Είναι οι Βερμούδες και οι Μπαχάμες στην Καραϊβική;

Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των σημείων ταξιδιού

Συχνά θα δείτε ότι οι Βερμούδες και οι Μπαχάμες συναθροίζονται με τα νησιά της Καραϊβικής, ωστόσο οι δύο ξεχωριστοί ταξιδιωτικοί προορισμοί δεν βρίσκονται στην Καραϊβική Θάλασσα.

Και τα δύο hotspots ταξιδιών βρίσκονται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Η σύγχυση ξεκίνησε με διαφημιστικά φυλλάδια και ιστοτόπους που έβαλαν όλο το νησί της περιοχής σε μια λίστα κατά την εμπορική προώθηση στους καταναλωτές.

Η Καραϊβική Θάλασσα

Η περιοχή της Καραϊβικής βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στην πλάκα της Καραϊβικής.

Η περιοχή περιλαμβάνει περισσότερα από 700 νησιά, νησίδες, υφάλους και κρηπιδώματα. Βρίσκεται νοτιοανατολικά του Κόλπου του Μεξικού και της ηπειρωτικής Βόρειας Αμερικής, ανατολικά της Κεντρικής Αμερικής και βόρεια της Νότιας Αμερικής. Τόσο οι Μπαχάμες όσο και οι Βερμούδες βρίσκονται στα βόρεια της θάλασσας της Καραϊβικής .

Η εγγύτητα στις ΗΠΑ

Οι Βερμούδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με τη Σαβάννα της Γεωργίας, περίπου 650 μίλια από την αμερικανική ανατολική ακτή, ενώ οι Μπαχάμες κάθονται λίγο έξω από την ακτή της νότιας Φλόριντα (περίπου 50 μίλια) και διασκορπίζονται νότια προς την Κούβα και την Ισπανία (Αϊτή και Δομινικανή Δημοκρατία).

Βασικά Θέματα

Εκτός από τη σύγχυση ως νησιά της Καραϊβικής , άλλες κοινότητες μεταξύ των δύο: οι Βερμούδες και οι Μπαχάμες βρίσκονται μέσα στο μυστηριώδες τρίγωνο των Βερμούδων, και οι δύο είναι πιστοί στο βρετανικό στέμμα. Οι Βερμούδες είναι βρετανικό υπερπόντιο έδαφος και οι Μπαχάμες είναι βασίλειο της Κοινοπολιτείας.

Τα έξοδα ταξιδιού

Οι Βερμούδες θεωρούνται περισσότερο από ένα πολυτελές φυλάκιο, το οποίο το καθιστά πιο σύμφωνο με το Αμπέλι της Μάρθας ή το Hamptons από το Freeport ή το Nassau στις Μπαχάμες.

Είναι συχνά πιο ακριβό για να ταξιδέψετε και να μείνετε στη Βερμούδα. Λόγω της πιο βόρειας θέσης του, το νησί δροσερό το χειμώνα, επομένως, η εποχή των διακοπών είναι μικρότερη από ό, τι στις Μπαχάμες.

Παρόλο που οι Βερμούδες φαίνονται πιο κουμπωμένοι, μην αφήνετε τα σορτς της Βερμούδας να σας ξεγελάσουν. Οι Βερμούδες εξακολουθούν να προτιμούν να έχουν καλό χρόνο.

Το πιο διάσημο μπαρ του νησιού, το Swizzle Inn, υπόσχεται ότι θα "κολυμπήσετε" και θα σκοντάψετε.

Αριθμός νησιών

Οι Βερμούδες είναι ένα νησί. Οι Μπαχάμες αποτελούνται από περισσότερα από 700 νησιά, μόνο 30 από τα οποία είναι κατοικημένα. Οι Μπαχάμες διασκεδάζουν με το αθλητικό τους ψάρεμα, τα διεθνή θέρετρα και τις εορταστικές εκδηλώσεις Junkanoo (Καρναβάλι). Το Junkanoo είναι μια παραδοσιακή παρέλαση δρόμου αφροαυλαμουσών, μουσικής, χορού και τέχνης που πραγματοποιήθηκε στο Nassau (και μερικά από τα άλλα νησιά) κάθε μέρα του Boxing Day και της Πρωτοχρονιάς. Το Junkanoo χρησιμοποιείται επίσης για να γιορτάσει άλλες διακοπές και εκδηλώσεις όπως η Ημέρα χειραφέτησης.

Οι παραλίες

Μια αξιοσημείωτη πτυχή των παραλιών των δύο προορισμών είναι η διαφορά στην άμμο. Σε όλο τον κόσμο, η Βερμούδα είναι γνωστή για τις ροζ αμμουδιές της. Αυτή η απόχρωση δεν είναι τέχνασμα του ματιού, είναι το αποτέλεσμα των κελυφών ενός μικροσκοπικού οργανισμού που ονομάζεται κόκκινη foraminifera, η οποία έχει ένα κόκκινο χρωματισμό που αναμιγνύεται με την λευκή άμμο μέσω των κυμάτων.

Θα βρείτε κάποια ροζ άμμο στις Μπαχάμες, ωστόσο, μόνο στις Μπαχάμες εκτός νησιών: Eleuthera και Harbour Island. Διαφορετικά, η άμμος είναι συνήθως καφέ χρώμα σε όλες τις Μπαχάμες.