Ταξιδεύοντας στη Ρωσία το καλοκαίρι

Συμβουλές και πληροφορίες για ταξίδια στη Ρωσία τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Το καλοκαίρι στη Ρωσία είναι μια ξεχωριστή εποχή και είναι η πιο δημοφιλής εποχή για να ταξιδέψετε στη Ρωσία για προφανείς λόγους: ο ζεστός καιρός κάνει τα ταξίδια πιο ευχάριστα. τα αξιοθέατα που κλείνουν ή λειτουργούν σε μειωμένες ώρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε κανονικό χρονοδιάγραμμα. η συσκευασία για το καλοκαίρι είναι πιο εύκολη! Τι μπορείτε να περιμένετε εάν ταξιδέψετε στη Ρωσία το καλοκαίρι;

Καιρός

Τα ρωσικά καλοκαίρια είναι ζεστά, αλλά πόλεις όπως η Μόσχα (και ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται στα ανατολικά ως Tomsk), μπορούν να βιώσουν έντονα καύσωνα που οδηγούν τους κατοίκους έξω από τις πόρτες και σε ορισμένες περιπτώσεις έξω από την πόλη.

Σύντομες βροχοπτώσεις συμβαίνουν απροσδόκητα. καλό είναι να μεταφέρετε μαζί σας μια μικρή ομπρέλα ταξιδιού ακόμη και στις ηλιόλουστες ημέρες.

Όταν κάνετε περιήγηση στα αξιοθέατα ή το καλοκαίρι, φροντίστε να θυμάστε να φοράτε sunblock. Η ηλιακή καύση στις αρχές του ταξιδιού σας θα κάνει την υπόλοιπη επίσκεψή σας λιγότερο ευχάριστη. Μην ξεχάσετε να προστατέψετε τα αυτιά σας, το πίσω μέρος των γόνατων, το πρόσωπο και άλλες περιοχές του εκτεθειμένου δέρματος με αντηλιακό καλής ποιότητας που θα διαρκέσει όλη την ημέρα.

Τι να Pack

Φροντίστε να συσκευάσετε ρούχα που είναι αναπνεύσιμα και άνετα για το καλοκαιρινό σας ταξίδι στη Ρωσία. Τα ελαφριά μαξιλάρια για τους άνδρες και τα καλοκαιρινά φορέματα για τις γυναίκες είναι προτιμότερα από τα σορτς. σορτς μπορεί να σας εμποδίσει να δείτε μεγάλους ορθόδοξους καθεδρικούς ναούς λόγω του κωδικού ενδυμασίας και θα ταιριάζει καλύτερα στην τοπική σκηνή της μόδας.

Πιθανόν να κάνετε πολλά περιπάτους όταν επισκέπτεστε τη Ρωσία, έτσι φέρτε ένα ζευγάρι από τα άνετα παπούτσια. Χαλαρώστε τα πάνινα παπούτσια για παπούτσια που μπορούν να πάνε από μέρα σε βράδυ, όταν τα χρειάζεστε, που έχουν καλή στήριξη από την αψίδα, και αυτό θα πάει μακριά χωρίς να βγάζει φθορά στα πόδια σας.

Εάν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι κατάλληλα παπούτσια, σκεφτείτε να αγοράσετε δύο ζεύγη πολύ πριν το ταξίδι σας και να τα σπάσετε σταδιακά. Δύο επιλογές υποδημάτων θα σας επιτρέψουν να απενεργοποιήσετε ένα ζευγάρι με το άλλο σε περίπτωση που ένα ζεύγος αρχίσει να τρίβει, να βρέχεται ή διαφορετικά θα γίνει άχρηστο.

Άλλα βασικά θερινά θέματα περιλαμβάνουν μια μικρή ομπρέλα ταξιδιού για ξαφνικές ντους βροχής, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μια ελαφριά τσάντα.

Βεβαιωθείτε ότι η τσάντα σας κάθεται κοντά στο σώμα σας για να σας βοηθήσει να αποτρέψετε τις τσέπες και είναι αρκετά ευρύχωρη για τη φωτογραφική σας μηχανή, τα προσωπικά σας αντικείμενα και εάν πρόκειται να είστε έξω και μέχρι το βράδυ, ένα ελαφρύ πουλόβερ ή σακάκι.

Συμβουλές για καλοκαιρινό ταξίδι στη Ρωσία

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας στη Ρωσία 3-6 μήνες πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας. Θα χρειαστείτε έγκυρο διαβατήριο και βίζα. Η σειρά εμβολιασμών ηπατίτιδας, που συνιστάται για ταξίδια στη Ρωσία, παρέχεται σε μια περίοδο εβδομάδων, οπότε ενημερώστε το γιατρό σας νωρίς σχετικά με αυτούς και άλλους συνιστώμενους εμβολιασμούς.

Επειδή τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι τόσο δημοφιλείς οι χρόνοι ταξιδιού, οι τιμές πτήσεων και οι τιμές ξενοδοχείων εκ των προτέρων και το βιβλίο το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν έχετε πάει ποτέ στην πόλη προορισμού σας, επισκεφθείτε μια ξενάγηση, η οποία θα παρέχει μια επισκόπηση των αξιοθέατων. Κάντε μια λίστα με αξιοθέατα και μουσεία που δεν θέλετε να χάσετε να δείτε και να κάνετε κάποια προκαταρκτική εργασία για να καθορίσετε πόσο δύσκολο θα είναι να φτάσετε σε αυτά από το ξενοδοχείο σας ή το κέντρο της πόλης.

Εάν το πρόγραμμά σας επιτρέπει, εξετάστε τις ημερήσιες εκδρομές που μπορείτε να πάρετε. Θα δείτε περισσότερα από τη χώρα και θα μάθετε για τη ζωή της Ρωσίας έξω από την πόλη.

Να είστε προσεκτικοί για ρωσικά θερινά φαινόμενα :

Πώς οι Ρώσοι απολαμβάνουν Καλοκαίρι

Ο κλιματισμός είναι λιγότερο συνηθισμένος (σε κατοικίες και ξενοδοχεία) από ό, τι στα κράτη, οπότε οι Ρώσοι κρυώνουν με άλλους τρόπους. Χρησιμοποιούν χώρους πρασίνου των πόλεων τους για να ξεφύγουν από τη ζέστη του ήλιου, να τρώνε άφθονες ποσότητες παγωτού ή να απολαύσουν δροσιστικά ποτήρια ζάχαρης, ένα ζυμωμένο, αναβράζον ποτό.

Ρώσοι που είναι σε θέση να εγκαταλείψουν την πόλη τα Σαββατοκύριακα ή για διακοπές για να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους εξοχικό σπίτι ή ντάκα.

Οι Δάχες βρίσκονται στα περίχωρα των πόλεων και των πόλεων. Μερικοί Ρώσοι διατηρούν κήπους εκεί, αλλά η πρόθεση της ντάκας είναι να προσφέρει μια θέση μακριά από τη ζέστη και το θόρυβο της πόλης, όπου οι οικογένειες μπορούν να χαλαρώσουν και να επικοινωνούν με τη φύση.