Περιοχή του Αλμπικέρκ Πασχαλινές Εορτές το 2018

Κυνήγι αυγών, παρελάσεις και εικόνες Με το Πάσχα Μπάνι

Εάν επισκέπτεστε το Albuquerque στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου του 2018, είστε ακριβώς στην ώρα σας για να πάρετε κάποιες φανταστικές γιορτές του Πάσχα γύρω από την πόλη.

Από εκδηλώσεις κοινής διασκέδασης όπως κυνηγόσκυλα αυγών και παρέλαση για να φέρετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες με τον ίδιο τον Πάσχα Μπάνι, σίγουρα θα βρείτε κάτι για να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο του Πάσχα στο Νέο Μεξικό. Μπορείτε να γιορτάσετε με ένα υπέροχο Πασχαλινό brunch , να βγάλετε τα παιδιά έξω σε ένα κυνήγι αυγών ή να ξεφύγετε για κάποια διασκέδαση στο μπέιζμπολ, όλα κοντά στο κέντρο του Albuquerque.

Μην ξεχνάτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων και να ελέγξετε ξανά τον ιστότοπο κάθε εκδήλωσης για πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση, το κόστος εισδοχής και το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων. Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα από την Μεγάλη Παρασκευή, 31 Μαρτίου έως την Κυριακή του Πάσχα, 1 Απριλίου 2018, μερικά συμβαίνουν και το Σαββατοκύριακο πριν το Πάσχα.

Εορτασμοί Πάσχα

Υπάρχουν πολλές πασχαλινές γιορτές γύρω από την περιοχή του Albuquerque και ενώ οι περισσότερες πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, μερικές πραγματοποιούνται πριν ή μετά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει διπλό έλεγχο πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Νέο Μεξικό αυτό το σαββατοκύριακο διακοπών.