Πώς να επισκεφθείτε την Whitney, την High Line και τις γκαλερί τέχνης του Chelea

Μια ολοκληρωμένη διαδρομή για τους τουρίστες για να δείτε τη σκηνή τέχνης στο κέντρο της πόλης

Το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney άνοιξε το νέο του κτίριο στη διασταύρωση τριών από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Νέας Υόρκης. Αλλά τώρα που το The Met Breuer άνοιξε, οι επισκέπτες μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένοι αν ακούν άτομα που αναφέρονται στην "παλιά Whitney".

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των κτιρίων του Whitney, παρελθόν και παρόν.

Τώρα, αυτό είναι σαφές, ας συζητήσουμε την επίσκεψή σας στο Whitney .

Τι θα περίμενε κανείς να δει στην έκθεση στο Whitney ;

Μετά από ένα μακρύ πρωινό περιαγωγής της συλλογής και ειδικές εκθέσεις, σίγουρα θα είστε έτοιμοι για ένα καλό γεύμα .

Αλλά περιμένετε ένα δευτερόλεπτο ... τι γειτονιά είναι αυτό; Τσέλσι; Καρυκεύματα ;

Τώρα που η πείνα σας έχει κορεστεί και ξέρετε πού βρίσκεστε, ήρθε η ώρα για μια βόλτα στην High Line !

Είστε έτοιμοι για κάποια ακόμα τέχνη; Η Τσέλσι είναι η θέση στη Νέα Υόρκη για να δούμε την αιχμή της σύγχρονης τέχνης. Σε αντίθεση με ένα μουσείο όπου το έργο έχει επιμεληθεί σε μεγάλο βαθμό από ιστορικούς τέχνης, οι γκαλερί είναι ένα μέρος για να δούμε τέχνη στην οποία η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω. Με άλλα λόγια, παίρνετε να είστε ο δικαστής. Και αν οι τσέπες σας είναι αρκετά βαθιά, το έργο είναι για πώληση. Περπατήστε πολύ δυτικά (προς τον ποταμό Hudson) και ρίξτε μια ματιά στα μετασχηματισμένα βιομηχανικά διαστήματα για να βρείτε τις γκαλερί. Μεταξύ των καλύτερων είναι:

Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα έχετε εξαντληθεί. Αλλά μόνο σε περίπτωση που έχετε την ενέργεια για μια βραδιά έξω στην πόλη , είστε στο σωστό μέρος, ειδικά αν θέλετε να ξύσετε το "Sex and the City" εμπνευσμένη από φαγούρα που είχατε από το 2004.

Τώρα ξέρετε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια μέρα στο Whitney με μεσημεριανό γεύμα, την High Line και μια βόλτα στις σύγχρονες γκαλερί τέχνης της Chelsea. Προσπαθήστε να κάνετε αυτή την περιοδεία τον Μάιο ή τον Οκτώβριο για τον ιδανικότερο καιρό.