Καταλύματα για Leaf Peepers στο Maine

Πού να μείνετε στο Maine κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης

Θα θελήσετε να κατευθυνθείτε προς τις βόρειες και εσωτερικές περιοχές του Maine για τις καλύτερες ευκαιρίες φύλαξης φύλλων πτώσης. Δεν θα θέλετε να αποκλείσετε εντελώς τη διαμονή σας κοντά στην ακτή, ωστόσο, δεδομένου ότι οι δελεαστικές τιμές εκτός εποχής είναι συχνά διαθέσιμες το φθινόπωρο. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές φύλλωμα φύλλωμα πτώση του Maine και πακέτα φθινοπωρινής απόδραση:

Berry Manor Inn

Οι παράκτιες περιοχές του Maine δεν είναι τα καλύτερα μέρη για να δείτε το φύλλωμα πτώσης, αλλά αυτό το υπέροχο Victorian Inn στο Rockland είναι ακόμα μια εξαιρετική επιλογή το φθινόπωρο.

Γιατί; Τα ποσοστά του πανδοχείου είναι προσιτά (ειδικά μετά τα μέσα Οκτωβρίου) και με δωρεάν σπιτική πίτα κάθε βράδυ, δεν θα είστε σε θέση να περιμένετε να επιστρέψετε εδώ μετά από μια μέρα γραφικής εσωτερικής οδήγησης.

Το Bethel Inn Resort

Το Bethel Inn βρίσκεται στο χωριό κοινόχρηστο στο Bethel, Maine , μια από τις καλύτερες εγχώριες βάσεις του κράτους για τους αιτούντες φύλλωμα. Είναι η επιλογή σας για υπέροχα καταλύματα και δραστηριότητες θέρετρου, όπως γκολφ, τένις και κολύμπι (η εξωτερική πισίνα θερμαίνεται όλο το χρόνο).

Το Birches Resort

Το Birches Resort στη λίμνη Moosehead στο Rockwood, Maine, είναι ένα όμορφο μέρος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε την αλλαγή των φύλλων. Μείνετε σε μια από τις ζεστές καμπάνες του θέρετρου, φτιάχνετε φρυγανιές στη βεράντα δίπλα στο βράδυ, πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα ή μια κουτάλα γύρω από τη γραφική λίμνη και εξερευνήστε μερικά από τα καλύτερα φυλλώματα του Maine από αυτό το βόρειο φυλάκιο κοντά στον προορισμό της Νέας Αγγλίας ψήφισαν καλύτερα για το φύλλωμα πτώσης στα Βραβεία του Readers Choice.com.

Harraseeket Inn

Για μια πραγματική εμπειρία της Νέας Αγγλίας, μείνετε στο Harraseeket Inn κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης. Σε βολική τοποθεσία στο Freeport, το Maine, μόλις 2 τετράγωνα από το ναυαρχίδα του LL Bean , αυτό το πανέμορφο πανδοχείο διαθέτει 23 τζάκια, δύο ξεχωριστά εστιατόρια και εσωτερική πισίνα. Ακόμη και αν το φύλλωμα πτώσης δεν συνεργάζεται, θα έχετε μια αξέχαστη απόδραση.

Κάμπινγκ στη λίμνη Moosehead

Το Lodge at Moosehead Lake προσφέρει εννέα θεματικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες με τζακούζι και δύο τζάκια. Θα βρείτε φυλλώματα ευκαιρίας φύλλα στην απομακρυσμένη και παρθένα περιοχή λίμνη Moosehead, αλλά δεν θα θυσιάσετε κάτι όταν πρόκειται για την άνεση και την πολυτέλεια όταν κάνετε κράτηση μια διαμονή σε αυτό το βραβευμένο boutique πανδοχείο.

Point Lookout

Παλαιότερα μια εταιρική υποχώρηση της MBNA, αυτή η απόδραση κοντά στο Camden, Maine, επαναπροσδιορίστηκε το 2009 ως πολυτελές θέρετρο καμπίνας. Θα περιβάλλεται από 379 στρέμματα από πλούσιο φύλλωμα του φθινοπώρου και θα απολαύσετε εκτεταμένες ευκαιρίες αναψυχής - από θαλάσσιο καγιάκ έως μπόουλινγκ - όταν κάνετε κράτηση σε μια καμπίνα ενός, δύο ή τριών υπνοδωματίων. Καθένα είναι εξοπλισμένο με τζάκι προπανίου για ζεστά βράδια στο τέλος μιας ημέρας εξερεύνησης του φθινοπώρου.

Σημείο Sebago Resort

Βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Sebago στο νότιο Maine, αυτό το θέρετρο κατασκήνωσης 775 στρεμμάτων προσφέρει θεματικές αποδράσεις Σαββατοκύριακου πτώσης, μερικές για οικογένειες και μερικές μόνο για ενήλικες. Μείνετε σε ένα από τα εξοχικά σπίτια του Point Sebago, τα σπίτια πάρκων, τα εξοχικά σπίτια ή τα ρυμουλκούμενα ταξιδιού ή φέρετε το δικό σας ρυμουλκούμενο ταξίδι ή RV.

Περιοχή Inn & Tavern

Οι λίμνες του Rangeley είναι υπέροχες το φθινόπωρο, και το Rangeley Inn σάς φέρνει στην καρδιά όλων.

Αυτό το κλασικό πανδοχείο φιλοξενεί επισκέπτες για περισσότερα από 100 χρόνια και από το 2013 οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν επενδύσει σε αναβαθμίσεις και ανακαίνιση.

Wings Hill Inn

Απολαύστε μια γαστρονομική απόδραση πτώσης στο Wings Hill Inn στις λίμνες του Βελιγραδίου, στο Maine, όπου οι παντογνώστες Christopher και Tracey Anderson είναι και οι δύο αποφοίτων του Culinary Institute of America. Το πανδοχείο και το εστιατόριό του στεγάζονται σε αγροικία 200 ετών.

Το φθινόπωρο σας στην έδρα της Νέας Αγγλίας

Ψάχνετε για περισσότερη πηγή φύλλωμα πτώσης της νέας Αγγλίας; Ξεκινήστε με το New England Foliage Central , όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε μια αξέχαστη διαφυγή από το φθινόπωρο.