Προτεινόμενες διαδρομές για μία εβδομάδα στο Μεξικό

Συνδυάστε τις παραλίες στην παραλία και τους θησαυρούς αποικιών στο Μεξικό

Το Μεξικό έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο και οι αποικιακές πόλεις του προσφέρουν μια γοητεία σε μια συναρπαστική περίοδο, με αξιοθέατα όπως μουσεία, ιστορικά μνημεία, χωριά χειροτεχνίας και αρχαιολογικούς χώρους. Εάν παίρνετε εβδομαδιαίες διακοπές στο Μεξικό, δεν χρειάζεται να αισθανθείτε ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην πλούσια εμπειρία της επίσκεψης σε μια ιστορική πόλη ή στην χαλάρωση στην παραλία. Ένα δρομολόγιο μιας εβδομάδας είναι αρκετό για να ζήσετε μια σειρά από αυτά που μπορεί να προσφέρει το Μεξικό.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε μια εβδομάδα στο Μεξικό είναι να συνδυάσετε μια επίσκεψη σε μια από τις γοητευτικές αποικιακές πόλεις του Μεξικού που ακολουθείται από μερικές ημέρες στην ακτή. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίσετε κάποια ιστορία και πολιτισμό καθώς και να απολαύσετε λίγο χρόνο χαλάρωσης στην παραλία για να εξασφαλίσετε ότι θα επιστρέψετε στο σπίτι ανανεωμένο και ενεργοποιημένο.

Ελέγξτε αυτά τα προτεινόμενα δρομολόγια του Μεξικού που συνδυάζουν την καλύτερη ιστορία της χώρας και την παράκτια ομορφιά.