Κλεμμένα αντικείμενα από το ξενοδοχείο

Οι επισκέπτες παραπονιούνται για τα κλεμμένα αντικείμενα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου

Η Αστυνομία είναι τακτικές
"Θυμάμαι να επιστρέφω στο δωμάτιό μου και να βρώ την πόρτα μερικώς ανοιχτή (η υπηρέτρια ήταν το τελευταίο άτομο στο δωμάτιό μου από το κρεβάτι είχε ανακατασκευαστεί) και βρίσκοντας κάποιον που είχε κλέψει το iPod και το PSP μου. Τώρα ξέρω γιατί, μην μείνεις εδώ! Δεν είναι πολύ ασφαλές μέρος. " -Jay (Φλόριντα)

Πολιτική ανοιχτής πόρτας
"Όταν επέστρεψα [στο δωμάτιο], η κόρη μου ήθελε να ακούσει το iPod της κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Τους αφήσαμε στο δωμάτιο για να χρεώσουμε. Το iPod της 8 gig έλειπε. Έτσι ήταν το iPod της 4 gig και το PALM Tungsten E2 και όλα τα φορτιστές για αυτούς. Το ανέφερα αμέσως στο προσωπικό. Ενώ στο γραφείο, άκουσα ιστορίες άλλων επισκεπτών που ανέφεραν αλίευση ξένων στα κρεβάτια τους παρακολουθώντας ταινίες Pay Per View καθώς επέστρεφαν για το βράδυ. Μου ζητήθηκε να μην επικοινωνήσω με την αστυνομία μέχρι να διεξαχθεί έρευνα από τη διεύθυνση. Ήμουν επίσης «ενθαρρυνμένος» από άλλα μέλη του προσωπικού να εγκαταλείψουν την αστυνομία, καθώς δεν θα έκαναν τίποτα ούτως ή άλλως. Ακόμα χειρότερο, το ξενοδοχείο αρνήθηκε να αναφέρει οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα στην αστυνομία. φαίνεται ότι είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ να ανοίγει τις πόρτες των 20-30 δωματίων του ξενοδοχείου σε κάθε όροφο κατά τη διάρκεια του "καθαρισμού" και να τους αφήνει ανοιχτά και αφύλακτα για λίγες ώρες κάθε φορά, όπου ο καθένας μπορεί να περπατήσει μέσα και να πάρει ό, τι θέλει. Ενώ μερικά μέλη του προσωπικού ήταν πολύ συμπαθητικά και φροντίδα, δεν έχω ακούσει ακόμα από τον διευθυντή, ή τον υπεύθυνο νοικοκυριού.

Κανένας ιδιοκτήτης αυτού του ξενοδοχείου δεν θα πρέπει να συσκευάσει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μαζί τους όταν βγαίνουν από το δωμάτιο για καθαρισμό. Δεν νοικιάσω δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να μπορώ να παρακολουθήσω το προσωπικό. "-Brrrse454 (Mississippi)

Χιλιάδες δολάρια Runaround
"Την προηγούμενη μέρα, είχα κλεμμένα $ 1000 από το δωμάτιό μου, τα χρήματα κρυμμένα στο πορτοφόλι μου σε ένα συρτάρι ανάμεσα στα ρούχα.

Είδα το ημερολόγιο όλων των κλειδιών που εισήλθαν στο δωμάτιό μου εκείνη την ημέρα. Υπήρχαν δύο διαφορετικά οικιακά σπίτια τα οποία πέρασαν σε απόσταση περίπου μιας ώρας. Βρήκα αυτό το παράξενο όπως και το προσωπικό της ρεσεψιόν. Υπήρχε επίσης ένας επόπτης που μπήκε μέσα. Ήμουν εκεί όταν μπήκε μέσα. Δεν υπήρξε κανένα χτύπημα πρώτα. Ήμουν στη διαδικασία να γδύνομαι. Την επόμενη μέρα, το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν πολύ "αδιάφορο". Μίλησα με έναν υπεύθυνο νοικοκυράς και μου είπε ότι θα διεξαχθεί έρευνα και ότι ο Γενικός Διευθυντής θα με τηλεφωνήσει στο κελί μου το μεσημέρι. Είχα ένα δελτίο για να πάω στη Disneyland εκείνη την ημέρα, αλλά δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήθελα να καταλάβω όλα αυτά. Ταξίδευα από τη Disneyland και είχα πρωινό και περπάτησα για μερικές ώρες. Δεν υπάρχει τηλεφωνική κλήση. Τέλος πήγε πίσω στο ξενοδοχείο περίπου 1 ή 2 και είχε ενημερωθεί από τη ρεσεψιόν ότι δεν υπήρχε Γενικός Διευθυντής. Ρώτησα ποιος ήταν ο κορυφαίος άνθρωπος και μου έδωσαν μια κάρτα για [αυτήν]. Ο γιος μου την τηλεφώνησε στο κινητό της από τότε που ήταν η μέρα της. Της είπε τι συνέβη και αυτό ήταν το πρώτο που είχε ακούσει γι 'αυτό. Επίσης, μίλησα μαζί της και την άφησα να ξέρει ότι ήθελα ψήφισμα. $ 1000 είναι πολλά χρήματα για μένα. Υποσχέθηκε να με καλέσει πίσω. Μου έβαλε τον αριθμό της αστυνομικής υποθέσεως στην έκθεση περιστατικών, την οποία έκανα και τελικά φύγαμε για το αεροδρόμιο.

Έχω καλέσει και αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν έχω λάβει τίποτα πίσω. Το κομμάτι που πραγματικά με ενοχλεί είναι ότι ένας από τους νοικοκυρές περνούσε από τα συρτάρια μας. Αν δεν είναι ασφαλές να αφήσετε κάτι στο δωμάτιο σας, θα έπρεπε να αφήσω ό, τι ήταν στις αποσκευές μου στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου σας. "-Kay V. (Anaheim)

Αλλά ξέρουμε ποιος το έκανε!
"Η οικογένειά μου έχει διαμείνει σε αυτό το θέρετρο για τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το απόλαυσε πολύ καλά, αλλά μετά από αυτό το έτος, δεν θα μείνουμε ξανά εδώ εδώ ... Τέσσερις γυναίκες και πέντε παιδιά έκαναν check-in και είχαν μεγάλη στιγμή την πρώτη νύχτα. το πρωί, είχαμε κλέψει αντικείμενα από ένα ντους (συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών κλειδιών του αυτοκινήτου σε ένα από τα αυτοκίνητα που φέραμε, τα οποία στη συνέχεια έπρεπε να ρυμουλκούμε 30 μίλια). Αναγνωρίσαμε έναν υπάλληλο που εμπλέκετο και αντιμετωπίσαμε σαν ψεύτες και δεν έλαβαν καμία συμπάθεια καθόλου.

Δεν μπορούσαμε ούτε να επιστρέψουμε τα χρήματά μας, ώστε να μπορούμε να μείνουμε κάπου όπου αισθανόμασταν ασφαλέστερα. Αφήνουν ακόμη και τον υπάλληλο να εργάζεται την επόμενη νύχτα. Ήταν φρικτό και ποτέ δεν θα το συνιστούσα ποτέ σε κανέναν ξανά. "-Kvb (Όρεγκον)

Κοιτάξτε πιο σκληρά
"Όταν φτάσαμε, τα δωμάτιά μας δεν ήταν ακόμη έτοιμα και μας ενθαρρύνθηκε να αφήσουμε τις αποσκευές μας με τους ανθρώπους της ρεσεψιόν για ασφαλή φύλαξη ενώ γευματίσαμε, είμαστε βέβαιοι ότι οι αποσκευές θα ήταν ασφαλείς. είχε κλαπεί ο σακίδιο που περιείχε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό αξίας περίπου 4500 δολαρίων Ο διευθυντής ήταν πεινασμένος παραδεχόμενος την ευθύνη του αλλά δήλωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς έκθεση αστυνομίας Υποβάλαμε μια έκθεση και παρείχαμε στον διαχειριστή αντίγραφο και κατόπιν μας ενημέρωσε ότι το γραφείο διαχείρισης ξενοδοχείων θα υποβάλει αίτηση με την ασφαλιστική εταιρία τους και προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον αντιπρόσωπο της αλυσίδας ξενοδοχείων αρκετές φορές τις τελευταίες έξι εβδομάδες, αλλά έλαβα μόνο μια σύντομη απάντηση που το έβλεπαν ». -TB (Βαρκελώνη)

Ατρόμητος Βαλέτ
"Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου (valet) οδήγησαν το Honda Pilot και έσκαψαν ένα ελαστικό και έκαψαν ένα χτύπημα σε μία από τις ζάντες μας. Ο διαχειριστής βγήκε και δεν έβγαλε καμία ζημιά στο SUV μας και δεν έδωσε καμία εξήγηση για το τι συνέβη Είχα γράψει αρκετές επιστολές και μέχρι τώρα περιμένω την απάντησή του. " -Raul (Μεξικό)

Περισσότερες Ιστορίες Horror Hotel: Τι είναι το «Tude; Rude Hotel Staff

Τι γίνεται αν σας συμβεί; Πώς να παραπονεθείτε σε ένα ξενοδοχείο