Ιούνιος 2017 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην περιοχή Washington, DC

Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC και οι γύρω κοινότητες της στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια φιλοξενούν πολλά ετήσια φεστιβάλ και ειδικές εκδηλώσεις. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν, γι 'αυτό παρακαλώ ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα ή καλέστε για να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα από αυτά τα γεγονότα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και οι ημερομηνίες ενημερώνονται ως διαθέσιμες.

Περισσότερα Ημερολόγια εκδηλώσεων περιοχής Ουάσινγκτον, DC

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

Δωρεάν Θερινά Συναυλίες
Βρείτε προγράμματα συναυλιών για δωρεάν οικογενειακή διασκέδαση σε όλο τον μήνα σε διάφορους προορισμούς γύρω από την Ουάσιγκτον, το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια.



Δωρεάν ταινίες εξωτερικού χώρου
Οι υπαίθριες ταινίες γίνονται πολύ δημοφιλείς και υπάρχουν ποικίλες αίθουσες για να διαλέξετε από το καλοκαίρι. Δείτε τα προγράμματα εδώ.

Φεστιβάλ Χέρντον
1-4 Ιουνίου 2017 . Στο κέντρο της πόλης Herndon, Βιρτζίνια. Το φεστιβάλ ελεύθερου καλοκαιριού διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία, διεθνή κουζίνα, βόλτες με καρναβάλι και παιχνίδια, ψυχαγωγία για παιδιά, επιχειρηματική έκθεση, αγώνες 10k & 5k, έκθεση Fitness, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα.

Φαντασία Bethesda
3 Ιουνίου 2017, 10 π.μ.-3 μ.μ. Bethesda, MD. Ένα παιδικό φεστιβάλ δρόμου με χαρακτήρες κοστουμιών, ζωγράφους προσώπου, χορευτικές ομάδες, θεατρικές παραστάσεις και μια ποικιλία πρακτικών δραστηριοτήτων τέχνης.

Φεστιβάλ Κρασιού Βιρτζίνια
3-4 Ιουνίου 2017. Bull Run Park, Κέντροville, VA. Απολαύστε δείγματα από περισσότερα από 50 οινοποιεία, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 250 βραβευμένων κρασιών της Βιρτζίνια, εκπαιδευτικά σεμινάρια για ζευγάρια τροφίμων, εκθέματα καλών τεχνών, δραστηριότητες για παιδιά, φαγητό και ζωντανή ψυχαγωγία.

Ουάσιγκτον Λαογραφικό Φεστιβάλ
3-4 Ιουνίου, 2017, 12-7 μ.μ. Glen Echo Park . Παρουσιάζεται από τη Λαογραφική Εταιρεία της Μεγάλης Ουάσινγκτον, το ελεύθερο φεστιβάλ χαρακτηρίζει εκατοντάδες μουσικούς, αφηγητές, χορευτές και βιοτέχνες που εκπροσωπούν την πλούσια πολιτιστική πολυμορφία της περιοχής της Ουάσινγκτον. Τα ακροατήρια θα απολαμβάνουν αμερικανικές μουσικές παραδόσεις, όπως bluegrass, blues, swing καθώς και διεθνείς παραδόσεις από όλο τον κόσμο.

Βροχή ή λάμψη.

Μουσείο Dupont-Kalorama Περπατήστε
3-4 Ιουνίου 2017. Επισκεφθείτε τα μουσεία κοντά στον Dupont Circle με δωρεάν είσοδο και ειδικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Γεύση του Wheaton
4 Ιουνίου 2017. Wheaton, MD. Απολαύστε ποικιλία δειγμάτων τροφίμων από τοπικά εστιατόρια, ζωντανή μουσική και δραστηριότητες για παιδιά.

Πρωτεύουσα υπερηφάνεια
8-11 Ιουνίου 2017. Ένα φεστιβάλ δρόμου και παρέλαση γιορτάζουν την υπερηφάνεια στις κοινότητες των λεσβιών, των ομοφυλοφίλων, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξονων στην Ουάσινγκτον.

Το Φεστιβάλ Θέατρο Πηγή
9 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2017. Θέατρο πηγής, 1835 14η οδός, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC. Δείτε νέα έργα στο θέατρο, το χορό, τη μουσική, την εικαστική τέχνη, την ταινία, την κουκλοθέα, την ομιλούμενη λέξη, την ποίηση και το hip-hop. Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν τρία μεγάλα μήκη, 18 παιχνίδια 10 λεπτών και τρεις Καλλιτεχνικές Τυφλικές Ημερομηνίες.

Βαλέντμπολ της Ουάσιγκτον
Η Εθνική Λίγκα Ανατολικής Μπάσκετ της Major League εκτελεί 81 εγχώρια παιχνίδια κάθε σεζόν στο Nationals Park . Απολαύστε μια διασκέδαση γεμάτη ημέρα επευφημίες στην ομάδα του μπέιζμπολ της DC.

Θερινό Θέατρο στην Ουάσιγκτον
Με δεκάδες παραστάσεις στην περιοχή, εδώ είναι το πρόγραμμα των κορυφαίων παραστάσεων για την εποχή του 2017.

Γιορτάστε το Fairfax! Φεστιβάλ
9-11 Ιουνίου, 2017. Η μεγαλύτερη ετήσια κοινοτική γιορτή της Βόρειας Βιρτζίνιας περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, δραστηριότητες για παιδιά, μια κοινοτική αγορά, μια εκπομπή λέιζερ και πυροτεχνήματα.

DC Τζαζ Φεστιβάλ
9-18 Ιουνίου 2017. Απολαύστε περισσότερες από 100 παραστάσεις τζαζ σε συναυλιακούς χώρους και κλαμπ σε όλη την Ουάσινγκτον.

Φεστιβάλ Τέχνης, Χειροτεχνίας & Κρασιού της Αννάπολης
10-11 Ιουνίου 2017. Η διήμερη γιορτή των τεχνών στην Αννάπολη του Μέριλαντ περιλαμβάνει τα έργα των περισσότερων από 150 καλλιτεχνών και τεχνιτών, γευσιγνωσίας κρασιού, φαγητού, ζωντανής ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

ΗΠΑF Ποδηλασία Κλασικό
10-11 Ιουνίου 2017. Εκδήλωση ποδηλασίας στο Crystal City, VA για να βοηθήσει τα μέλη των στρατιωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν υποστεί τραυματικές βλάβες του εγκεφάλου.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου AFI DOCS
14-18 Ιουνίου 2017. Φεστιβάλ κινηματογράφου, με τη χορηγία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, που παρουσιάζει δωρεάν ταινίες και ειδικά προγράμματα σε διάφορες τοποθεσίες στην περιοχή της Ουάσιγκτον.

Γεύση του Reston
16-17 Ιουνίου, 2017. Reston Town Centre. Απολαύστε ποικιλία από τρόφιμα από τα καλύτερα εστιατόρια, ζωντανή μουσική, δραστηριότητες και παιχνίδια της περιοχής.

Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν. Οι δοκιμές ξεκινούν από $ 1.

Ημέρα των Ημών Κολούμπια
17 Ιουνίου 2017. Δημοτικό Σχολείο Harriet Tubman, Οδός 11 & Kenyon NW, Ουάσιγκτον, DC. Η εκδήλωση της κοινότητας περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, φαγητό, πωλητές, προσκεκλημένους ομιλητές, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.

Ημέρα του Πατέρα
18 Ιουνίου 2017. Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο για να περάσετε την Ημέρα του Πατέρα φέτος; Ακολουθούν μερικές ιδέες για τρόπους να περάσετε κάποια οικογενειακή περίοδο με τον μπαμπά την Ημέρα του Πατέρα στην Ουάσινγκτον, στο Μέριλαντ και στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Φεστιβάλ κρασιού και τζαζ Manassas
18 Ιουνίου 2017. Απολαύστε ένα απόγευμα κρασί και ζωντανή τζαζ στην Παλιά Πόλη Manassas της Βιρτζίνια.

UniverSoul Circus
22 Ιουνίου-23 Ιουλίου 2017. FedEx Field, Landover, MD. Απολαύστε μια μεγάλη κορυφαία βιτρίνα που γεμίζει με γεμάτες δράση παραστάσεις, πολύχρωμα φώτα, παλλόμενη μουσική και διεθνή ψυχή.

Εθνική Μάχη Μπάρμπεκιου Πρωταθλήματος
24-25 Ιουνίου 2017. Αν αγαπάτε το μπάρμπεκιου θα αγαπήσετε τα δείγματα τροφίμων, τις μαγειρικές διαδηλώσεις, τις διαδραστικές οθόνες και τις δραστηριότητες των παιδιών σε αυτό το καλοκαιρινό φεστιβάλ στη λεωφόρο Πενσυλβάνια, ΒΔ μεταξύ των 9ων και 14ων σκηνών.

Καλοκαιρινό Brewfest της Βόρειας Βιρτζίνιας
24-25 Ιουνίου, 2017. Περιφερειακό Πάρκο Ταύρων, Κέντροville, VA. Απολαύστε ένα φεστιβάλ μπύρας με φαγητό, ζωντανή ψυχαγωγία και δραστηριότητες για παιδιά.

Αμπέλου στο Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού στο Waterfront
24 Ιουνίου 2017. Αλεξάνδρεια, VA. Το φεστιβάλ του δρόμου παρουσιάζει τοπικά τρόφιμα και κρασί και περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία, πωλητές βιοτεχνών και δραστηριότητες για παιδιά.

Το θέατρο των παιδιών του Wolf Trap-in-the-Woods
Τρίτη μέχρι τα Σάββατα, Ιούνιος-Αύγουστος 2017. Οικογενειακές παραστάσεις σε μουσική, χορό, αφήγηση, κουκλοθέατρο και θέατρο. (συνιστάται για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών)

Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian
29 Ιουνίου - 4 Ιουλίου και 6-9 Ιουλίου 2017. Γιορτάστε πολιτιστικές παραδόσεις από όλο τον κόσμο. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει καθημερινές και βραδινές παραστάσεις μουσικής και χορού, χειροτεχνίες και μαγειρικές διαδηλώσεις, αφήγηση και συζητήσεις πολιτιστικών θεμάτων. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά γεγονότα της Washington, DC.

Περισσότερα Ημερολόγια εκδηλώσεων περιοχής Ουάσινγκτον, DC

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ