Τα καλύτερα γεγονότα του Πάσχα του Λος Άντζελες το 2018

Τα πάρκα, οι δημόσιοι κήποι, οι εκκλησίες, τα εμπορικά κέντρα και άλλοι χώροι γύρω από το Λος Άντζελες και το Orange County γιορτάζουν την εποχή του Πάσχα με διάφορους τρόπους, από τα καθαρά εμπορικά έως τα θρησκευτικά.

Οι επισκέπτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Καλιφόρνια στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου του 2018, σίγουρα θα πρέπει να ελέγξουν αυτά τα σπουδαία γεγονότα, αξιοθέατα και δραστηριότητες για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Εάν έχετε τη διάθεση για οικογενειακή διασκέδαση, σκεφτείτε να δείτε το ετήσιο κυνήγι αυγών στην πλατεία Perishing ή να παρευρεθείτε στο πάρτι του Πάσχα στο ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες και αν θέλετε κάτι πιο ρομαντικό, μπορείτε να πάρετε μια κρουαζιέρα brunch στη βασίλισσα Μαρία.

Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζετε να κάνετε, φροντίστε να πάρετε ένα εισιτήριο ή να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε ότι εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση σε αυτό το σαββατοκύριακο διακοπών στο Λος Άντζελες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανατρέξει στις σχετικές ιστοσελίδες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τις τιμές εισαγωγής και τις ειδικές οδηγίες για ταξίδια διακοπών.