Πώς να κάνετε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία

Καθώς η χώρα μεγαλώνει, ο προϋπολογισμός σας δεν χρειάζεται

Η Ιαπωνία αυξάνεται σε δημοτικότητα. Η χώρα είναι πάντα μπροστά και βρίσκεται στο κέντρο των "καλύτερων" λιστών και των "πρέπει να δει" προορισμούς. Αλλά οι άνθρωποι συχνά αναβάλλονται να ταξιδεύουν στην Ιαπωνία επειδή πιστεύουν ότι το κόστος είναι απαγορευτικό - και ναι, η Ιαπωνία είναι ένας ακριβός προορισμός. Είναι αλήθεια ότι οι τιμές δωματίων πολυτελείας ξεπερνούν συχνά τα $ 500 ανά διανυκτέρευση. Αλλά υπάρχουν συμφωνίες που θα βρεθούν - μια απλή αναζήτηση του TripAdvisor θα σας το πει αυτό.

Για τους ταξιδιώτες που γνωρίζουν, η Ιαπωνία μπορεί να είναι εξαιρετικά προσιτή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε σε ένα ταξίδι και να το διατηρήσετε στο ίδιο επίπεδο με άλλους λιγότερο ακριβούς προορισμούς στην Ασία.

Κάντε κράτηση περιήγησης

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αποθήκευσης. Οι εκδρομές είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια προς και στην Ιαπωνία. Επειδή οι τιμές είναι ομαδοποιημένες, οι επισκέπτες παίρνουν πραγματικά το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck τους. Αυτή τη στιγμή, το Ιαπωνικό Εθνικό Γραφείο Τουρισμού (JNTO) και το Friendly Planet, ένας παγκόσμιος ταξιδιωτικός πράκτορας, προσφέρουν δύο εκδρομές με έως και $ 500 off - την περιοδεία Tokyo Express και το Ιαπωνικό Πανόραμα.

Το Tokyo Express περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ 'επιστροφής, διαμονή πέντε νυχτών, καθημερινό πρωινό, περιήγηση στην πόλη και πολλά άλλα. Οι τιμές ξεκινούν από $ 1.399.

Το Πανόραμα της Ιαπωνίας είναι μια περιοδεία 10 ημερών που περιλαμβάνει το Τόκιο, το Όρος Φουτζί, την Οσάκα, το Κιότο και πολλά άλλα, που επισκέπτονται μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιαπωνίας, όπως το Golden Pavilion και το Asakusa. Οι τιμές ξεκινούν από 3.899 δολάρια και περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή και 11 γεύματα και πολλά άλλα.

Το Friendly Planet παρέχει στους επισκέπτες του ιδέες για προσιτές δραστηριότητες στο Τόκιο.

Κάρτες υποδοχής

Αυτές οι κάρτες - οι οποίες μπορούν επίσης να είναι μόνο εκτυπώσεις ιστότοπων - είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε εκπτώσεις για τα πάντα, από τα αξιοθέατα έως τα ιστορικά αξιοθέατα μέχρι τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Είναι γεμάτες με ειδικές προσφορές που διατίθενται σε μη Ιαπωνικούς επισκέπτες, που βρίσκονται σήμερα σε τέσσερις περιοχές της χώρας: Τόκιο, Κόμπε, Σόριουτζο και Κιτάκιουσους.

Το πιο εύκολο μέρος για να τα αποκτήσετε είναι στο τοπικό κέντρο πληροφοριών επισκεπτών ή στο αεροδρόμιο.

Μείνετε στο Ryokan

Αν ψάχνετε να αναδημιουργήσετε την ταινία "Lost in Translation" στο Τόκιο, θα πρέπει να χτίσετε τα μετρητά για μια διαμονή στο Park Hyatt - και το έχω, το έκανα εκεί, το έκανα αυτό - και είναι ακριβό αλλά αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, εάν πεθάνετε να επισκεφθείτε την Ιαπωνία και δεν θέλετε να περάσετε το Benjamin's για μια πολυτελή πολυτελή εμπειρία, παραμείνετε στο ryokan , που είναι παραδοσιακοί ξενώνες σε ιαπωνικό στιλ που προσφέρουν μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία.

Βρίσκονται συχνά στην καρδιά της πόλης και πολλοί σερβίρουν δείπνο, εξοικονομώντας στους επισκέπτες ακόμη περισσότερα χρήματα.

Εκτός από το φαγητό

Φορέστε το γκουρμέ φαγητό - δεν χρειάζεται να απολαύσετε αυθεντική ιαπωνική κουζίνα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Ιάπωνες άνθρωποι δεν έχουν πάρει μακρά γεύματα πολλαπλών μαθημάτων τακτικά. Η βαθμολόγηση των ζυμαρικών ramen που σερβίρονται στα καθίσματα και το φαγητό yakitori kabobs κοτόπουλου είναι το αληθινό «καύσιμο» πίσω από την κουλτούρα Japie foodie. Πηγαίνετε για περιστασιακές, αυθεντικές ιαπωνικές γαστρονομικές εμπειρίες, επιλέγοντας για σπίτια ζυμαρικά soba και ramen καταστήματα και φιγούρα σε μια μόνο ωραία τραπεζαρία εμπειρία - ή ένα ποτό στο μπαρ της Νέας Υόρκης.

Η σιδηροδρομική διέλευση

Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα από έναν προορισμό σε έναν άλλο, αν ταξιδεύετε ανεξάρτητα, είναι να εξετάσετε τη δέσμευση της σιδηροδρομικής σας μετακίνησης σε ένα μόνο σιδηροδρομικό περάσει.

Ταξιδεύοντας με τρένο στην Ιαπωνία είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο γρήγορους τρόπους για να φτάσετε από το ένα μέρος στο άλλο. Πουθενά αλλού στον κόσμο τα ταξίδια με το σιδηρόδρομο είναι τόσο εξελιγμένα όπως είναι στην Ιαπωνία - είναι μια αυθεντική ιαπωνική εμπειρία από μόνη της.