Al Dowe
6:30 μ.μ. Michele Bensen και Kenny Blake
8:00 μ.μ. Spanky Wilson

Επιλογές στάθμευσης για το Pittsburgh Light Up Night

Το κέντρο του Pittsburgh θα είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθεί λόγω αρκετών κλειστών δρόμων που σχετίζονται με δραστηριότητες Pittsburgh Light Up Night. Αποφύγετε την κυκλοφορία με το πάρκινγκ σε μια παρτίδα και παίρνετε ένα λεωφορείο στο Downtown. Μπορείτε επίσης να παρκάρετε στα μέρη του γηπέδου North Shore ή στο West General Parking Garage και κάντε μια ΔΩΡΕΑΝ βόλτα στο T "North Shore Connector" στο Downtown. Θα υπάρχει κλείσιμο δρόμου στο κέντρο της πόλης όλη την ημέρα στο Light Up Night, συμπεριλαμβανομένων όλων των πλαϊνών δρόμων γύρω από την πλατεία της αγοράς, καθώς και τμήματα της λεωφόρου Forbes (μεταξύ Wood St και Stanwix St.), Penn Avenue (Extension Fifth Avenue to New Penn Extension) Stanwix Street (λεωφόρος Penn στο Stanwix Street Garage) και Smithfield Street (μεταξύ της 4ης Λεωφόρου και της Πέμπτης Λεωφόρου). Τα λεωφορεία της Port Authority θα παραβιάζουν επίσης αυτούς τους δρόμους την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 17 Νοεμβρίου - ελέγξτε τη διεύθυνση www.portauthority.org για μια πλήρη λίστα των παρακάμψεων.


<< Το Pittsburgh Light Up Night Highlights & Parking

Πρόσθετες εκδηλώσεις Night Pittsburgh Light Up - 2013

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

PPG Place Plaza & παγοδρομία


4:45 - 8:30 μ.μ.

Τα εκθέματα διακοπών στο PPG Place open, συμπεριλαμβανομένων των πνευμάτων που δίνουν από τον κόσμο και η 11η ετήσια έκθεση Gingerbread House & Train .

Η τελετή απονομής κρουστών του Πίτσμπουργκ


12 το μεσημέρι
US Steel Plaza, 22 Νοεμβρίου 2013 - 5 Ιανουαρίου 2014
Αυτή η σκηνή της γέννησης σε μέγεθος ζωής είναι ένα πραγματικό αντίγραφο εκείνης της Πλατείας του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, το σύμβολο των Χριστουγέννων του Πίτσμπουργκ. Η αφοσίωση γίνεται στις 12 το μεσημέρι στο Pittsburgh Light Up Night.

Πέμπτη λεωφόρος


5:00 - 9:00 μ.μ.
Πέμπτη λεωφόρος << Πίτσμπουργκ Light Up Night Events

Άφιξη του Άγιου Βασίλη και Bessemer Court Tree Lighting
5:00 μμ
Bessemer Court Κρήνη
Η κ. Claus και ένα από τα αγαπημένα της ξωτικά μάς οδηγούν σε διακοπές που τραγουδούν, καθώς ο ενθουσιασμός δημιουργεί για την μεγάλη άφιξη του εαυτού του παλαμικού elf, του Άγιου Βασίλη .

Γνωρίστε και χαιρετήστε τη Σάντα
5:45 - 9:00 μ.μ.
Καταστήματα εμπορευμάτων
Γνωρίστε και χαιρετήστε τον Σάντα στα Καταστήματα Φορτηγών. Ο Σάντα έχει μια διατροφή διαθέσιμη για κάθε αγόρι και κορίτσι.

Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας!

Holiday Διασκέδαση με Μακαρόνια Kids
5:00 - 9:00 μ.μ.
Καταστήματα εμπορευμάτων

Ζωγράφος προσώπου & καλλιτέχνης μπαλονιών
5:00 - 9:00 μ.μ.
Καταστήματα εμπορευμάτων

Ένα παραμυθένιο σκηνικό φιάσκο
6:00 μ.μ. και 8:00 μ.μ.
Κύριο στάδιο στο τετράγωνο Drive Station
Απολαύστε τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες και μερικούς παραμυθούς φίλους σε αυτή τη διαδραστική παράσταση.

Παραστάσεις γιορτής Gabby Barrett
6: 45-7: 45 μμ
Κύριο στάδιο στο τετράγωνο Drive Station

Παραμύθι Παραμύθι Χαρακτήρας Γνωρίστε & χαιρετήστε
6: 30-7: 30 μ.μ.
Καταστήματα εμπορευμάτων
Γνωρίστε την Σταχτοπούτα, το Snow White, τον Tinkerbell και τον Peter Pan ζωντανά και προσωπικά. Μην ξεχάσετε να φέρετε τη φωτογραφική μηχανή σας για να τραβήξετε τη φωτογραφία σας με τον αγαπημένο σας παραμυθένιο χαρακτήρα!

"Χριστούγεννα για να θυμάστε" Εμφάνιση με τον Mark Milovats
8:30 μ.μ.
Κύριο στάδιο στο τετράγωνο Drive Station
Ο εθνικός καλλιτέχνης καταγραφής, Mark Milovats, μαζί με το Santa Belles και την ομάδα Duquesne Dance, θα βάλουν το καθένα στο πνεύμα με μια μεγάλη συναυλία διακοπών.

Πάρτε μια Δημοπρασία Bough Tree
16-18 Νοεμβρίου 2012
Καταστήματα εμπορευμάτων
Επωφελούμενο κεφάλαιο WPA του Εθνικού Ιδρύματος Αιμορροφιλίας

Τα Kick Off Events στην πλατεία του σταθμού παρουσιάζονται από τα Macaroni Kids και Wish 99.7 FM.

Επόμενο > Περισσότερες περιπέτειες διακοπών στο Πίτσμπουργκ