Οκτώβριος στο Λονδίνο: Οδηγός Καιρού Και Γεγονότων

Όπως και κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ο καιρός στο Λονδίνο τον Οκτώβριο τείνει να είναι έντονος, συννεφιασμένος και εν μέρει βροχερός. Η μέση ημερήσια θερμοκρασία ελάχιστα χτυπάει 60 μοίρες και υπάρχει μέσος όρος εννέα ημερών βροχής ετησίως τον Οκτώβριο.

Αλλά οι τουρίστες στο Λονδίνο δεν επισκέπτονται για να απολαύσουν τον ήλιο, και υπάρχουν πολλά να κρατήσουν τους ταξιδιώτες διασκέδαση. Συμπληρώστε λοιπόν κάποια στρώματα και εργαλεία βροχής καθώς εξερευνάτε όλα όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε στο Λονδίνο κατά τους μήνες του φθινοπώρου.

Και πρέπει να πάμε χωρίς λόγο. Φέρτε πάντα μια ομπρέλα για μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Λονδίνο Φεστιβάλ τον Οκτώβριο

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βρετανικού Κινηματογράφου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα μέσα Οκτωβρίου από το 1953. Αυτό το τεράστιο φεστιβάλ παρουσιάζει εκατοντάδες ταινίες, ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους από περισσότερες από τέσσερις χώρες.

Το φεστιβάλ Harvest Pearly Kings & Queens (τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου) είναι ένα φεστιβάλ που γιορτάζει την παράδοση των μαργαριταριών της Λονδίνου, μια φιλανθρωπική οργάνωση που άρχισε τον 19ο αιώνα όταν οι άνθρωποι θα κοσμούν τα ρούχα με μαργαριτάρια κουμπιά, χρήματα.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Raindance (τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου) γιορτάζει ανεξάρτητη ταινία σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Λονδίνο. Και το μηνιαίο Φεστιβάλ Λονδίνου Εστιατόριο είναι μια πόλη σε όλη τη γιορτή του φαγητού έξω. Περισσότερα από 350 εστιατόρια συμμετέχουν και προσφέρουν ειδικά μενού φεστιβάλ.

Το πλήρες Οκτώβριο στην τράπεζα (Κυριακή στα τέλη Οκτωβρίου). είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ φθινοπωρινής συγκομιδής που συγκεντρώνει τα αρχαία έθιμα, το θέατρο και πολλά σύγχρονα γεγονότα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λονδίνο τον Οκτώβριο

Εάν τα φεστιβάλ δεν είναι πραγματικά το πράγμα σας, υπάρχουν πολλές άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Οκτωβρίου που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Η Εθνική Ημέρα Ποίησης παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και η εβδομάδα σοκολάτας (μια εβδομαδιαία εκδήλωση στα μέσα Οκτωβρίου) είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση σοκολάτας του Ηνωμένου Βασιλείου με γευσιγνωσίες, διαδηλώσεις και εργαστήρια. Τελειώνει στο The Chocolate Show στο Λονδίνο Ολυμπία.

Το Frieze Art Fair διαθέτει σύγχρονα κομμάτια από περισσότερες από 160 κορυφαίες γκαλερί σε όλο τον κόσμο σε αυτή την ετήσια έκθεση τέχνης στο Regent's Park. Ο φωτογράφος της χρονιάς στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (από τα μέσα Οκτωβρίου έως τον Απρίλιο) γιορτάζει κάθε χρόνο τους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου για την άγρια ​​φύση.

Η Παρέλαση της Ημέρας του Τραφάλγκαρ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που βρίσκεται πλησιέστερα στις 21 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί την επέτειο της Μάχης του Τραφάλγκαρ στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Διαθέτει μια σειρά από εκδηλώσεις και μια παρέλαση της Κυριακής που βλέπει περισσότερους από 400 θαλάσσιους προσκυνητές από όλη την πορεία του Ηνωμένου Βασιλείου για λογαριασμό του Βασιλικού Ναυτικού.

Το βράδυ του Βρετανικού Καλοκαιριού (τα ρολόγια επιστρέφουν 1 ώρα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου), οπότε φροντίστε να σχεδιάσετε τις ημερήσιες εκδρομές σας ανάλογα.