Όλοι στο σκάφος της Polar Express

Η μαγεία των Χριστουγέννων υπάρχει για όσους πιστεύουν. Αυτό είναι το θέμα του The Polar Express , το αγαπημένο παιδικό βιβλίο του Chris Van Allsburg που έγινε μια πολυετή αγαπημένη ταινία διακοπών με τον Tom Hanks.

Τι συμβαίνει επί του σκάφους της Polar Express;

Στην ιστορία, ένα αγόρι παίρνει ένα ταξίδι με το τρένο στο Βόρειο Πόλο για να αναζωπυρώσει την πίστη του στο Santa. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες τραίνα Polar Express σε ολόκληρη τη χώρα, προσφέροντας στις οικογένειες την ευκαιρία να αναδημιουργήσουν τη μαγική εμπειρία Polar Express μέσω αναγνώσεις της ιστορίας, της μουσικής από το soundtrack του κινηματογράφου, φλιτζάνια κακάου και φυσικά, συναντήσεις με τον Σάντα.

Ακόμα καλύτερα, πολλά από αυτά τα τρένα λειτουργούν σε ιστορικούς σιδηρόδρομους που γεμίζουν με γοητεία και ταξιδεύουν κατά μήκος γραφικών διαδρομών. Τα έσοδα από αυτές τις ειδικές αμαξοστοιχίες διακοπών ωφελούν τα ιστορικά σιδηρόδροχα, τα περισσότερα από τα οποία δεν είναι κερδοσκοπικά, βοηθώντας τους να συγκεντρώσουν χρήματα για να διατηρήσουν τα ιστορικά τρένα τους.

Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι ενώ αυτές οι αμαξοστοιχίες μπορούν να μοιράζονται πολλές από τις ίδιες δραστηριότητες, η εκτέλεση της εμπειρίας μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να κάνετε την εργασία σας και να διαβάσετε σχόλια για να δείτε τι οι προηγούμενοι επιβάτες φαίνεται να σκέφτονται.

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία;

Πριν πάτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το βιβλίο και παρακολουθήσετε την ταινία, ώστε οι λεπτομέρειες να έχουν μεγαλύτερη σημασία κατά την εμπειρία Polar Express. Όλα τα τραίνα ενθαρρύνουν τα παιδιά να φορούν τις πιτζάμες τους, όπως και το αγόρι στην ιστορία. Είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά και τα τρένα θερμαίνονται. Πολλά τρένα προσφέρουν μια ποικιλία μαθημάτων καθισμάτων με πιο ακριβές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων προνομίων, όπως μια κούπα αναμνηστικών ή μια αναμνηστική φωτογραφία που ρίχνεται μέσα.

Ελέγχετε πάντα για να δείτε ακριβώς τι περιλαμβάνεται σε κάθε επίπεδο ναύλων.

Σκεφτείτε τι ώρα της ημέρας ταξιδεύετε. Ορισμένα νεότερα παιδιά μπορούν να κάνουν καλύτερα σε παλαιότερα τρένα, αλλά η τελευταία βόλτα τρένου είναι αναμφισβήτητα η πιο ατμοσφαιρική όταν είναι πιο σκοτεινή έξω και συνεπώς τα τρένα φαίνονται πιο φανταχτά και τα φώτα διακοπών φαίνεται όλο και πιο λαμπερά.

Πόσο μακριά πρέπει να κάνετε κράτηση εισιτηρίων;

Αυτά τα τρένα των Χριστουγέννων είναι άγρια ​​δημοφιλή και φαίνεται να πωλούν ταχύτερα κάθε χρόνο. Με πάνω από μισό εκατομμύριο επιβάτες με πιτζάμα που αναρριχούνται σε κάθε εποχή, μερικά τρένα ξεπουλώνουν πριν από το τέλος του καλοκαιριού, ειδικά εκείνα που τρέχουν μόνο τα Σαββατοκύριακα και επιλέγουν ημερομηνίες. Κάντε κράτηση νωρίς για να εξασφαλίσετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή ώρα.

Τι κοστίζει για να οδηγήσετε ένα πολικό Express Train;

Για μια τετραμελή οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά, υπολογίζετε σε δαπάνες που κυμαίνονται από $ 100 έως τρεις φορές, ανάλογα με την κατηγορία καθισμάτων που επιλέγετε και αν πηγαίνετε για αναβαθμίσεις. Τα έξοδα για τις βόλτες τρένων ποικίλλουν, αλλά συνήθως αρχίζουν περίπου 20 δολάρια για τα παιδιά και 30 δολάρια για τους ενήλικες. Πολλά τρένα προσφέρουν μια ποικιλία αναβαθμίσεων και πακέτων που περιλαμβάνουν συχνά ένα αντίγραφο του βιβλίου ή μια κούπα αναμνηστικών ή καθίσματα στο τραπεζαρία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το καυτό σας κακάο σε ένα τραπέζι με τραπεζομάντιλα.

Τα καλύτερα τρένα πολικών express σε κάθε περιοχή

ΑΝΑΤΟΛΗ


MIDWEST

ΔΥΤΙΚΑ