Καταλύματα για το Peafers Leaf: New Hampshire

Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο, πανδοχείο ή θέρετρο για το ταξίδι σας στο New Hampshire Fall Foliage

Έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το New Hampshire κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης. Από τις λίμνες μέχρι τα βουνά, το Νιού Χάμσαϊρ προσφέρει σκηνές που κόβουν την ανάσα που βρίσκονται στο καλύτερο τους με τη σειρά των φύλλων. Ψάχνετε για ένα πακέτο φθινοπωρινής απόδραση; Θέλετε να κλείσετε καταλύματα κοντά στο καλύτερο φύλλο peeping spots στο NH; Εδώ είναι μερικές ιδέες καταθέσεως φυλλώματος φύλλων του New Hampshire:

Το Wentworth
Αυτό το ζεστό, ρομαντικό και ιστορικό ξενοδοχείο "baby grand" με πολυτελή καταλύματα βρίσκεται στο Τζάκσον, κοντά στην εθνική οδό Kancamagus του Νιου Χάμσαϊρ: αναμφισβήτητα το πιο γραφικό φύλλωμα φύλλωμα φύλλων της Νέας Αγγλίας.

Φροντίστε να ζητήσετε ένα από τα δωμάτια που διαθέτουν τζάκι φυσικού αερίου και ιδιωτική εσωτερική μπανιέρα υδρομασάζ ή ιδιωτικό μπαλκόνι με υδρομασάζ για 2 άτομα.

Holiday Inn Salem (άμεση κράτηση)
Ταξιδεύοντας με τα παιδιά ή κοιτάζοντας τα φύλλα peep για το φτηνό; Το Holiday Inn Salem, New Hampshire, προσφέρει προσιτές τιμές δωματίων το φθινόπωρο και τα παιδιά διαμένουν και τρώνε δωρεάν. Το ξενοδοχείο προσφέρει εσωτερική πισίνα και ασύρματη πρόσβαση στο Internet και, παρόλο που δεν βρίσκεται σε μια γραφική τοποθεσία, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα αξιοθέατα πτώσης της οικογένειας στο Νιου Χάμσαϊρ και τη Μασαχουσέτη, όπως το Stonehenge της Αμερικής , το Mega Maze at Davis 'Farmland , Το Walden Pond και τη γραφική διαδρομή 2 της Μασαχουσέτης, το μονοπάτι Mohawk.

Mills Falls στη λίμνη
Αυτή η συλλογή από τέσσερα πανδοχεία, συν δύο καταλύματα και ένα Lakeshore Cottage, βρίσκεται στη μεγαλύτερη λίμνη του Νιού Χάμσαϊρ: τη λίμνη Winnipesaukee. Το Mill Falls προσφέρει αξιοζήλευτη θέα το φθινόπωρο και μια βολική, κεντρική τοποθεσία από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά γραφικά αξιοθέατα της περιοχής Lakes.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια γραφική κρουαζιέρα φύλλων στο M / S Mount Washington .

1785 Inn & Restaurant
Αναγνωρισμένο επανειλημμένα ότι έχει μια από τις καλύτερες απόψεις ενός πανδοχείου σε όλο τον κόσμο, αυτό το κλασικό κατάλυμα ιδιοκτησίας έχει θέα στα ασυναγώνιστα γραφικά Λευκά Όρη, αλλά βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά του North Conway.

Αν κοιτάτε να φτιάξετε τα φύλλα με το φτηνό, σκεφτείτε ένα από τα δωμάτια του πανδοχείου με κοινόχρηστο μπάνιο. Διατίθενται επίσης δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο.

Snowvillage Inn
Μην αφήσετε το όνομα να σας ξεγελάσει! Το Snowvillage Inn δεν είναι απλώς χειμωνιάτικος προορισμός. Οι φίλοι των φύλλων αγαπούν τη γραφική πεζοπορία που περιμένει ακριβώς έξω από τις πόρτες του πανδοχείου και είναι μια ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα Λευκά Όρη το φθινόπωρο. Προσαρμόστε το ταξίδι σας επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά πακέτα πτώσης.

Το κάστρο στη χρυσή λίμνη
Αυτό το πολυτελές Holderness, το Νιού Χάμσαϊρ, πανδοχείο με το δικό του σπα στο χώρο του είναι υπέροχα τοποθετημένο με θέα τη λίμνη Squam, την κινηματογραφική θέση για την ταινία του 1981, στη χρυσή λίμνη .

White Mountain Hotel και Resort
Αυτό το γραφικό κατάλυμα στο βόρειο Conway του Νιού Χάμσαϊρ έχει τη γοητεία ενός μικρού πανδοχείου με όλες τις ανέσεις ενός μεγάλου ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης μιας εξωτερικής πισίνας όλο το χρόνο που διατηρείται σε ένα φιλόξενο 92 μοίρες. Σίγουρα δεν φαντάζεσαι ότι θα μπορούσες να φύγεις από μια πισίνα!

Fall Lodging Γρήγοροι σύνδεσμοι: Κονέκτικατ | Maine | Μασαχουσέτη | Νέα Υόρκη Ρόουντ Άιλαντ | Βερμόντ

Το φθινόπωρο σας στην έδρα της Νέας Αγγλίας

Ψάχνετε για περισσότερη πηγή φύλλωμα πτώσης της νέας Αγγλίας; Ξεκινήστε με το New England Foliage Central , όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε μια αξέχαστη διαφυγή από το φθινόπωρο.

Για περισσότερες ιδέες σε όλη την εποχή του φθινοπώρου, ακολουθήστε το Foliage Central στο Twitter.