Οι Βερμούδες δεσμεύονται στον πλοηγό των επτά θαλασσών

Μια "εύκολη" κρουαζιέρα από το Νόρφολκ προς τις Βερμούδες μέσω της Νέας Υόρκης

Έχετε ποτέ θελήσει να πάρετε μια "εύκολη" διακοπές κρουαζιέρας - δεν φέρουν, δεν γραμμές, δεν ταλαιπωρία; Για όσους ζουν στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, έχω μια εξαιρετική πρόταση - μια κρουαζιέρα προς τις Βερμούδες από το Νόρφολκ, Βιρτζίνια, στον 490 επιβάτη Regent Seven Seas Navigator. Εκτός από ένα μακρύ Σαββατοκύριακο (τρεις νύχτες) στην αποβάθρα των Βερμούδων, αυτή η επταήμερη κρουαζιέρα από το Norfolk διαθέτει μια μέρα στη Νέα Υόρκη και δύο πλήρεις ημέρες στη θάλασσα για να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οδηγήσετε στο Norfolk, να εντοπίσετε την προβλήτα του Norfolk στο κέντρο της πόλης, να ρίξετε τις τσάντες σας, να παρκάρετε το αυτοκίνητο σε μια εσωτερική παρτίδα απέναντι από το δρόμο και την κρουαζιέρα!

Αυτό το ενδιαφέρον δρομολόγιο κρουαζιέρας επιτρέπει στους επιβάτες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν είτε στο Norfolk είτε στη Νέα Υόρκη. Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στο Norfolk έχουν μια μέρα να εξερευνήσουν τη Νέα Υόρκη, ενώ άλλοι επιβάτες αποβιβάζονται ή επιβιβάζονται. Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στην πόλη της Νέας Υόρκης έχουν μια μέρα στο Norfolk για να επισκεφθούν την πανέμορφη περιοχή Tidewater της Βιρτζίνια ή να πάρουν μια περιήγηση στο αποικιακό Williamsburg. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε μια επταήμερη κρουαζιέρα στις Βερμούδες σε ένα θαυμάσιο μικρό πλοίο που μπορεί να αποβιβαστεί τόσο στον Χάμιλτον όσο και στον Άγιο Γεώργιο της Βερμούδας.

Κάναμε τα 600 μίλια από την Ατλάντα στο Norfolk την προηγούμενη ημέρα της κρουαζιέρας μας και έμεινε στο κέντρο της πόλης Norfolk. Για όσους οδηγούν στο Norfolk, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία κοντά στην προβλήτα κρουαζιερόπλοιων. Τα αεροδρόμια Norfolk και Newport News βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το κέντρο του Norfolk.

Μετά το check in στο ξενοδοχείο, περπατήσαμε στο κέντρο της πόλης. Απολαύσαμε πραγματικά το περπάτημα στο φωτισμένο μονοπάτι κατά μήκος του ποταμού. Είχαμε μια υπέροχη θέα στο Portsmouth από την άλλη πλευρά του ποταμού και από το Ναυτικό Ναυτικό Κέντρο. Τι θαυμάσιος "εύκολος" τρόπος για να ξεκινήσετε διακοπές κρουαζιέρας!

Συνεχίζοντας το "εύκολο" θέμα, απολαύσαμε ένα χαλαρωτικό πρωινό στο ξενοδοχείο πριν οδηγήσετε στο πλοίο λίγο πριν το μεσημέρι.

Το πλοίο έπλεε στις 3:00 μ.μ., αλλά πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να συναντήσουμε μερικούς από τους συμπολίτες μας ή να απολαύσουμε το Εθνικό Ναυτικό Κέντρο Nauticus δίπλα. Ο Ronnie κι εγώ έριξα τις τσάντες μας με έναν αχθοφόρο στο περίπτερο και σταθμεύσαμε το αυτοκίνητο απέναντι από το δρόμο στο γκαράζ που προοριζόταν για χρήση από τον Navigator Seven Seas.

Δεν θα μπορούσαμε να επιβιβαστούμε στο πλοίο μέχρι το μεσημέρι, αλλά απολαύσαμε να καθόμαστε στην αποβάθρα και να γνωρίσουμε τους συντρόφους μας κρουαζιέρες του Norfolk. Οι περισσότεροι φαινόταν να είναι από το Μέριλαντ, τη Βιρτζίνια ή τις Καρολίνες, αλλά υπήρξαν και μερικοί που είχαν περάσει από τη Γεωργία όπως είχαμε κάνει. Ένα από τα μέλη του πληρώματος μας είπε ότι λιγότεροι από 100 επιβάτες επιβιβάστηκαν στο Norfolk. Πολλοί από τους επιβάτες στη Νέα Υόρκη εξέφρασαν το φθόνο ότι επιβιβάζαμε, ενώ έπρεπε να αποβιβαστούν την επόμενη μέρα! Αυτά τα σχόλια σίγουρα μας ώθησαν να νιώσουμε καλά για την επόμενη εβδομάδα.

Η καμπίνα μας # 1106 ήταν υπέροχη και μοιάζει με εκείνη που είχα μείνει στο τελευταίο ταξίδι του Seven Seas Navigator τον Νοέμβριο του 2002. Αποφασίσαμε να αποσυσκευάσουμε αργότερα και να περάσουμε στο πρώτο μας υπέροχο γεύμα στο πλοίο. Οι απογευματινές εξορμήσεις επέστρεψαν νωρίς το απόγευμα και ο Navigator των Επτά Θαλάσσιων πλεύθηκε στον ποταμό Ελισάβετ και στον κόλπο Chesapeake.

Μια καταιγίδα αργά το απόγευμα έκανε για ένα θεαματικό πανί μακριά. Είχαμε διασχίσει τον κόλπο Chesapeake πολλές φορές μέσω της σήραγγας του Chesapeake Bay Bridge , αλλά αυτή ήταν η πρώτη μας φορά για να πλεύσουμε πάνω από τη σήραγγα σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Το πλοίο εξέλθει από τον κόλπο και στράφηκε προς βορρά για τη Νέα Υόρκη.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το άρθρο γράφτηκε το καλοκαίρι του 2004 και ο Navigator των Επτά Θαλάσσιων δεν επισκέπτεται πλέον συστηματικά τις Βερμούδες. Το πλοίο έχει μερικά δρομολόγια που περιλαμβάνουν μια ενδιάμεση στάση στις Βερμούδες και άλλα κρουαζιερόπλοια επισκέπτονται συνήθως αυτό το υπέροχο νησί στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η ιστιοπλοΐα κάτω από τη γέφυρα Verazzano Narrows και το παρελθόν του Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη είναι μια αξέχαστη στιγμή για όλους σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Navigator έφτασε στη Νέα Υόρκη σε μια συννεφιά νωρίς το πρωί, αλλά βρισκόμασταν στο μπαλκόνι μας και αισθανόμουν την αίσθηση της υπερηφάνειας καθώς περνούσαμε από το άγαλμα της ελευθερίας που βρισκόταν στο λιμάνι (Νιου Τζέρσεϊ) του πλοίου . Το πλοίο αγκυροβολήθηκε στον ποταμό Hudson ακριβώς δίπλα στο ατρόμητο μουσείο.

Ήταν διασκεδαστικό να μπορείς να αγνοείς εντελώς τις οδηγίες για την αποβίβαση επιβατών. Όλοι φαινόταν πολύ απογοητευμένοι που εγκατέλειψαν τον Navigator των Επτά Θαλάσσιων.

Μετά το πρωινό, αφήσαμε το πλοίο με ένα ζευγάρι διασκέδασης που συναντήσαμε την προηγούμενη μέρα στο γκαράζ στάθμευσης του Norfolk. Όταν πρότειναν στο δείπνο την πρώτη μας νύχτα που χρησιμοποιούμε τη μέρα μας στη Νέα Υόρκη για να επισκεφτούμε το νησί Ellis και την περιοχή μηδέν WTC από τις 9/11/01, πήραμε την ευκαιρία να δούμε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Όπως και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, μια μέρα στη Νέα Υόρκη δεν είναι αρκετή! Ήμασταν ευτυχείς που οι νέοι μας φίλοι είχαν μια καλή πρόταση να δουν δύο μέρη που δεν είχαμε επισκεφθεί πριν.

Οι τέσσερις από μας αρπάχτηκαν μια καμπίνα ταξί της Νέας Υόρκης και ταξίδεψαν στο πλοίο του Statue of Liberty / Ellis Island στο Battery Park . Αγόρασα τα εισιτήριά μας και απολαύσαμε το ταξίδι (μαζί με μερικές εκατοντάδες άλλους τουρίστες) στο Άγαλμα της Ελευθερίας , ακολουθούμενο από το νησί Ellis.

Βλέποντας τον τόπο όπου πολλοί μετανάστες εισήλθαν για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ενδιαφέρον και θα ήταν πραγματικά ξεχωριστό για όσους τους συγγενείς πέρασαν από αυτό το σημείο εισόδου. Το Ellis Island έχει πρόσφατα αποκατασταθεί και το κεντρικό κτίριο ήταν εντυπωσιακό. Περνούσαμε ήσυχα γύρω από τον μεγάλο χώρο όπου χιλιάδες είχαν περιμένει τη σειρά τους να βρουν μια νέα ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναρωτιούνται για όλες τις ιστορίες που κρατούσε το κτίριο.

Πιάσαμε ένα άλλο πορθμείο για τη βόλτα πίσω στο Battery Park και περπατήσαμε πολύ κοντά στο χώρο της τρομοκρατικής επίθεσης του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Πολλά κτίρια εξακολουθούν να δείχνουν τις ζημιές από την καταστροφή και η ατμόσφαιρα και η αίσθηση της απώλειας θα παραμείνουν μαζί μου για πάντα. Είναι ένα από εκείνα τα μέρη που θέλετε να δείτε, αλλά δεν θέλετε να δείτε. Χαίρομαι που πήγαμε, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μου άρεσαν τα συναισθήματα που προκάλεσε μέσα μου - το μίσος, την απώλεια, τη θλίψη και την επιβεβαίωση ότι τίποτα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο όπως ήταν για μας πριν από τις 9/11 / 01.

Φάγαμε το μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια οδηγήσαμε ένα ταξί πίσω στο Navigator Seven Seas. Ήταν ωραίο να επιστρέψουμε στο πλοίο και παρατήρησα ότι είχαμε μερικές εκατοντάδες νέους συντρόφους κρουαζιερόπλοιων στο πλοίο.

Καθώς φύγαμε τη Νέα Υόρκη αργά το απόγευμα, μια άλλη καταιγίδα μας έσπρωξε στη θάλασσα. Αυτός ο τυπικός καλοκαιρινός καιρός ήταν μια κακή συνήθεια, αλλά δεν μας ένοιαζε. Ήμασταν μακριά για τις Βερμούδες!

Είχαμε δύο ολόκληρες μέρες στη θάλασσα στην κρουαζιέρα Regent Seven Seas Navigator στις Βερμούδες και ήταν τέλεια. Την πρώτη μέρα έφτανε από τη Νέα Υόρκη στις Βερμούδες και μας επέτρεψε να εισέλθουμε σε σοβαρή "κρουαζιέρα". Δεν χρειαζόταν να ανησυχούμε για την αποτυχία να δούμε τις τοποθεσίες στην ξηρά. Ήταν μια τέλεια μέρα στη θάλασσα για να καθίσετε στο κατάστρωμα και να διαβάσετε ένα βιβλίο. Πολλοί επιβάτες κάθισαν στον ήλιο. Επέλεξα τη σκιά, αλλά όλοι μας απολάβαμε τη μέρα στη θάλασσα.

Τέσσερις μέρες αργότερα είχαμε τη δεύτερη ημέρα της θάλασσας μας - την τελευταία μέρα στον Navigator - που έφτανε από τον Άγιο Γεώργιο, τις Βερμούδες στο Norfolk, VA. Αυτή η μέρα ήταν τραχιά και βροχερή. Ήμουν ευτυχής που είχα προγραμματίσει μια επίσκεψη στο εξαιρετικό Spa, όπου είχα ένα πρόσωπο. Σίγουρα το χρειάστηκα μετά από λίγες μέρες στις ηλιόλουστες Βερμούδες! Παρόλο που το πλοίο "έσκυψε και έλασης" πέρα ​​από τον Ατλαντικό, η θυελλώδης, θυελλώδης ημέρα ήταν ενδιαφέρουσα. Οι περισσότεροι από εμάς που αγαπούν την κρουαζιέρα δεν ενοχλούν μια περιστασιακά ανώμαλη βόλτα σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Φυσικά, το ίδιο πράγμα δεν μπορεί να λεχθεί για μια βόλτα με αεροπλάνο!

Και οι δύο θαλάσσιες μέρες (και η υπόλοιπη κρουαζιέρα μας) φαινόταν να πετάνε. Πάντα με εκπλήσσει πώς ο χρόνος μπορεί να φτάσει τόσο γρήγορα όταν βρίσκεστε σε διακοπές, αλλά φαίνεται να σύρετε όταν εργάζεστε! Ένα μικρό πλοίο όπως το Seven Seas Navigator δεν έχει τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που υπάρχουν στα περισσότερα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, αλλά υπάρχει ακόμα πολλά να κάνουμε. Μερικοί επιβάτες εμπλούτισαν το σώμα τους στο γυμναστήριο ή στο σπα.

Άλλοι επιβάτες εμπλούτισαν το μυαλό τους με μια διάλεξη για τις Βερμούδες, ένα παιχνίδι γέφυρας, ένα παζλ, μια τάξη ηλεκτρονικών υπολογιστών ή μια μαγειρική επίδειξη. Εάν καμία από τις παραπάνω δραστηριότητες δεν έκαναν έκκληση σε μερικούς από τους επιβάτες, θα μπορούσαν πάντοτε να πάρουν ένα μάθημα από το pro golf, να συμμετάσχουν στην ομάδα γωνιών με κενά, να παρακολουθήσουν τη δημοπρασία τέχνης, να παίξουν μπίνγκο ή να κάθονται στο κατάστρωμα και να απολαύσουν ένα καλό βιβλίο.

Το πλοίο είχε παιδικό πρόγραμμα, αλλά ήταν ήσυχο και χαμηλό κλειδί. Ο φρενήρης ενθουσιασμός που βρέθηκε σε πολλά κρουαζιερόπλοια είναι ελκυστικός για μερικά παιδιά και εφήβους σίγουρα λείπει από το Seven Seas Navigator. Ψάξαμε για χαλάρωση και χαλάρωση και το βρήκαμε σε αυτό το θαυμάσιο πλοίο.

Διασχίζοντας τις δραστηριότητες του Seven Seas Navigator υπάρχουν πολλές "περιόδους σίτισης" - πρωινό με πρωινό, κανονικό πρωινό, μεσημεριανό σνακ, μεσημεριανό γεύμα, τσάι και δείπνο. Δεν υπάρχει μπουφέ μεσάνυχτα στον Navigator Seven Seas, αλλά κανείς δεν τον έχασε. Υπάρχουν σίγουρα πλεονεκτήματα για να δειπνήσετε σε ένα μικρό πλοίο, όπως το Seven Seas Navigator. Τα δωρεάν κρασιά συμπεριλαμβάνονται με δείπνο και το φαγητό είναι υπέροχο. Επιπλέον, δεν θα βρείτε μακριές γραμμές στο πρωινό ή το μεσημεριανό μπουφέ σε αυτό το μικρό πλοίο. Αν και το πρωινό και το γεύμα που παραγγέλθηκαν από ένα μενού σερβίρονται στο κύριο εστιατόριο Compass Rose, οι περισσότεροι επιβάτες επέλεξαν τον μπουφέ στο Portofino Grill για αυτά τα δύο γεύματα. Το Griffon Portofino μετατρέπεται σε ένα φιλόξενο ιταλικό steakhouse το βράδυ. Δεν υπάρχει χρέωση για αυτή την εναλλακτική επιλογή δείπνου, και το φαγητό ήταν νόστιμο. Το Compass Rose είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7:00 έως τις 9:00 μ.μ.

Μου αρέσει να μπορώ να τρώω όταν επιλέγω και με ποιον επιλέγω. Οι ανοιχτές θέσεις σας επιτρέπουν να κάνετε ακριβώς αυτό.

Οι περισσότερες από τις σουίτες του Seven Seas Navigator έχουν μπαλκόνια και μια βεράντα για να καθίσετε ενώ στις Βερμούδες είναι μια επιπλέον απόλαυση. Ο πλοηγός των Επτά Θαλάσσιες ταξίδεψε στο λιμάνι του Χάμιλτον της Βερμούδας νωρίς το πρωί. Το πλοίο είναι αρκετά μικρό για να αποβιβαστεί στο κέντρο του Χάμιλτον. Οι Βερμούδες μοιάζουν με τις υπέροχες φωτογραφίες και τις ζωγραφιές που έχω δει από το νησί. Η ιστιοπλοΐα στο λιμάνι ήταν ευχάριστη. Ο ήλιος ακτινοβολούσε στα παστέλ κτίρια του νησιού και το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν ο παρθένος χαρακτήρας των Βερμούδων και η έλλειψη φτώχειας που παρατηρήθηκε στα περισσότερα τροπικά νησιά. Τα περάσματα στα λιμάνια του Hamilton και του St. George είναι πολύ στενά, αλλά ο Seven Seas Navigator είναι ένα μικρό μικρό πλοίο για να ταξιδέψει μέχρι την αποβάθρα.

Άλλα μεγάλα κρουαζιερόπλοια πρέπει να αποβιβαστούν στο δυτικό άκρο των Βερμούδων κοντά στο Βασιλικό Ναυτικό Ναυπηγείο.

Η Βερμούδα είναι ένα τέλειο νησί για διακοπές και βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό περίπου 650 μίλια ανατολικά της Βόρειας Καρολίνας και περίπου 775 μίλια νοτιοανατολικά της Νέας Υόρκης. Οι Βερμούδες είναι μοντέρνες και ευλογημένες με εύκρατο κλίμα, λαμπερές παραλίες, φιλικούς ανθρώπους και μαγευτικά γήπεδα γκολφ. Οι Βερμούδες είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από πολυάριθμα νησιά στον Ατλαντικό Ωκεανό, μερικά από τα οποία συνδέονται με γέφυρες.

Πιθανώς η πιο γνωστή εικόνα των Βερμούδων είναι παστέλ κτίρια και ροζ παραλίες αγγίζοντας έναν λαμπερό τυρκουάζ ωκεανό. Είναι ενδιαφέρον ότι οι παραλίες δεν έμοιαζαν ροζ όταν επισκεφτήκαμε, αλλά σίγουρα φαίνονται ροζ σε μερικές από τις φωτογραφίες μου. Πηγαίνετε σχήμα.

Όπως διερευνήσαμε τις Βερμούδες, ανακαλύψαμε γρήγορα γιατί είναι ένας τόσο δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας. Το νησί έχει πολλά εξαιρετικά θέρετρα και εστιατόρια, αλλά πολλά είναι πολύ ακριβά. Όλοι με τους οποίους μιλήσαμε στο πλοίο μας συμφώνησαν ότι η χρήση του Seven Seas Navigator ως πλωτού ξενοδοχείου με "δωμάτια δίπλα στον ωκεανό" ήταν μια απολαυστική εναλλακτική λύση για ένα θέρετρο και μια μεγάλη συμφωνία για την ποιότητα που λάβαμε. Η αποβάθρα του πλοίου στις προβλήτες τόσο στο Χάμιλτον όσο και στον Άγιο Γεώργιο ήταν τέλεια.

Παρόλο που οι επισκέπτες δεν μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο στις Βερμούδες , η τακτοποίηση είναι εύκολη. Είχαμε σκεφτεί αρχικά ότι θα ενοικιάζαμε σκούτερ. Ωστόσο, όταν είδαμε το μέγεθος της κυκλοφορίας στο Χάμιλτον, όλοι οι οδηγοί στην αριστερή πλευρά, άλλαξαμε γρήγορα το μυαλό μας.

Η οδήγηση ενός σκούτερ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου ή έξω από την πόλη του Χάμιλτον στην ύπαιθρο θα μπορούσε να ήταν ευκολότερη, αλλά ήμουν πολύ κακή για να προσπαθήσω ακόμη και να περιηγηθεί στα στενά, γεμάτα με κυκλοφορία δρόμους του Χάμιλτον. Όταν ανακαλύψαμε την εξαιρετική υπηρεσία λεωφορείων στις Βερμούδες, αυτό επιβεβαίωσε την αλλαγή των σχεδίων μας.

Το λεωφορείο των Βερμούδων είναι βολικό και τα λεωφορεία είναι καθαρά και κλιματιζόμενα. Τα λεωφορεία τρέχουν περίπου κάθε 15 λεπτά και τείνουν να είναι πολύ ακριβή. Οι στάσεις των λεωφορείων σημειώνονται με μπλε χρώμα (λεωφορεία προς το Hamilton) ή ροζ (λεωφορεία που κινούνται εκτός Hamilton). Θα χρειαστεί να έχετε ακριβή αλλαγή ή ένα διακριτικό λεωφορείου. ο οδηγός δεν μπορεί να αλλάξει. Οι κάρτες πλήρους ημέρας είναι οι πιο εύκολες, εκτός αν προγραμματίζετε να ταξιδέψετε μόνο μία φορά. Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την προβλήτα του κρουαζιερόπλοιου

Η πρώτη μας μέρα στο Χάμιλτον, Βερμούδες, δαπανήθηκε για να εξερευνήσετε την πρωτεύουσα και το δυτικό άκρο του νησιού. Ο Hamilton είναι μια πολυσύχναστη πόλη και ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο, η Αυτοκράτειρα των Θαλασσών, βρισκόταν επίσης στην αποβάθρα. Η σουίτα μας με θέα στο λιμάνι κοιτούσε πάνω από το λιμάνι, οπότε είχαμε μια υπέροχη θέα στα ιστιοπλοϊκά, ταχύπλοα, καγιάκ και άλλες δραστηριότητες λιμανιού. Οι επιβάτες στις σουίτες στην δεξιά πλευρά του Seven Seas Navigator θα μπορούσαν να απολαύσουν την προσοχή των άλλων τουριστών που περπατούν στην Front Street κάτω ή να κάνουν check out τα πολυάριθμα μπαρ κατά μήκος του λιμανιού από την άνεση της σουίτας Seven Seas Navigator. Περπατήσαμε στην πόλη και βγήκαμε για να δούμε το περίφημο ροζ Princess Hotel. Οι γονείς μου είχαν μείνει εκεί στη δεκαετία του '80, και το ιστορικό ξενοδοχείο ήταν τόσο υπέροχο όσο ποτέ.

Κανείς από μας δεν είχε επισκεφθεί τις Βερμούδες πριν, γι 'αυτό αποφασίσαμε να περάσουμε την πρώτη μας μέρα στην ξηρά, εξερευνώντας το νησί. Περνούσαμε το εξαιρετικό σύστημα λεωφορείων, απολαμβάνοντας τις υπέροχες παραλίες, τα θέρετρα και τα σπίτια. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την προφανή ευημερία και καθαριότητα αυτού του παράδεισου του νησιού. Κάθε συστροφή και στροφή του δρόμου προς το δυτικό άκρο αποκάλυψε μια άλλη θαυμάσια παραλία. Φέραμε το εργαλείο μας για ψαροντούφεκο και τελικά καταλήξαμε σε μια μικρή γραφική παραλία στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού. Η παραλία ήταν σχεδόν ερημική και ξεκινήσαμε μια συνομιλία με ένα ζευγάρι από το Βανκούβερ του Καναδά, που ζούσε σε ένα ιστιοφόρο στο ναυπηγείο.

Τη δεύτερη μέρα στο Χάμιλτον, πήραμε μια επίσκεψη επτά θαλάσσιων πλωτών μέσων ημέρας για καταδύσεις σε ένα καταμαράν που ονομάστηκε Ανήσυχος Ιθαγενής . Το καταμαράν εξυπηρετούσε μερικά άριστα φρέσκα, ζεστά μπισκότα και ο οδηγός μας ήταν ντόπιος Βερμούδων που μας έδωσε πολλές πληροφορίες για την ιστορία των Βερμούδων και του λαού της.

Το ψαροντούφεκο ήταν καλό και η θερμοκρασία του νερού ήταν σωστή και όμορφη. Υπήρχαν πολυάριθμες βραχώδεις σπηλιές κατά μήκος του όρμου γεμάτες με αστακούς. Ο Ronnie απολάμβανε να πάρει μπάλες του γκολφ από το ρηχό αμμώδες πυθμένα. Σκεφτήκαμε ότι ίσως υπήρχε γήπεδο γκολφ γύρω από το ξενοδοχείο, αλλά ο οδηγός μας μας είπε ότι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τη χρήση του ωκεανού ως οδηγική σειρά! Ήταν μια μεγάλη εκδρομή στη ξηρά, και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε απολαμβάνει ψαροντούφεκο και ιστιοπλοΐα.

Μετά από δύο διανυκτερεύσεις στο Χάμιλτον, ο Ναυτικός Ναυτικός της Seven Seas ταξίδεψε νωρίς την Κυριακή το πρωί στον Άγιο Γεώργιο στο ανατολικό άκρο των Βερμούδων. Το πρώτο πράγμα που είδαμε στον Άγιο Γεώργιο ήταν ο Πύργος της Πόλης που στέκεται στην αποβάθρα για να μας χαιρετήσει.

Η πόλη του Αγίου Γεωργίου είναι αρκετά διαφορετική από τη Χάμιλτον. Είναι πολύ μικρότερο και πιο ήσυχο, αλλά αξίζει να επισκεφθείτε. Ο Άγιος Γεώργιος ήταν η πρώτη πρωτεύουσα των Βερμούδων, έχοντας πρώτα εγκατασταθεί από ναυάγιοι βρετανοί άποικοι το 1609. Πολλοί από αυτούς τους αποίκους πήγαν στο Jamestown της Βιρτζίνια, αλλά κάποιοι έμειναν στη Βερμούδα.

Αποφασίσαμε να περπατήσουμε μέσα από το χωριό για να δούμε το Φρούριο St Catherine στο βορειοανατολικό σημείο του St.

Η ενορία του Γιώργου. Περπατήσαμε μέχρι το λόφο στην Ανεξάρτητη Εκκλησία. Αυτή η ενδιαφέρουσα γοτθική κατασκευή που χτίστηκε το 1874 προσφέρει υπέροχη θέα στο χωριό κάτω. Δεν τελείωσε ποτέ λόγω έλλειψης κεφαλαίων και πολιτικών συγκρούσεων.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας προς την Φορτ Σαιντ Αικατερίνη, περπατήσαμε μέσα από το τοπικό γήπεδο γκολφ στον γραφικό κόλπο του Ταμπακ και στην παραλία της Αγίας Αικατερίνης δίπλα στο φρούριο. Αυτό το εντυπωσιακό φρούριο χτίστηκε το 1614 και στη συνέχεια ανοικοδομήθηκε το 1812. Κάναμε την ξενάγηση και πραγματικά απολάβαμε να βλέπουμε τις σήραγγες και τις υπόγειες περιοχές αυτού του θαυμάσιου οικοδομήματος. Η θέα από την Fort St. Catherine είναι επίσης πολύ εντυπωσιακή.

Επιστρέψαμε προς το πλοίο μέσω μιας διαφορετικής διαδρομής πεζοπορίας, φτάνοντας ακριβώς εγκαίρως για την επανέκδοση της τιμωρίας μίας από τις ντόπιες γυναίκες που επρόκειτο να χυθεί λόγω του συνεχούς γκρινιάριου, κουτσομπολιού και γενικότερης σημασίας της. Η αστυνομία της πόλης και ο δήμαρχος προήδρευαν στο δικαστήριο της, και όλοι είχαμε ένα καλό γέλιο με δικά της έξοδα.

Ήμουν ευτυχής που δεν ήμουν εγώ, αν και ο ωκεανός που μαραζώνει το καλοκαίρι θα ήταν αναζωογονητικός.

Μετά το dunking και ένα χαλαρό γεύμα στο πλοίο, περπατήσαμε γύρω από τον St. George. Δεδομένου ότι ήταν μια Κυριακή, μόνο τα τουριστικά καταστήματα ήταν ανοικτά, αλλά αυτό ήταν εντάξει μαζί μας. Απολαύσαμε τον περίπατο και τα αστεία σημεία που είδαμε.

Όπως και ο Χάμιλτον, όλοι οι άνθρωποι που συναντήσαμε ήταν φιλικοί.

Ο πλοηγός του Seven Seas Navigator αποπλεύθηκε από τον Άγιο Γεώργιο και τις Βερμούδες για το Norfolk αργά το απόγευμα της Κυριακής. Όσοι από εμάς δεν είχαμε επισκεφθεί ποτέ Βερμούδες πριν καταλάβετε γιατί τόσοι πολλοί επιστρέφουν ξανά και ξανά. Αυτοί οι επιβάτες που δεν είχαν ποτέ ταξιδέψει με τον Regent πριν καταλάβουν γιατί η γραμμή κρουαζιέρας έχει τόσους πολλούς πελάτες. Το Seven Seas Navigator διαθέτει υπέροχες καμπίνες και κοινόχρηστους χώρους. Το προσωπικό παγιδεύει τους επιβάτες, και τα δωρεάν αναψυκτικά, ποτά, και χωρίς ανατροπή κάνουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία κρουαζιέρας.