Κουνούπια στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Το κλίμα της Μινεάπολη και του Αγίου Παύλου έχει περιγραφεί ως ψυχρό κρύο το χειμώνα και ζεστό και κουνούμενο το καλοκαίρι. Το κουνούπι αναφέρεται επίσης ως "Ανεπίσημο κρατικό πτηνό της Μινεσότα". Και σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Μινεσότα, η Μινεσότα έχει τουλάχιστον 28 είδη κουνουπιών που δαγκώνουν τον άνθρωπο.

Στην πραγματικότητα, οι χειμώνες παγώνουν και τα καλοκαίρια είναι ζεστά και υγρά.

Αλλά πόσο κακό είναι τα κουνούπια, ποικίλλει από έτος σε έτος. Το πόσο ένα πρόβλημα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Ο αριθμός των κουνούπια ποικίλει κάθε χρόνο.

Η αρχή για τα κουνούπια στις πόλεις Twin City είναι η Μητροπολιτική Περιοχή Ελέγχου Κουνουπιών. Τα κουνουπιέρες ελέγχου και ελέγχου MMCD και άλλα σφάλματα στην περιοχή του μετρό Twin City. Για τον έλεγχο των κουνουπιών, το MMCD χρησιμοποιεί ελικόπτερα για τον έλεγχο των κουνουπιών των προνυμφών. Επίσης ψεκάζουν και ομίχλουν γειτονιές για να σκοτώσουν τα κουνούπια ενηλίκων στις πόλεις Twin City χρησιμοποιώντας οχήματα και με τα πόδια.

Οι κάτοικοι Twin Cities μπορούν να εγγραφούν για ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα του MMCD και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για το πότε MMCD σκοπεύει να ψεκαστεί στη γειτονιά τους.

Και ενώ το MMCD εργάζεται για να κρατήσει τους αριθμούς κουνουπιών κάτω, υπάρχουν ακόμα πάντα άφθονο skeeters αριστερά για να μας δαγκώσει. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε να δαγκώσουμε;

Ενεργό Απωθητικό Κουνουπιών: υπάρχει το DEET, ευρέως διαθέσιμο στα περισσότερα φάρμακα απωθητικών κουνουπιών, και στη συνέχεια υπάρχουν φυσικά απωθητικά.

Εδώ είναι συμβουλές για τα φυσικά εντομοαπωθητικά, και εδώ υπάρχουν προτάσεις για φυσικά προϊόντα για να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά.

Εκτός από την ενεργητική απωθήσουν τα κουνούπια, μπορείτε να κάνετε το σπίτι και την αυλή σας ελκυστική σε αυτά. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στην αυλή σας και γύρω από το σπίτι σας για να περιορίσετε όπου τα κουνούπια μπορούν να αναπαραχθούν.