Επισκεφθείτε και παίξτε το Hilton Chicago Oak Brook Hills Resort

Ένα κόσμημα ενός θέρετρου

Βρίσκεται λίγο δυτικά από το κέντρο του Σικάγο και βρίσκεται ανάμεσα στα γαλήνια περιβάλλοντα του Oak Brook, Illinois, θα βρείτε ένα από τα καλύτερα θέρετρα γκολφ στη μεγαλύτερη περιοχή του Σικάγου. Το Hilton Chicago Oak Brook Hills Resort & Conference Center είναι ένα αίνιγμα, ένα κόσμημα ενός θέρετρου που προσφέρει αυτό που έχει στον ιδανικό προορισμό, όχι μόνο για παίκτες του γκολφ, αλλά εταιρικές συναντήσεις, αποδράσεις, εκδρομές με γκολφ, γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις, συνεχίζεται.

Με 386 δωμάτια και σουίτες, που συνοδεύονται από μια μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις προηγμένης τεχνολογίας, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και πολλές επιλογές για φαγητό, μου λέτε; Δεν είναι το ιδανικό σημείο για τους Σικάγος να ξεφύγουν από όλα; Ετσι νομίζω.

Το θέρετρο βρίσκεται σε περίπου 150 πλούσια στρέμματα, και το βραβευμένο Willow Crest Golf Club συμπληρώνει ένα από τα καλύτερα μέρη αυτού του είδους στα μέσα της δύσης. Καλύτερα, εκτός από την παροχή μιας δοκιμής για τις δεξιότητές σας, το Oak Brook γήπεδο γκολφ είναι επίσης ένα πιστοποιημένο Audubon Συνεταιριστικό Ιερό, γεμάτο με όμορφες λίμνες και εκπληκτικό τοπίο.

Αλλά μην ξεφύγετε από την ιδέα ότι θα σταματήσετε να βγαίνετε έξω στα μπόουλινγκ. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι μακρύτερα από την αλήθεια. Μόλις λίγα μίλια βρίσκονται το Brookfield Zoo, το Morton Arboretum, το Chicagoland Speedway και το εμπορικό κέντρο Oak Brook με 160 πολυτελή καταστήματα και περισσότερες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση από ό, τι θα μπορούσατε να χειριστείτε σε ένα σκώρο, πόσο μάλλον μια εβδομάδα.

Δεκάδες γνωστά εστιατόρια και casual εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και είναι βολικά για τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν venture έξω για το βράδυ. Το διεθνές αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγου, το αεροδρόμιο Midway και το κέντρο του Σικάγου βρίσκονται όλα μέσα σε 30 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Το Hilton Chicago Oak Brook Hills Resort και Συνεδριακό Κέντρο είναι χαρακτηριστικό της μάρκας Hilton: ένα πολυτελές, πολυτελές και εξαιρετικά διαδεδομένο συγκρότημα που υπογραμμίζει τη δέσμευση του Hilton για το παιχνίδι και τους οπαδούς του.

Όλο και περισσότερο, η μάρκα Hilton γυρίζει στο γκολφ για να προσελκύσει όχι μόνο τους παίκτες που κάνουν διακοπές, αλλά και τον εταιρικό προγραμματιστή. Με το γήπεδο γκολφ 18 οπών στο Willow Brook Golf Club, 36 αίθουσες συσκέψεων και 42.500 τετραγωνικά πόδια συνολικού χώρου συνάντησης, μαζί με 348 δωμάτια και 38 σουίτες, το Oak Brook Hills Hilton Resor t κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων που Σικάγο έχει να προσφέρει.

Γκολφ:

Το Hilton Golf Oak Creek Brook Hills Resort και το συνεδριακό κέντρο Willow Crest Golf Club βρίσκεται ακριβώς στην ιδιοκτησία. Η διάταξη των 18 τρυπών που σχεδιάστηκε από τον ανυπέρβλητο Ρίτσαρντ Ν. Νουγκέντε, παίζει ένα σκληρό 6,397 μέτρα από τα οπίσθια τσιπ. Ο σταθμός par 70 έχει βαθμολογία πορείας 70,9 και κλίση 130. Την ημέρα που το θέρετρο ήταν ιδιοκτησία του Marriott, το γήπεδο γκολφ ονομάστηκε Marriott Golf Property της χρονιάς το 2009. Με ένα μόνο 70, θα βρείτε ότι παίζει πολύ περισσότερο. Οι στενές διώρυγες, οι στενοί χώροι προσγείωσης, οι δεξαμενές διασκορπισμένοι φαινομενικά τυχαίοι και με το νερό που παίζεται σε 13 από τις 18 τρύπες, προσφέρει μια ευχάριστη μέρα και δοκιμή των δεξιοτήτων σας. Βεβαίως οι τοποθετήσεις των αποθηκών θα γοητεύσουν την απροσδόκητη σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας και με πολλά από τα πράσινα που προσφέρουν μια παραπλανητικά ανοιχτή προσέγγιση, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο.

Διαμονή:

Το Hilton Chicago Oak Brook Hills Resort & Conference Center προσφέρει 384 δωμάτια και σουίτες. Διατίθεται δωρεάν ασύρματη και ενσύρματη πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο ίντερνετ, δυνατότητα πραγματοποίησης απευθείας τηλεφωνικών κλήσεων και χρηματοκιβώτια μέσα στα δωμάτια. Τα μπάνια διαθέτουν μπουρνούζια, δωρεάν καλλυντικά και πιστολάκια για τα μαλλιά. Τα δωμάτια είναι επίσης εξοπλισμένα με internet υψηλής ταχύτητας, σίδερα / σιδερώστρες και ραδιόφωνα.

Ανεσεις:

· Εστίαση: Το εστιατόριο παραθύρων και η γρίλια

· Γήπεδο γκολφ Willow Crest.

· Εσωτερική πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο και γήπεδα τένις.

· Επιχειρηματικό κέντρο πλήρους εξυπηρέτησης

· Υψηλής ταχύτητας, ασύρματο internet

· 36 αίθουσες συσκέψεων και 42.500 τετραγωνικά πόδια συνολικού χώρου συνάντησης <.ul>

Επικοινωνία:

Το Hilton Chicago Oak Brook Hills Resort και Συνεδριακό Κέντρο, 3500 Midwest Road, Oak Brook, Illinois 60523; Καλέστε το 630-850-5555 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Oak Brook.

Πώς να πάτε εκεί:

- Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο Oak Brook Hills Marriott Resort προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πόλη, όπως na. Ανάλογα με την κατάσταση της κυκλοφορίας, είναι μια κίνηση περίπου 30 λεπτών.

Από τον αέρα:

Το Oak Brook, Illinois απέχει 18 μίλια από το κέντρο του Σικάγου και το διεθνές αεροδρόμιο O'Hare (ORD), με εύκολη πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο O'Hare του I-88, I-290 και του μετρό του Σικάγο