Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα της περιοχής Μάιος 2018

Εκδηλώσεις που έρχονται στο Μέριλαντ, Βιρτζίνια, Δυτική Βιρτζίνια και Ουάσιγκτον,

Ενώ τα περισσότερα σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν στη σύνοδο καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαΐου, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά γεγονότα και φεστιβάλ που συμβαίνουν στην πρωτεύουσα αυτήν την εποχή του χρόνου.

Είτε επισκέπτεστε την Ουάσινγκτον, το DC ή τις γύρω κοινότητες στο Μέριλαντ, τη Βιρτζίνια και τη Δυτική Βιρτζίνια, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε, μεταξύ των οποίων εορταστικές εκδηλώσεις, κοινοτικά προγράμματα εμπλοκής και ποικίλες πολιτιστικές παραστάσεις και ακόμη παρελάσεις.

Από την ετήσια αγορά ανθοκομίας της Εθνικής Μητρόπολης μέχρι τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου Memorial Day, προσθέστε λίγο περισσότερο στις διακοπές σας στην Περιφέρεια της Πρωτεύουσας τον Μάιο, ελέγχοντας ένα (ή περισσότερα) από αυτά τα φανταστικά φεστιβάλ.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το Μάιο του 2018

Shenandoah Apple Blossom Festival

Από τις 27 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2018, το 91ο Ετήσιο Φεστιβάλ Shenandoah Apple Blossom θα επιστρέψει στο Winchester της Βιρτζίνια για να γιορτάσει τα ανθισμένα μήλα στην κοιλάδα Shenandoah. Αυτό το ετήσιο αφιέρωμα στην άνοιξη χαρακτηρίζεται από περισσότερες από 45 εκδηλώσεις, όπως το Coronation of Queen Shenandoah, το Grand Feature Parade, τους διαγωνισμούς συγκροτημάτων, τους χορούς, το καρναβάλι, το τρέξιμο 10K και μια σειρά διαδηλώσεων από τοπικούς πυροσβέστες. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη να παρευρεθεί και ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε αυτή την όμορφη ορεινή πόλη κοντά στην πρωτεύουσα του έθνους.

Εθνικός καθεδρικός ναός Flower Mart

Αντίθετα από τα προηγούμενα χρόνια, το Flower Mart στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό θα λάβει χώρα μόνο μία ημέρα, στις 4 Μαΐου 2018, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τα εδάφη αυτού του φημισμένου καθεδρικού ναού, να περιηγηθεί σε δεκάδες floral οθόνες, σε φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες, και να απολαύσετε τη μουσική ψυχαγωγία όλα δωρεάν.

Οι τοπικοί προμηθευτές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών που πωλούν βότανα, λουλούδια και προϊόντα, θα είναι επίσης επιτόπου, οπότε δεν θα χρειαστεί να φέρετε ένα γεύμα σε αυτό το γεγονός.

Passport DC και γύρω από την παγκόσμια περιοδεία πρεσβειών

Που πραγματοποιείται όλο το μήνα κάθε χρόνο το Μάιο, το Passport DC είναι ένα γεγονός που χρηματοδοτείται από το Πολιτιστικό Τουρισμό DC, το οποίο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα παραστάσεων, συνομιλιών, εκθέσεων και περιηγήσεων ξένων πρεσβειών στην πρωτεύουσα του έθνους.

Το 2018, ο Πολιτιστικός Τουρισμός DC θα συνεργαστεί με την Περιήγηση στο Παγκόσμιο Πρεσβεία για να παρουσιάσει πρεσβείες από την Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική, με καλλιτέχνες και τεχνίτες, καλλιτέχνες, καθηγητές και πολιτικούς.

Παρέλαση DC Funk

Από το 2013, το U Street Corridor της Ουάσινγκτον, DC φιλοξένησε μια ετήσια παρέλαση και φεστιβάλ δρόμου για να τιμήσει την διαφορετική κουλτούρα της παράστασης και της τέχνης σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές διασκέδασης της πόλης. Στις 12 Μαΐου 2018, η Πέμπτη Ετήσια Funk Parade θα επιστρέψει στην U Street District με ένα μοναδικό φεστιβάλ δίκαιης, παρέλασης και μουσικής ημέρας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ένα σαλόνι κοστουμιών και ένα "funky σώμα σώματος", τα εργαστήρια της Ακαδημίας Funk και το σταθμό Intergalactic Intergalactic όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν αυτή την ιστορία αυτού του είδους μουσικής off-beat.

Βρετανία Gold Cup

Η ετήσια στάβλος στην ιπποτροφία της Βιρτζίνια περιλαμβάνει ιπποδρομίες, αγώνες Jack Russell Terrier, διαγωνισμούς με tailgate και διαγωνισμό για καπέλο στο Great Meadow Polo Club στις The Plains της Βιρτζίνια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου 2018 και θα ξεκινήσει με ένα πάρτι με το tailgate πριν από τον αγώνα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεων για τα πόδια στο Hill Hill, το North Rail και το South Rail του Μεγάλου Λιβαδιού, αλλά πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων (δωρεάν) για να μπουν στο διαγωνισμό Tailgating.

Φιλανθρωπικά Περπάτημα

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την υγεία σας ενώ παράλληλα συγκεντρώνετε χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις της περιοχής DC. Στις 6 Μαΐου 2018, μπορείτε να συμμετάσχετε στο 5K Walk / Run της Δημόσιας Υπηρεσίας, το οποίο υποστηρίζει πολιτικούς ομοσπονδιακούς και ταχυδρομικούς υπαλλήλους μέσω του Ομοσπονδιακού Ταμείου Εκπαίδευσης και Βοήθειας (FEEA) ή του Race for Hope του 2018, όγκους. Στις 12 Μαΐου, μπορείτε να λάβετε μέρος στο Semper Fi 5K για να συγκεντρώσετε χρήματα για τα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, των κριτικά άρρωστων και τραυματιών μελών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και των οικογενειών τους.

Εξωτερικές ταινίες

Τίποτα δεν λέει αρκετά καλοκαίρι στην πρωτεύουσα, όπως η παρακολούθηση μιας πρόσφατης (ή κλασικής) ταινίας σε μια μεγάλη υπαίθρια οθόνη στο DC, τη Βιρτζίνια και το Μέριλαντ. Από τις ταινίες DC Outdoor στο πάρκο Chinatown μέχρι τις ταινίες στο Potomac στο National Harbor του Maryland, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τραβήξετε ταινίες εξωτερικού χώρου όλο το μήνα.

Οι νύχτες ταινιών τον Μάιο τυπικά πραγματοποιούνται τις Παρασκευές και τα Σάββατα, αλλά τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, υπάρχουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των weeknights.

Εκδηλώσεις Θεάτρου Άνοιξης

Αν και δεν είναι τόσο διάσημο για το θέατρο όπως το Broadway της Νέας Υόρκης, περιηγήσεις και τοπικές παραγωγές αφθονούν στην Ουάσινγκτον, DC αυτή την άνοιξη. Ερχόμενοι στην πρωτεύουσα το 2018, μπορείτε να δείτε το "The Wiz" στο θέατρο της Ford μέχρι τις 12 Μαΐου, το "Luzia" του Cirque du Soleil μέχρι τις 13 Μαΐου και το "Waitress" στο Εθνικό Θέατρο από τις 15 Μαΐου, μεταξύ πολλών άλλων.

Βαλέντμπολ της Ουάσιγκτον

Η Εθνική Λίγκα Ανατολικού Μπιτς Μπέιζμπολ (Main League East League) παίζει 81 εγχώρια παιχνίδια κάθε σεζόν στο Nationals Park Stadium στην Ουάσινγκτον, DC Μπορείτε να απολαύσετε μια γεμάτη διασκέδαση ημέρα επευφημίες στην ομάδα του μπέιζμπολ της πρωτεύουσας όλο το μήνα, αλλά βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε το επίσημο πρόγραμμα MLB για ειδικές εκδηλώσεις και την έκδοση εισιτηρίων πριν πάτε. Τα ειδικά γεγονότα τον Μάιο του 2018 περιλαμβάνουν την Ημέρα του Ναυτικού των ΗΠΑ 1 Μαΐου, την Ημέρα του Ομοσπονδιακού Εργατικού Δυναμικού 2 Μαΐου, την Ημέρα των Αστέρων του Πολέμου 5 Μαΐου, και οι Seniors Περπατήστε τις Βάσεις στις 23 Μαΐου.

Fiesta Asia: Ασημένια Άνοιξη και Έκθεση Δρόμων

Η ναυαρχίδα του Fiesta Asia πραγματοποιείται στο Silver Spring, Maryland, στις 6 Μαΐου 2018. Γιορτάστε τον Μήνα Αμερικανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ασίας-Ειρηνικού με μια ασιατική έκθεση δρόμου με ζωντανή ψυχαγωγία και διαδραστικές εμφανίσεις από τις 10 π.μ. έως τις 6 το απόγευμα. πραγματοποιούνται στο Capitol Hill ως μέρος του προγράμματος Passport DC στις 19 Μαΐου 2018. Αυτή η μεγαλύτερη έκθεση περιλαμβάνει υπαίθριους πωλητές τροφίμων και βιοτεχνών, πολεμικές τέχνες και μαγειρικές διαδηλώσεις, εκθέσεις ταλέντων και πολλές παραστάσεις μουσικής και χορού.

Περιηγήσεις κήπων στο Τζορτζτάουν

Κάθε χρόνο από το 1928, το Georgetown Garden Club έχει χορηγήσει ξεναγήσεις στους πιο εκλεκτούς κήπους της περιοχής. Το 90ο Ετήσιο Tour Georgetown Garden Tour θα λάβει χώρα στις 12 Μαΐου 2018, ξεκινώντας από τις 31 και O Streets. Συμπεριλαμβανόμενος στο εισιτήριό σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα απογευματινό σνακ από ψητά και κρύα ροφήματα στην αίθουσα Keith της εκκλησίας του Χριστού καθώς επίσης και μια περιήγηση σε μια μεγάλη ποικιλία κήπων στη γειτονιά.

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες της Ημέρας της Μητέρας

Εάν επισκέπτεστε την περιοχή Ουάσινγκτον, DC για την Ημέρα της Μητέρας στις 13 Μαΐου 2018, υπάρχουν πολλές ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που αξίζει να κάνετε για να δώσετε στη μαμά σας μια ιδιαίτερη φροντίδα. Ξεκινήστε την ημέρα της ημέρας με τις βραδινές προσφορές της Μητέρας σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και μην ξεχάσετε να σταματήσετε για το απογευματινό τσάι στο Tudor Place από τις 2:30 έως τις 4 το βράδυ για μια ειδική μητέρα-κεντρική υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Potomac, μια ελεύθερη περιήγηση στην Ημέρα της Μητέρας του Μουσείου Ταβέρνα του Gadsby ή να πάτε για πεζοπορία ή πικνίκ στο Μέριλαντ ή τη Βιρτζίνια.

Εθνική Αστυνομική Εβδομάδα

Ξεκινώντας με την τελετή απογείωσης της αστυνομικής μονάδας στην Εθνική Αστυνομία και την Εθνική Αστυνομική Εβδομάδα 5K το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, οι εκδηλώσεις της Εθνικής Αστυνομικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν όλη την εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, για να τιμήσουν τους αξιωματικούς των νομικών και τις οικογένειές τους . Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 19 Μαΐου του 2018 και περιλαμβάνουν επαγρύπνηση υπό το φως των κεριών, μνημόσυνο και συνέδριο της Εθνικής Αστυνομίας.

Maryland Φεστιβάλ Μπύρας Τέχνης

Με πάνω από 175 διαφορετικές ζυθοποιίες από περισσότερα από 40 ζυθοποιεία της Μέριλαντ, το Maryland Craft Beer Festival επιστρέφει στο πάρκο Carrol Creek στο Frederick στις 12 Μαΐου 2018. Το φεστιβάλ μιας ημέρας περιλαμβάνει γευσιγνωσίες μπύρας και τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων ωφελούνται από το Brewers Association of Maryland, που βοηθά αυτά τα 40 ανεξάρτητα ζυθοποιεία να ξεκινήσουν και να παραμείνουν στη ζωή. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 15 δολάρια για τον καθορισμένο οδηγό (δωρεάν για παιδιά κάτω των 15 ετών) έως 55 δολάρια για ένα VIP δελτίο που παρέχει έγκαιρη είσοδο και πρόσβαση σε περιορισμένες εκδόσεις και μικρές παρτίδες.

Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Bethesda

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εργασίες πάνω από 140 σύγχρονων καλλιτεχνών και να απολαύσετε τη ζωντανή ψυχαγωγία, τις δραστηριότητες των παιδιών και τα εστιατόρια στο Bethesda Fine Arts Festival στις 12 και 13 Μαΐου 2018. Βρίσκεται σε αυτό που είναι γνωστό ως το τρίγωνο Woodmont της Bethesda, Maryland, αυτό το δωρεάν Η εκδήλωση περιλαμβάνει κεραμικά, ρούχα, έπιπλα, γυαλί, κοσμήματα, μικτά μέσα, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφία, χαρακτική, γλυπτική, ξυλογλυπτική και ταινία όλα σε ένα μέρος - μόλις 30 λεπτά από την Downton DC

Εβραϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ουάσιγκτον

Το Κέντρο εβραϊκών κοινοτήτων Edlavich της Washington, DC (DCJCC) θα παρουσιάσει το ετήσιο Φεστιβάλ Εβραϊκού Κινηματογράφου της Ουάσιγκτον από τις 2 έως τις 13 Μαΐου 2018. Κάθε χρόνο, το DCJCC του Edlavich διοργανώνει μια σειρά προβολών ταινιών, συζητήσεων με δημιουργούς κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάσεις. Το 2018, η εκδήλωση ξεκινάει με προβολή του ντοκιμαντέρ "Sammy Davis, Jr .: I Gotta Be Me" και κλείνει με προβολή του "The Invisibles".

Εκθέσεις Blue Air Angels

Η μοίρα επίδειξης πτήσης του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, μια ελίτ ομάδα 18 πιλότων γνωστών ως Blue Angels, ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να πραγματοποιήσει εναέρια επίδειξη των δεξιοτήτων τους. Το 2018, θα έχετε τρεις πιθανότητες να πιάσετε τους Blue Angels. Από τις 18 έως τις 25 Μαΐου, η Εβδομάδα Θέσης σε λειτουργία της Ναυτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στην Αννάπολη παρουσιάζει μια αεροπορική επίδειξη στην πανεπιστημιούπολη USNA, στις 23 και 24 Μαΐου, και μια απογείωση με απογείωση του Σταθμού Μνημείων Ναυτικού-Ναυτικού Σώματος στις 25 Μαΐου.

Γεύση του Arlington

Στις 20 Μαΐου 2018, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα καλύτερα γαστρονομικά γλυκά που η πόλη Arlington, Virginia έχει να προσφέρει στο ετήσιο γεύμα του γλέντι Arlington στη λεωφόρο Wilson. Αυτό το ζωντανό φεστιβάλ δρόμου περιλαμβάνει επίσης τοπική ψυχαγωγία, δραστηριότητες για παιδιά, κρασί, μπύρα και οινοπνευματώδη ποτά, το τρέξιμο "Girls on the Run" 5K και το Bark Park για τα κατοικίδια ζώα σας. Τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση πηγαίνουν προς όφελος των τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων.

DC Dragon Boat Festival

Το DC Dragon Boat Festival επιστρέφει στο κέντρο θαλάσσιων σκαφών του Thompson με αγώνες με βάρκες δράκων, πολιτιστικές παραστάσεις και πρακτικές δραστηριότητες κατά μήκος του ποταμού Potomac στις 19 και 20 Μαΐου 2018. Τώρα, στο 17ο έτος του, το φεστιβάλ βάρκα των δράκων χρηματοδοτείται από την Ταϊβάν -US Πολιτιστική Ένωση (TUSCA) και χρησιμεύει για την προώθηση της ταϊβανικής κουλτούρας στην πρωτεύουσα περιοχή.

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Μνήμης

Το 2018, το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης ξεκινά την Παρασκευή 25 Μαΐου και τελειώνει τη Δευτέρα 28 Μαΐου, ενώ η Περιφέρεια του Καπιτωλίου προσφέρει δεκάδες ειδικές εκδηλώσεις για να γιορτάσουν αυτές τις ομοσπονδιακές διακοπές. Το πανηγύρι του Rockville στη Μέριλαντ είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ δρόμου για τον εορτασμό του Σαββατοκύριακου διακοπών με μουσική, ψυχαγωγία για παιδιά και παρέλαση. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτάσετε στο φεστιβάλ Delaplane Strawberry στο πάρκο Sky Meadows για το ετήσιο φεστιβάλ με πόνυ και σανού βόλτες, ζωολογικό κήπο 5K, ζωντανή ψυχαγωγία και φράουλες.