Νοέμβριος στο Τορόντο

Φεστιβάλ, Διακοπές, Εμπορικές Εκθέσεις και Άλλα Ειδικά Γεγονότα

Η Ημέρα Μνήμης, η Παρέλαση του Άγιου Βασίλη, η Βασιλική Έκθεση για το Χειμώνα και η Έκθεση και Πώληση Έναι από τα Χριστούγεννα είναι μόνο μερικές από τις ειδικές εκδηλώσεις στο Τορόντο κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2017. Εδώ είναι ο οδηγός σας για το τι συμβαίνει και πότε.

2 Νοεμβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2017
Εβδομάδα εκπαίδευσης του Ολοκαυτώματος
Το Κέντρο Ολοκαυτώματος του Τορόντο παρέχει καταγραφές για τα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων ομιλητών, κινηματογραφικών προβολών, εκθεμάτων τέχνης, καθώς και ειδικού προγραμματισμού για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

3 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2017
Η βασιλική γεωργική χειμερινή έκθεση
Επισκεφθείτε την Έκθεση Τον Νοέμβριο, για να παρακολουθήσετε τις γεωργικές εκθέσεις, τις οικογενειακές δραστηριότητες, τα μαθήματα μαγειρικής, τον ανταγωνισμό με το κρασί και το μήλο και φυσικά την ιππασία.

5 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου 2017
Εβδομάδα Βετεράνων
Ειδικές εκδηλώσεις και εκστρατείες οδηγούν στην Ημέρα της Μνήμης.

9 Νοεμβρίου έως Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2017
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ασίας του Τόρουνου
Απολαύστε πολυάριθμα χαρακτηριστικά και ταινίες μικρού μήκους από το "σύγχρονο κινηματογράφο της Ασίας και από την ασιατική διασπορά" - και μην ξεχάσετε να δείτε τα πάρτι!

15 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου 2017
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Regent Park
Ένα κοινοτικό φεστιβάλ κινηματογράφου "αφιερωμένο στην επίδειξη τοπικών και διεθνών ανεξάρτητων έργων σχετικών με τους κατοίκους του Regent Park".

3 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2017
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Rendezvous με Madness
Οι ταινίες και τα πάνελ εξερευνούν ψυχικές ασθένειες, εθισμό και αποκατάσταση στο Workman Theatre, 1001 Queen Street West και σε άλλους χώρους.

Αυτό το έτος σηματοδοτεί την 25η επέτειο των φεστιβάλ.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2017
Εορτασμοί ημέρας μνήμης
Τιμηθείτε όλους εκείνους που υπηρετούν, συμπεριλαμβανομένων των πολλών που έδωσαν τη ζωή τους.

10 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2017
Η επίδειξη BabyTime
Οι γονείς των μωρών και των μικρών παιδιών ή των προγεννητικών γονέων μπορούν να ελέγξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, να ακούσουν τους ομιλητές και να πάρουν τα μικρά τους για να απολαύσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δραστηριότητες στο παιδικό σταθμό Metro Toronto Convention Center.

3 Νοεμβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2017
Έκθεση ολόκληρης της ζωής
Στο συνεδριακό κέντρο Metro Toronto οι εκθέτες και οι ομιλητές θα επικεντρωθούν στην "φυσική υγεία & πράσινη ζωή". Στο παρελθόν, οι ζώνες συμπεριέλαβαν βιολογικά τρόφιμα, υγιείς ζωοτροφές, υπηρεσίες υγείας, προσωπική ανάπτυξη, δώρα και πολλά άλλα. Αναμείνετε πάνω από 180 εκθέτες και 85 ομιλητές από όλη τη Βόρεια Αμερική και πέρα ​​από αυτήν.

6 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου 2017
Credit Education Week Canada
Εγγραφείτε εκ των προτέρων για την εκδήλωση ελεύθερης εκκίνησης της Δευτέρας, αγοράστε εισιτήρια για το εορταστικό δείπνο της Τετάρτης ή απλώς χρησιμοποιήστε τα ηλεκτρονικά εργαλεία για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε θέματα χρημάτων.

16 Νοεμβρίου έως 19 Νοεμβρίου 2017
Το Gourmet Food and Wine Expo
Οι Foodies λαμβάνουν γνώση: Επισκεφθείτε το Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto για να δοκιμάσετε, να αγοράσετε και να μάθετε για κρασί, τυρί και άλλα γκουρμέ φαγητά.

25 Νοεμβρίου 2017
Cavalcade of Lights στην πλατεία Nathan Phillips
Απολαύστε το φωτισμό του επίσημου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Τορόντο, καθώς και τη ζωντανή μουσική από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του Καναδά, την έκθεση πυροτεχνημάτων και τα πατινάζ πάρτι - όλα δωρεάν.

19 Νοεμβρίου 2017
Η παρέλαση του Άγιου Βασίλη
Ο Άγιος Βασίλης επιστρέφει στους δρόμους του Τορόντο, φέρνοντας μαζί του λίγο νωρίς το χαμόγελο των Χριστουγέννων. Η παρέλαση ξεκινά στις 12.30 μ.μ. στη Christie Pits και τελειώνει τη διαδρομή της στο St.

Lawrence Market. Θυμηθείτε να συνδέσετε και να έρθετε νωρίς για να πάρετε ένα καλό σημείο για να δείτε τον Σάντα.

23 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2017
Ένα από ένα είδος Χριστουγεννιάτικη επίδειξη και πώληση
Επισκεφθείτε το Κέντρο Enercare στο Exhibition Place για να περιηγηθείτε σε μια τεράστια ποικιλία από μοναδικές ιδέες δώρων και διακόσμησης που δημιουργήθηκαν και χειροποίησαν καναδοί καλλιτέχνες και τεχνίτες. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να κάνετε κάποια σοβαρά καταστήματα διακοπών.
• Δείτε άλλες εκθέσεις Craft Craft στο Τορόντο

16 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη αγορά του Τορόντου

Νιώστε τη μαγεία της εορταστικής περιόδου στην εορταστική Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Τορόντο που συμβαίνει στην περιοχή Distiller. Αγοράστε σπιτικές χειροτεχνίες, πιείτε ένα ζεστό toddie σε έναν κήπο μπύρας και απολαύστε τη ζωντανή ψυχαγωγία.