Το Great Saunter: Μια βόλτα 32 μιλίων γύρω από τη ματιά του Μανχάταν

Αν αυτή η σκηνή στο Forrest Gump όπου η Forrest ξεκινάει με τα πόδια. . . και συνεχίζει να περπατάει. . . σας ενέπνευσε ποτέ να ξεκινήσετε να το παρασυρθείτε λίγο, εδώ είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε την ελαστικότητα σας. Οργανωμένη από τους Shorewalkers, μια μη κερδοσκοπική ομάδα αφιερωμένη στη διατήρηση των ακτών και πάρκων της Νέας Υόρκης, το The Great Saunter οδηγεί τους συμμετέχοντες σε μια δοκιμή αντοχής 32 μιλίων γύρω από την περιφέρεια του Μανχάταν.

Σε αυτό το ετήσιο αστικό ταξίδι, σας εγγυάται να ανακαλύψετε ξανά την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, με τα πολλά φυσικά και αστικά τοπία της, με έναν εντελώς νέο τρόπο!

Κύκλος του νησιού του Μανχάταν στην τελική αστική πεζοπορία

Πρώτα ξεκίνησε το Μάιο του 1985 (που πραγματοποιείται ετησίως το πρώτο Σάββατο του Μαΐου), η εκδήλωση προσφέρεται ως ευκαιρία να "δείτε το Μανχάταν στα 3 μίλια την ώρα". Η βόλτα με σταθερή ταχύτητα, βροχή ή λάμψη διασχίζει σε μεγάλο βαθμό επίπεδο έδαφος καθώς κυκλώνει τις περιμετρικές περιφέρειες του νησιού, κατά μήκος πάρκων και παραλιακών παραθαλάσσιων περιοχών όπου είναι δυνατόν.

Η βόλτα ξεκινά νωρίς το πρωί κοντά στο South Street Seaport στο χαμηλότερο Μανχάταν, όπου και αργά πετάει εκείνο το βράδυ, για μερικές εορταστικές εκδηλώσεις. Κατά τη διαδρομή, αναμένεται να διασχίσουν περίπου 20 πάρκα της πόλης και να προβάλουν αξιοθέατα όπως το άγαλμα της ελευθερίας , ο μικρός κόκκινος φάρος και ο ΟΗΕ, καθώς και οι όψεις στις πλωτές οδούς και στους τέσσερις εξωτερικούς δήμους της Νέας Υόρκης. Το Νιου Τζέρσεϊ και οι Παλισάδες του.

Η εποχή της άνοιξης εξασφαλίζει εποχιακά άνθη για μια όμορφη διαδρομή (Και σε 32 μίλια, θα βάλεις αυτόν τον τρελό μαραθώνιο 26,2 μιλίων σε ντροπή από ένα πλήρες 6 μίλια!).

Φέρτε το δικό σας γεύμα σε μια πακέτο ημέρας για να σταματήσετε να γεμίζετε στο Inwood Park, μαζί με μια άφθονη παροχή νερού. Τα μπουκάλια νερού και τα σνακ θα διανεμηθούν σε ορισμένα σημεία καθ 'όλη τη διάρκεια της βόλτας, αν και οι προμήθειες είναι περιορισμένες.

Βολικά, υπάρχουν πολλές δημόσιες τουαλέτες κατά μήκος της διαδρομής. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να φέρουν ηλιοθεραπεία, εφεδρικές κάλτσες (για να αποφευχθούν οι φουσκάλες που προκαλούνται από εφίδρωση), Band-Aids (για τις εν λόγω φουσκάλες), έναν χάρτη του δρόμου του Μανχάταν (σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποχωρήσετε νωρίς) και το πιο σημαντικό - ή παπούτσια!

Πώς να συμμετάσχετε

Περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες εγγράφονται συνήθως για την ετήσια αύξηση. Μπορείτε να εγγραφείτε εκ των προτέρων μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στον ιστότοπο Shorewalkers, εγγραφείτε για συμμετοχή μέλους του Shorewalkers Hiking Club. Επιτόπου, η ημέρα εγγραφής είναι επίσης διαθέσιμη - θα πάρετε τον αριθμό του συμμετέχοντα για να καρφιτσώσετε το πουκάμισό σας και μπορείτε να πάρετε τον οδηγό του προγράμματος και τον χάρτη.