Έγκλημα και ασφάλεια στις Βερμούδες

Πώς να μείνετε ασφαλείς και ασφαλείς σε διακοπές στη Βερμούδα

Οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τις Βερμούδες συνήθως σκέφτονται αυτό το νησί του Νότιου Ατλαντικού ως ασφαλή και πλούσιο προορισμό και αυτό είναι κυρίως αλήθεια. Αλλά υπάρχει εγκληματικότητα στις Βερμούδες όπως και οπουδήποτε αλλού και οι επισκέπτες της Βερμούδας πρέπει να προσέχουν την προσωπική τους ασφάλεια - ίσως μάλιστα και το moreso απ 'ότι σε έναν προορισμό που έχει μεγαλύτερη φήμη για το έγκλημα. Επίσης, μεγάλο μέρος του υψηλού ποσοστού εγκληματικότητας της Βερμούδας μπορεί να αποδοθεί στη βία των συμμοριών και δεν επηρεάζει άμεσα τους τουρίστες, είναι σημαντικό να έχουμε επίγνωση των κινδύνων να ταξιδέψουμε σε ένα περιβάλλον που μπορεί κάποτε να είναι εχθρικό και επικίνδυνο, ειδικά ανάλογα με το πού πηγαίνετε ειδικά .

Εγκλημα

Οι Βερμούδες είχαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών μια απότομη βία, η οποία οδήγησε σε ισχυρή καταστολή από την αστυνομία για την παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και τη συμμορία. Ωστόσο, οι ληστείες στο δημόσιο εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα και, ενώ τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά αφορούν τους κατοίκους της περιοχής, οι τουρίστες έχουν επίσης στοχοθετημένες περιστασιακά, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων τους. Με τους πρόσφατους οικονομικούς αγώνες σε ολόκληρο το νησί, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί τα εγκλήματα κλοπής και ληστείας, μια τάση που δημιουργεί σοβαρές απειλές για τους απροετοίμαστους και άγνωστους τουρίστες.

Προκειμένου να αποφευχθεί το έγκλημα, οι ταξιδιώτες καλούνται να συμμορφωθούν με τους ακόλουθους πόρους πρόληψης του εγκλήματος :

Η περιοχή Hamilton βόρεια της οδού Dundonald - η οποία απέχει μόνο τέσσερα τετράγωνα βόρεια από την κύρια οδό, Front Street - θα πρέπει να αποφεύγεται από τους ταξιδιώτες, ειδικά τη νύχτα.

Οδική ασφάλεια

Οι επισκέπτες της Βερμούδας δεν επιτρέπεται να οδηγούν αυτοκίνητα στο νησί, αλλά αυτό δεν εγγυάται την ασφάλεια στους τοπικούς δρόμους, οι οποίοι είναι αρκετά στενοί, συχνά στερούνται πεζοδρόμια και διαθέτουν αριστερή οδήγηση που δεν είναι εξοικειωμένοι με πολλούς τουρίστες. Οι πεζοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν τρέχουν ή περπατούν στο δρόμο.

Θα πρέπει επίσης να σταθμίζετε σοβαρά τους κινδύνους ενοικίασης μοτοποδηλάτου που, παρά τη ρομαντική της σχέση με τις Βερμούδες, θα σας εκθέσουν σε όλους τους κινδύνους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Επιπλέον, οι μοτοσικλέτες και τα σκούτερ είναι ένας αγαπημένος στόχος για τους κλέφτες. Εάν κάνετε ενοίκιο, αποφύγετε τη μεταφορά τσαντών στην πλευρά που βλέπει στο δρόμο ή στο πίσω καλάθι, όπου μπορούν εύκολα να αρπαχθούν από άλλους ποδηλάτες.

Άλλοι κίνδυνοι

Οι τυφώνες και οι τροπικές καταιγίδες μπορεί να χτυπήσουν τις Βερμούδες, μερικές φορές προκαλώντας σημαντική ζημιά. Διαβάστε περισσότερα για την εποχή τυφώνα στην Καραϊβική εδώ .

Νοσοκομεία

Ο κύριος χώρος υγειονομικής περίθαλψης στις Βερμούδες είναι το Νοσοκομείο King Edward Memorial. Ο αριθμός τηλεφώνου είναι 441-236-2345.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Έκθεση Ασφάλειας και Ασφάλειας των Βερμούδων που δημοσιεύεται ετησίως από το Γραφείο Διπλωματικής Ασφαλείας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε επίσης τη σελίδα μας σχετικά με τις Προειδοποιήσεις για εγκλήματα κατά των ταξιδιών στα νησιά, καθώς και την ιστορία της Στατιστικής Εγκλημάτων της Καραϊβικής για περισσότερες πληροφορίες.