Μπιτ Μίτβα και Μπιτ Μίττβαχ Διακοπές

Στην εβραϊκή παράδοση, ένα αγόρι έρχεται σε ηλικία όταν φτάνει την ηλικία των 13 ετών και γίνεται bar mitzvah με τα δικαιώματα και τις ευθύνες ενός ανθρώπου. Ο όρος bar mitzvah αναφέρεται επίσης στην ίδια τη θρησκευτική τελετή. ένα bat mitzvah είναι η ισοδύναμη τελετή για τα κορίτσια, και οι δύο είναι συχνά ευκαιρίες για μεγάλες γιορτές.

Η παράδοση που ακολουθεί τη θρησκευτική τελετή bar mitzvah με ένα πάρτι είναι σχετικά πρόσφατη.

Ακόμη και νεότερη είναι η ιδέα της απομάκρυνσης από το σπίτι για ένα μπαρ προορισμού ή για το bat mitzvah - ίσως σε μια ιστορική συναγωγή σε ένα νησί της Καραϊβικής ή στο Μεξικό, στην Ιταλία ή σε ένα χιονοδρομικό κέντρο του Κολοράντο ή σε ένα κρουαζιερόπλοιο.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν ένα μπαρ ή ένα μπιτβάβα μακριά από το σπίτι περιλαμβάνουν:

Σχεδιάζοντας ένα μπαρ προορισμού ή το Bat Mitzvah

Υπάρχουν ταξιδιωτικές εταιρείες που μπορούν να κάνουν όλες τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για ένα μπαρ ή bat mitzvah, από την κράτηση του ραβίνο για την κράτηση των ξενοδοχείων και των γευμάτων. Δείτε τις ιδέες bar mitzvah ή bat mitzvah στο Barmitzvahvacations.com.

Εάν εξετάζετε έναν εορτασμό Bar / Bat Mitzvah στους Αγίους Τόπους , θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ισραηλινό ισραηλινό ιστότοπο του Τουρισμού ή να καλέσετε το 1-888-77-ΙΣΡΑΗΛ για μια επισκόπηση επιλογών και μια σειρά πόρων. Επίσης, σκεφτείτε ποιος προορισμός στο Ισραήλ θα θέλατε να πραγματοποιήσετε την τελετή.

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι να έχετε ένα mitzvah σε μια κρουαζιέρα. Ο προορισμός Mitzvahs συνεργάζεται με 17 γραμμές κρουαζιέρας και τρεις αλυσίδες θέρετρων all-inclusive και μπορεί να κανονίσει μια τελετή σε μια παραλία, σε ένα θέρετρο, σε ένα λιμάνι ή ακόμα και στο πλοίο.

Εξετάστε αν θα προσφέρετε τα έξοδα μετακίνησης στους επισκέπτες ή αν θα είναι υπεύθυνα για το δικό τους ταξίδι. Επίσης, σκεφτείτε αν θα ζητήσετε από τους επισκέπτες να στείλουν δώρα στο σπίτι σας ή να τους φέρουν στο bar mitzvah προορισμού.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher