Παρακολουθώντας την Rose Parade τον Φτηνό και Εύκολο Τρόπο

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Rose Parade αυτοπροσώπως, δεν χρειάζεται να καθίσετε στη λεωφόρο Colorado όλη τη νύχτα με τους ανθρώπους να ρίχνουν marshmallows και ψεκασμό Silly String.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για καθίσματα λευκαντήρα και για στάθμευση - αν και άλλοι πόροι το κάνουν να ακούγεται όπως αυτό είναι απαραίτητο.

Μια μικρή προκαταρκτική προετοιμασία και μερικές συμβουλές εσωτερικών είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δείτε την παρέλαση δωρεάν, με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία και έξοδα.

Αν διαβάζετε αυτό το πρωί την Πρωτοχρονιά, περάστε τη σελίδα στην επόμενη ενότητα - γρήγορα - πριν είναι πολύ αργά για να το κάνετε.

Εάν είστε ο τύπος που σχεδιάζει μπροστά, θα βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, συμβουλές και ιδέες εμπιστευτικών στον πλήρη οδηγό Rose Parade . Αν θέλετε να δείτε το παιχνίδι ποδοσφαίρου Rose Bowl, ελπίζω να φτάσετε σε αυτή τη σελίδα νωρίς πριν όλα τα εισιτήρια έχουν φύγει. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να τα αποκτήσετε .

Εάν έχετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε, εδώ πρέπει να ξέρετε:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρέλαση οπουδήποτε κατά μήκος της διαδρομής πέρα ​​από το Pasadena City College, αλλά μην πάτε πολύ μακριά. Όσο πιο κάτω ακολουθεί η διαδρομή, τόσο πιο κουρασμένοι φτάνουν οι μπάντες και οι χορευτές. Στην πραγματικότητα, συχνά σταματούν να παίζουν και περνούν απλά το υπόλοιπο της διαδρομής.

Η διαδρομή της παρέλασης μετατοπίζεται βόρεια στη λεωφόρο Sierra Madre και συνεχίζεται βόρεια του I-210, αλλά οι ψηλοί επιπλέουν πρέπει να κάμπτονται ή να αναδιπλώνονται έτσι ώστε να μπορούν να χωρέσουν κάτω από το υπεραπόδρομο αυτοκινητόδρομου. Όταν το κάνουν, απενεργοποιούν επίσης κινούμενα σχέδια.

Αν διαβάζετε αυτό την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

Αν δεν σηκωθήκατε πολύ νωρίς σήμερα το πρωί, μπορεί να χάσατε την ευκαιρία να δείτε την παρέλαση αυτοπροσώπως. Αυτό είναι εκτός εάν η 1η Ιανουαρίου είναι μια Κυριακή. Από το σεβασμό των τοπικών εκκλησιών κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης, το Rose Parade πραγματοποιείται στις 2 Ιανουαρίου, όταν το πρώτο πέφτει την Κυριακή.

Η παρέλαση αρχίζει στις 8:00 π.μ. Sharp. Μην ανησυχείτε ότι πρέπει να είστε στο δρόμο που νωρίς, όμως.

Χρειάζονται περίπου 2 ώρες για το πρώτο πλωτήρα να φτάσει στο τέλος της διαδρομής παρέλασης στη λεωφόρο Sierra Madre στο I-210. Αν μπορείτε να φτάσετε στο Union Station στο κέντρο της LA μέχρι τις 8:30, μπορείτε να δείτε τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις παρελάσεις χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες.

Αν είστε παρακινημένοι και θέλετε να δοκιμάσετε μια παύλα τελευταίας στιγμής για να το δείτε , εδώ τι πρέπει να κάνετε.

Εδώ είναι πώς να φτάσετε στο Parade Route: