Οι καλύτεροι λόφοι σκίασης στη Minneapolis / St. Παύλος

Κυρίως Flat Twin Πόλεις μπορεί να χείλη από τις πλαγιές

Όταν σκέφτεστε τις πόλεις Twin City, το χιόνι σχεδόν πάντα έρχεται στο μυαλό. Οι κρύοι, φωτεινοί χειμώνες της Minneapolis / St. Ο Παύλος μπορεί να είναι τρομακτικό για τους λιγότερο ανθεκτικούς, αλλά οι Μινεσότες τους παίρνουν στο χέρι. Στην πραγματικότητα, απολαμβάνουν το καλό από το χιόνι τους. Ένας από τους τρόπους που κάνουν αυτό είναι ο συνδυασμός από το κεφάλι προς τα πόδια και να βγαίνει το έλκηθρο όποτε η ευκαιρία παρουσιάζεται.

Η Μινεάπολη μπορεί να είναι η μεγαλύτερη, και μερικοί λένε καλύτερα, των Δίδυμων Πόλεων. Αλλά ο Άγιος Παύλος είναι καλύτερος σε ένα τουλάχιστον σεβασμό: λόφους. Και όταν πέσει το χιόνι, τα περισσότερα σημεία έλξης βρίσκονται στο STP. Η Μινεάπολη έχει δύο καθορισμένα σημεία έλξης, ενώ ο Άγιος Παύλος έχει 15.

Έτσι, ενώ το τοπικό έδαφος είναι ως επί το πλείστον επίπεδο, υπάρχουν πολλοί διασκέδαση λόφους στο St. Paul, Minneapolis, και σε όλη την περιοχή του μετρό. Ακολουθεί μια ανασκόπηση των λόφων έλκηθρο στη Μινεάπολη, τον Άγιο Παύλο και την περιοχή Twin Cities.