Αντιμετώπιση της αλληλογραφίας στο Μπρούκλιν

Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο ταχυδρομικό κώδικα για να βεβαιωθείτε ότι τα γράμματα και τα πακέτα σας φθάνουν

Ως ένας από τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, ο Μπρούκλιν θα μπορούσε να διεκδικήσει τεχνικά μια διεύθυνση στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Αλλά για το ταχυδρομείο και τα επίσημα έντυπα, το Μπρούκλιν, Ν.Υ. λειτουργεί καλύτερα, καθώς εξαλείφει τυχόν σύγχυση.

Η Ταχυδρομική Ιστορία του Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν λειτουργούσε ως ανεξάρτητη πόλη μεταξύ του 1834 και του 1898. Αλλά οι κάτοικοι ψήφισαν, με μικρό περιθώριο, να εδραιωθούν ως τμήμα της Μεγάλης Νέας Υόρκης στα τέλη του 19ου αιώνα.

Ωστόσο, η καθιερωμένη ταχυδρομική διεύθυνση παρέμεινε σε χρήση.

Ταχυδρομικές ονομασίες της Νέας Υόρκης

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών αναγνωρίζει τουλάχιστον επτά ταχυδρομικές πόλεις ως ταχυδρομικές διευθύνσεις για τον Δήμο της Νέας Υόρκης, οι οποίες δεν συνδέονται απαραίτητα με πραγματικά δημοτικά σύνορα. Οι 47 ταχυδρομικοί κώδικες που σχετίζονται με το Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, καλύπτουν όλο το Μπρούκλιν αλλά και μια μικρή περιοχή που τεχνικά ανήκει στον Queens. 68 ταχυδρομικοί κώδικες για τη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, αναφέρονται σε γειτονιές στο Μανχάταν και το Μπρονξ. Στο Queens, ωστόσο, οι ταχυδρομικές πόλεις αναφέρονται σε γειτονιές, όπως Flushing, Τζαμάικα και Far Rockaway. Queens, NY, δεν λειτουργεί ως ταχυδρομική διεύθυνση.

Οι πέντε δήμοι της Νέας Υόρκης μοιράζονται πολλά ονόματα οδών, οπότε ένα πακέτο ή μια επιστολή που αποστέλλεται σε μια διεύθυνση του Μπρούκλιν, όπως η Fulton Street χωρίς τον κατάλληλο ταχυδρομικό κώδικα ή τον συγκεκριμένο αναγνωριστικό του Μπρούκλιν, θα μπορούσε να καταλήξει στο Μανχάταν. Οι σύγχρονοι ταχυδρομικοί μεταφορείς, όπως το αμερικανικό ταχυδρομείο, το UPS και το FedEx, μπορούν να καθορίσουν τη σωστή διεύθυνση Brooklyn από τον ταχυδρομικό κώδικα, αν και ακόμη και με τη Νέα Υόρκη σημειώνεται ως προορισμός.

Brooklyn Zip Directory κώδικα - Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για εκείνη την γειτονιά;

Brooklyn Αντίστροφη Zip κώδικα κώδικα - Ανατρέχοντας έναν ταχυδρομικό κώδικα με τον αριθμό